کد خبر: 701441
تاریخ انتشار :

چگونه سیاست اسرائیل در سانسور آمار کشته شدگان به «روز فاجعه بار» برای صهیونیست‌ها منتهی شد؟

روزنامه هاآرتص اخیرا تعداد مجروحان را بیش از ۵ هزار نفر اعلام کرد و همین امر موجب شد، ارتش رژیم صهیونیستی با دستپاچگی کامل، برای مخفی نگاه داشتن این آمار، برای اولین بار از آغاز جنگ، آمار زخمی‌ها را یک چهارم آمار شده توسط هاآرتص اعلام کند.

چگونه سیاست اسرائیل در سانسور آمار کشته شدگان به «روز فاجعه بار» برای صهیونیست‌ها منتهی شد؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، از زمانی که مقامات رژیم صهیونیستی قصد خود برای عملیات زمینی در نوار غزه را اعلام کردند، گروه‌های مقاومت فلسطین و در رأس آنها حماس این هشدار جدی را به اشغالگران دادند که «غزه، به قبرستان اشغالگران صهیونیست» مبدل خواهد شد.

در طرف مقابل اما با وجود مخفی نگاه داشتن آمار کشته‌ها و زخمی‌های نظامیان صهیونیست از سوی مقامات این رژیم و حذف هدفمند و سازمانی (سانسور) آمار حقیقی در رسانه‌ها و فضای مجازی، اما هر از چند گاهی، حماسه‌هایی در غزه از سوی مقاومت خلق می‌شوند که این حذف سازمانی توان مخفی کردن آن را نداشته و حقیقت ماجرا در این موارد را آشکار می‌سازد.

 نگاهی به اعلام آمار کشته ها و زخمی ها 

در تمامی جنگ‌ها و درگیری هایی که طی 75 اشغال فلسطین، بین فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی در جریان بوده، عدم اعلام آمار واقعی و انتشار آمار دروغین، عملا به عنوان یکی از راهبردهای ارتش اسرائیل به منظور کاهش میزان تلفات انسانی مورد نظر بوده است. آمار دروغینی که همواره القاء کنندۀ وارد شدن کمترین تلفات به صهیونیست‌ها در جریان درگیری‌های نظامی بوده است.

 صهیونیست‌ها در جریان انتفاضه اول تعداد شهدای فلسطینی را هزار و 300 نفر و کشته‌های خود را 160 نفر اعلام کردند.

در انتفاضه دوم که مقاومتی مسلحانه بود صهیونیست‌ها تعداد شهدای فلسطینی را حدود 4 هزار نفر و تعدادی کشته‌های صهیونیست را قریب 2هزار و 900 نفر برشمردند.

آمار جنگ 22 روزه در سال 2009 بسیار مضحک تر اینها است چرا که صهیونیست در مقابل 1285 شهید فلسطینی، تعداد کشته های خود را 14 نفر عنوان کرده‌اند.

این روند در جریان نبرد «طوفان الاقصی» نیز دنبال شده است. نمونۀ بارز حذف هدفمند آمار حقیقی را می‌توان در تعارض آمار رسمی با گفته‌های شاهدان عینی نبردهای غزه شاهد بود. در یک نمونه مسئول دفن اجساد در تل آویو، در هفته‌های هفتم تا هشتم جنگ اعلام کرد روزانه 50 جنازه از نظامیان را در گورستان این شهر دفن می‌کنند. یک محاسبه ابتدایی نشان خواهد داد در روزهای پنجاهم باید تعداد کشته‌های رژیم صهیونیستی به بیش از 2هزار و 500 نفر رسیده باشد.

در نمونه‌ای دیگر، روزنامه هاآرتص در همان ایام، تعداد مجروحان را بیش از 5 هزار نفر اعلام کرد و همین امر موجب شد، ارتش رژیم صهیونیستی با دستپاچگی کامل، برای مخفی نگاه داشتن این آمار، برای اولین بار از آغاز جنگ، آمار زخمی‌ها را یک چهارم آمار شده توسط هاآرتص اعلام کند. این آمار در حالی اعلام شد که تنها بیمارستان سوروکا در بئرالسبع، تعداد زخمی های دریافتی روزانه خود را به طور میانگین 25 نفر اعلام کرده بود که تعداد مجروحین این بیمارستان با آمار رسمی اعلام شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی برابری می‌کرد.

