کد خبر: 748643
تاریخ انتشار :

درخواست آلومینیوم و ذوب‌آهن برای وی ای آر

باشگاه‌های آلومینیوم و ذوب‌آهن از فدراسیون فوتبال درخواست کردند تا بازی دو تیم با وی ای آر برگزار شود.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش "ورزش سه"، پس از آنکه دیدار هفته گذشته ذوب‌آهن و فولاد و همچنین خیبر و آلومینیوم بدون استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی برگزار شد و باعث اعتراض دو تیم به قضاوت داور بازی شد، حالا هر دو باشگاه اراکی و اصفهانی خواستار استفاده از کمک داور ویدئویی در مسابقه روز جمعه شدند.

این در شرایطی است که از 6 دیدار این هفته که پنج‌شنبه و جمعه برگزار می‌شود، تنها دیدار ذوب‌آهن و آلومینیوم بدون کمک داور ویدیویی برگزار می‌شود. این موضوع با درخواست هر دو باشگاه همراه شده و آنها با ارسال نامه‌ای به فدراسیون، خواستار استفاده از VAR در این بازی و حضور یک ناظر ویژه شده‌اند.

باشگاه آلومینیوم درخواست خود را به فدراسیون فوتبال داده و ذوب‌آهن هم با ارسال نامه‌ای خواستار حضور وی‌ای‌آر در اراک شده تا بازی دو تیم در روز جمعه با این تکنولوژی انجام شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها