برکناری مدیرعامل هلالاحمر لرستان پس از اقدام جنجالی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر دستور به برکناری مدیرعامل این سازمان در استان لرستان به خاطر حواشی یک بازی فوتبال داد.
به گزارش "ورزش سه"، باشگاه خیبر خرمآباد روز شنبه این هفته برای خشک کردن زمین چمن ورزشگاه تختی اقدام به خشک کردن زمین چمن با استفاده از بالگرد جمعیت هلال احمر نمود که این اقدام جنجالی و خبرساز شد.
ساعاتی پس از این اتفاق، مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایران دستور به تغییر سه مدیر مرتبط با این اتفاق جنجالی داد و تاکید کرد بالگرد این سازمان برای نجات جان انسانها و در شرایط بحرانی و خاص مورد استفاده قرار میگیرد و نباید برای خشک کردن زمین چمن چنین کاری انجام میشد.
سه روز پس از این اقدام مشخص شد با حکم پیرحسین کولیوند مدیرعامل هلال احمر ایران، قدمی مدیرعامل و مرادی معاون امداد و نجات هلال احمر لرستان از سمت خود برکنار شدند.
قدمی، مدیرعامل هلال احمر استان لرستان، قربانی تصمیم اعزام بالگرد به زمین خیبر شد.
کولیوند در حکمی پورهاشمیان معاون جوانان هلال احمر لرستان را به عنوان سرپرست هلال احمر لرستان منصوب کرد.
ایرنا نوشته صبح دیروز دوشنبه قدمی و معاون او برای توضیحات در خصوص حواشی حضور بالگرد هلال احمر لرستان در ورزشگاه تختی خرمآباد به تهران فراخوانده شده بودند و در حالی که گفته میشد موضوع عزل او و معاونش شاید منتفی شود، مدیرعامل هلال احمر ایران اقدام به عزل این دو مدیر کرد.
دیدگاه تان را بنویسید