طالبان: نشست دوحه به جای افغانستان باید بر وضعیت غزه و فلسطین تمرکز میکرد
معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان در واکنش به نشست دوحه و با اشاره به وضعیت وخیم زنان و کودکان در فلسطین اظهار داشت این نشست به جای افغانستان باید بر وضعیت غزه و فلسطین تمرکز میکرد.
به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، «مهاجر فراهی»، معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان در واکنش به نشست دوحه و با اشاره به وضعیت وخیم زنان و کودکان در فلسطین عنوان کرد: این نشست به جای افغانستان باید بر وضعیت غزه و فلسطین تمرکز میکرد، فلسطین و غزه باید در کانون بحث قرار گیرد.
مهاجر فراهی در صفحه ایکس خود نوشت: در حال حاضر غزه بدترین مکان برای بشریت در جهان است؛ بزرگترین جهنم جایی است که زنان و کودکان در آتش بسوزند و از گرسنگی بمیرند.
گفتنی است طالبان برای حضور در نشست دوحه چند شرط مهم داشتند که به دلیل پذیرفته نشدن آن توسط سازمان ملل از مشارکت در این نشست امتناع کردند؛ اصلیترین این شروط پذیرش هیئت طالبان در این نشست به نمایندگی از حکومت رسمی افغانستان بود.
پیش از نشست دوحه وزرای خارج کشورهای آلبانی، آندورا، بلژیک، بلغارستان، کانادا، فرانسه، آلمان، کوزوو، لیختن اشتاین، مغولستان، هلند و رومانی در بیانیهای مشترک از وضعیت حقوق بشری در افغانستان انتقاد کردند.
بیشتر بخوانید
«مجاهد»: بیانیه مونیخ به دنبال تشویش اذهان و علیه افغانستان است
بیانیه مونیخ: پایبندی به تعهدات، پیش نیاز ادغام افغانستان در نظام بینالمللی است
«ذبیحالله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این بیانیه گفته بود: افغانستان امن و آزاد و در صلح و آرامش است، معیشت و امنیت جانی و مالی مردم به عنوان مهمترین حقوق افراد تأمین شده است و همه مسائل حقوقی به شدت پیگیری میشود.
مجاهد ادامه داد: با این وجود باز هم برخی وضعیت افغانستان را نادرست جلوه میدهند، موضوعات خُرد را بزرگنمایی میکنند و به دنبال تشویش اذهان عمومی علیه افغانستان هستند.
دیدگاه تان را بنویسید