تاکید روسیه بر ضرورت ایجاد معماری جدید امنیتی در اروپا
سخنگوی کرملین با اشاره به برخورد محتاطانه مسکو با «طرح پیروزی» زلنسکی، افزود: بهروزرسانی معماری امنیتی در اروپا موضوعی است که روسیه را نگران میکند، زیرا مجبور است در این منطقه منافع خود را تأمین کرده و به یک سیستم تضمینهای امنیتی دست یابد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز، دوشنبه، اعلام کرد که معماری امنیتی در اروپا به سرعت در حال تغییر است و باید از نو بازسازی شود، که البته این اقدام مستلزم تلاشهای بسیاری خواهد بود.
وی در یک نشست خبری گفت: «واضح است که به دلیل تغییر سریع معماری امنیتی اروپا، باید یک معماری امنیتی جدید برای این قاره ایجاد شود. کل سیستم روابط بینالمللی در حال تغییر است، بنابراین این امر در آینده نیازمند تلاشهای فراوانی خواهد بود.»
به گفته پسکوف، بهروزرسانی معماری امنیتی اروپا موضوعی است که روسیه را نگران میکند، زیرا این کشور باید در این حوزه منافع خود را تأمین کرده و به یک سیستم تضمینهای امنیتی دست یابد.
روز گذشته، امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه تاکید کرد که اروپا باید در آینده در مورد شکل جدیدی از سازماندهی امنیتی خویش و بازنگری در روابط با روسیه تجدید نظر کند. به گفته او، کشورهای اروپایی و جهان باید بر ساختن یک نظم جدید جهانی متمرکز شوند.
واکنش کرملین به قصد زلنسکی برای ارائه «طرح پیروزی» در آمریکا
دبیر مطبوعاتی رئیسجمهور روسیه، به اخبار مربوط به اینکه ولادیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، قصد دارد «طرح پیروزی» خود را در آمریکا رونمایی کند، واکنش نشان داد.
دیمیتری پسکوف در این باره به خبرنگاران گفت: «ما معتقدیم که تجزیه و تحلیل این مسئله صرفاً بر اساس گزارشهای رسانهای امکانپذیر نیست. اگر زمانی اطلاعاتی از منابع رسمی منتشر شود، ما قطعاً آن را با دقت بررسی خواهیم کرد.»
سخنگوی کرملین اضافه کرد که در حال حاضر اطلاعات متناقض و نادرست بسیاری وجود دارد و مقامات روسیه با احتیاط به آنها برخورد میکنند.
زلنسکی روز گذشته، یکشنبه عازم ایالات متحده شد و انتظار میرود که طرح اقدامات خود در خصوص حل و فصل مناقشه نظامی در اوکراین را به جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا ارائه دهد. گزارش شده که این طرح شامل درخواست اجازه برای استفاده از تسلیحات غربی به منظور حمله به عمق خاک روسیه است.
در این رابطه، پروفسور مارک گالیوتی از بریتانیا در مقالهای در روزنامه "تایمز" نوشت که متحدان زلنسکی به پیروزی از طریق این طرح اعتقادی ندارند. بر اساس تحلیل این کارشناس انگلیسی، مقامات آمریکایی از قبل با ایدههای اصلی این طرح آشنا شدهاند و معتقدند که اگرچه طرح عملی به نظر میرسد، اما راهحلی برای پایان دادن به درگیری ارائه نمیدهد.
پیشتر، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرده بود که ایالات متحده و بریتانیا از پیش به کییف تمام اختیارات لازم را داده و به نیروهای مسلح اوکراین اجازه دادهاند تا از موشکها دوربرد برای حملات به مناطق مختلف خاک روسیه استفاده کنند.
دیدگاه تان را بنویسید