روت یا ریشه یابی اندروید چیست؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نيوز ، ریشهیابی یا روتکردن اندروید ویژه تلفنهایی است که سیستمعامل اندروید روی آنها نصب است.عملیات ریشهیابی دستیابی به تمامی تنظیمات و دسترسی به پروندههای پنهانشده دستگاهی که توسط کارخانه سازنده طراحی و امنیتگذاری شده است مربوط می شود.
کاربران با ریشهیابی میتوانند دسترسی به قسمتهایی از گوشی و سیستمعامل را داشته باشند و کارکردهای جدید و بیشتری روی آن اجرا کنند.در ضمن برخی از نرمافزارهای کارآمد که کاربران حرفهای با آن کار میکنند برای نصب نیاز به اندروید روتشده دارند چون آن نرمافزارها دسترسی بیشتری را نسبت به نرمافزارهای معمولی احتیاج دارند.
روت کردن گوشی های اندروید برای دسترسی به فایل های سیستمی گوشی است که دسترسی به این فایل ها به ما اجازه می دهد تا بتوانیم با تغییر آن ها و استفاده از یک سری کدهایی تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنیم.
گفتنی است، برای استفاده از فونت های جدید و یا نصب فارسی ساز و برخی از نرم افزارها باید گوشی حتما روت باشد.
روت یا ریشه یابی اندروید چیست؟
مزیت های روت کردن : - کنترل کامل بر روی گوشی با قابلیت دیدن فایل های سیستمی اندروید - جایگزین کردن کد های اصلی - برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره ) - حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Recovery Image ) - جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " را میدهد را میتوانید با (BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید. - تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس. - به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر. - مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید ) - تهیه Backup از تلفن همراه - میتوانید یک پوشه روی SDcard خود بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید را درون آن بریزید که با انجام این کار دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست - تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard - تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard - ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su reboot)
مضرات روت کردن: 1- باطل شدن گارانتی گوشی 2- دغدغه های امنیتی 3- آسیب رساندن به گوشی
دیدگاه تان را بنویسید