کنعانی و محکومیت 500 میل یونی به سود بچههای ایلام
با اعلام کمیته اخلاق، محمدحسین کنعانی زادگان باید مبلغ 500 میلیون تومان بابت رشد و اعتلای فوتبال ایلام اهدا کند.
به گزارش "ورزش سه"، در روزهایی که تمرکز اهالی فوتبال روی بازیهای فیفا دی و پیروزی شیرین تیم ملی ایران برابر قطر بود، ویدیویی از محمدحسین کنعانی زادگان در فضای مجازی با سرعت منتشر و دست به دست شد که در آن، مدافع پرسپولیس در یک تنش و درگیری خیابانی دیده میشود.
طبق آنچه در شرح این ویدیو کار شده بود، مکان این اتفاق در مهرویلای کرج بوده است. در این کلیپ کوتاه که در تاریکی شب فیلمبرداری شده، فردی دیده میشود که با میانجیگری اطرافیانش به سمت خودرویش برده شده و فردی که مشغول فیلمبرداری این چند ثانیه بود، اعلام کرد این فرد محمدحسین کنعانیزادگان است.
در شلوغیهای این ویدیو نیز شنیده میشود که نزدیکان این فرد او را حسین صدا زده و از او درخواست میکنند تا از افزایش تنشها خودداری کند و سوار خودرویش شود. بررسی دقیق ویدیو نشان میدهد که شخص حاضر در متن درگیری، محمدحسین کنعانیزادگان است که خود او نیز در ادامه، این اتفاق را تأیید کرد.
البته مدافع پرسپولیس در توجیه این اتفاق، روایتی را تعریف کرده و مدعی شده فردی قصد سرقت تلفن همراهش را داشته و او برای بازپسگیری گوشی خود، با سارق (یا سارقین) درگیر شده و این ویدیو در لحظاتی فیلمبرداری شده که او توانسته گوشی خود را پس بگیرد و با میانجیگری افراد حاضر در آنجا، محل را ترک کند.
این روایت کنعانیزادگان از اتفاقات رخ داده در آن شب بود که البته در ابتدا نیز کمی غیرمنطقی به نظر میرسید و حالا نیز با ورود کمیته اخلاق به ماجرا و بررسی همه جوانب، ادعای مدافع پرسپولیس مبنی بر سرقت تلفن همراه رد شده است.
ادعای کنعانیزادگان سبب شده بود تا پای مسئولین قضایی نیز به پرونده سرقت تلفن همراه باز شود که در حکم کمیته اخلاق آمده است "با توجه به استدلالات موجه دیوان تحقیقات و ملاحظه محتویات فیلم و عدم تطبیق درگیری با موضوع سرقت تلفن همراه و عدم دفاعیات موجه و عدم ارائه مستندات لازم در اثبات سرقت تلفن"، روایت بازیکن پرسپولیس رد شده است.
در ادامه، کمیته اخلاق تصمیم گرفته است تا به مواد ۲ و ۳ و ۴ و ۱۵ و ۳۰ و ۳۸ و ۵۷ و ۶۳ آئین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال و بند یک ماده ۷ آئین نامه اخلاق فیفا، محمدحسین کنعانیزادگان را به پرداخت پنج میلیارد ریال وجه نقد جهت توسعه فوتبال در ردههای پایه هیئت فوتبال شهرستان چوار از استان ایلام به عنوان فعالیت اجتماعی محکوم میشد.
در طول دوران جنگ تحمیلی در سال ۶۵ و در شرایطی که مسابقه دوستانه ای میان دو تیم منتخب چوار و جوانان استان ایلام در حال برگزاری بود، به واسطه بمباران رژیم بعثی، ۱۰ بازیکن، سه کودک، یک داور و یک تماشاگر به شهادت رسیدند و به همین دلیل شهر چوار بابت این جنایت فجیع هواپیماهای بعثی، همواره از لحاظ مسابقات فوتبالی، در کانون توجهات قرار دارد.
لازم به ذکر است که رأی صادره درخصوص پرونده محمدحسین کنعانیزادگان ظرف یک هفته از ابلاغ قابل اعتراض در کمیته استیناف است.
دیدگاه تان را بنویسید