 آنچه، سانسور هم از پس آن بر نمی آید 

با وجود تمام پنهان کاری‌های آماری و حذف سازماندهی شده آمار کشته ها و زخمی ها، برخی حماسه‌ها قابل انکار نیستند. یکی از این موارد، عملیات قهرمانانه‌ای بود که رزمندگان مقاومت در روز 108 جنگ در خان‌یونس رقم زدند و در جریان آن به اذعان خود صهیونیست ها 21 نظامی صهیونیست، اعم از سرباز و درجه دار در آن، کشته و زخمی شدند.

براساس اعلام گردان‌های عزالدین قسام، شاخۀ نظامی جنبش حماس، ساعت 16 روز دوشنبه، دوم بهمن 1402، (22 ژانویه 2024) نیروهای مقاومت، با انجام یک عملیات ترکیبی، ساختمان محل استقرار نیروهای واحد مهندسی ارتش رژیم صهیونیستی در شرق اردوگاه «المغازیِ» خان‌یونس، در مرکز نوار غزه را هدف قرار دادند.

در آغاز عملیات، ساختمان استقرار نیروهای دشمن با موشک‌های ضد نفر هدف قرار گرفت. براثر اصابت موشک‌های ضد نفر، مهمات موجود در ساختمان، منفجر شده، ساختمان مزبور بر اثر این انفجار فرو نشست. همزمان رزمندگان مقاومت یک تانک «مرکاوا»ی موجود در محل- که وظیفه تأمین و پشتیبانی نیروهای ارتش صهیونیستی را در محل بر عهده داشت- با راکت یاسین 105 منفجر کردند.

در همین زمان، تعداد دیگری از رزمندگان مقاومت، مجموعه‌ای از تله‌های انفجاری کار گذاشته برای مجموعه دیگری از نیروهای اشغالگر در همین مکان را منفجر کردند که موجب کشته و زخمی شدن تمام نیروهای واقع در این تله انفجاری شد و نیروهای مقاومت در سلامت کامل به پایگاه‌های خود بازگشتند.

شورای پخش رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در این زمینه اعلام کرد، پس از کار گذاشتن تله‌های انفجاری، نیروهای حماس اقدام به شلیک موشک‌های ضد زرهی به مکان تله گذاری شده کردند که موجب انفجار بمب‌های کار گذاشته شده و فروریختن دو ساختمان بر سر سربازان ارتش صهیونیستی شد.

ارتش رژیم صهیونیستی تعداد کشته‌های این عملیات ترکیبی را 10 نفر و تعداد زخمی را 11 نفر یعنی در مجموع 21 کشته و زخمی اعلام کرد. اما مشاهدات شاهدان میدانی حکایت از آن دارد که مجموع کشته و زخمی‌های این عملیات بالغ بر 50 نفر بوده است. رژیم صهیونیستی تعداد کشته‌های خود در روز 108 ام جنگ را 24 نفر اعلام کرد و به همین جهت، این روز را «روز فاجعه» نامیدند.

بیشتر بخوانید

اعتصاب خانواده‌های اسیران رژیم صهیونیستی؛ شمارش معکوس پایان نتانیاهو

بزرگترین ضربه مقاومت به اشغالگران از ابتدای «طوفان الاقصی»/ رسانه عبری: بیش از 50 نظامی ارتش اسرائیل طی یک روز کشته شدند

با وجود پنهان کاری رژیم صهیونیستی در اعلام آمار دقیق و نهایی این عملیات، اما همین آمار دروغین هم برای آنها یک فاجعه است و مقامات صهیونیستی را وادار ساخته از روز 108 جنگ، با عنوان «روز فاجعه» یاد کنند.

این بدان معنی است که جامعه صهیونیست‌ها، در شرایطی که همچنان از ناتوانی کابینه نتانیاهو در تعیین سرنوشت اسرای صهیونیست دربند مقاومت خشمگین است، تاب کشته شدن تعداد بیشتری از نیروهایش را ندارد و کشته‌های زیاد آنها را در معرض فشارهای داخلی و اجتماعی قرار می دهد. فشارهایی که حالا با وجود اعلام 221 کشته از زمان آغاز عملیات زمینی، دو چندان شده، به اعتراضات خیابانی و تحصن خانواده‌های اسیران رژیم صهیونیستی انجامیده است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها