ماجراي داروهاي غضروف ساز ماهواره اي چيست؟/راه هاي درمان آرتروز مفصل زانو
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
دکتر کيوان احدي در کنفرانس ماهانه انجمن جراحان ارتوپدي ايران ،در ارتباط با آرتروز مفصل زانو اظهار داشت: اين بيماري يکي از شايعترين بيماريهاي مفصل زانو است که در حقيقت روند پيري تدريجي مفصل زانو بوده و به صورت اوليه و ثانويه بروز ميکند.
به گزارش نامه نیوز وي افزود: آرتروز اوليه بدون هيچ بيماري زمينه اي است و زانو به تدريج به سمت ساييدگي پيش رفته و معمولاً افزايش سن بالاي 60 تا 70 سال نقش به سزايي در بروز اين بيماري دارد.
اين فوق تخصص جراحي زانو در خصوص آرتروز ثانويه گفت: در اين نوع آرتروز بر اثر شکستگي، تخريب و عفونت مفصل به تدريج به سمت ساييدگي پيش مي رود. متأسفانه بخش زيادي از جامعه ما در سنين بالا مبتلا به مشکل آرتروز زانو ميشوند و با مشاهده در عکسهاي ساده ما به بروز اين مشکل پي مي بريم.
احدي در ارتباط با درمان اين بيماري عنوان داشت: معمولاً در اکثر مواقع روشهاي غيرجراحي براي درمان آرتروز استفاده ميشود و اصول مهم غير جراحي کم کردن وزن و ورزشهاي تقويت عضلاني است که براي اين بيماري توصيه ميشود.
وي افزود: تاکنون داروي خاصي براي درمان قطعي آرتروز مفاصل زانو کشف نشده است تا بتواند غضروف زانو را بسازد و حالت تخريب شده را دوباره به حالت اول خود بازگردد همچنين داروها معمولاً نقش کاهنده درد را برعهده دارند لذا نقش چنداني در درمان اين بيماري بر خلاف آنچه که رسانه ها تبليغ مي کنند، ندارد.
اين فوق تخصص ارتوپدي ادامه داد: در صورتي که روند تخريب زانو درحال پيشروي بوده، بيماري فرد با روش هاي غيرجراحي بهبود نيابد و بيمار همچنان درد داشته باشد در نهايت از روشهاي جراحي مثل تعويض مفصل زانو استفاده خواهد شد و فرد با انجام اين جراحي ميتواند تا پايان عمر به راحتي از زانوي خود استفاده کند.
عضو انجمن جراحان ارتوپدي ايران در خصوص داروهايي تحت عنوان ساخت غضروف و مفاصل در ماهواره و شبکههاي مجازي تبليغ ميشود، گفت: هرگونه مسائلي که از منابع غير قابل استناد در جامعه منتشر ميشود، پايه خوبي براي درمان بيماريها نيست و متأسفانه برخي از افراد به خاطر مسائل مالي درمان هايي را توصيه کرده که با مطالعات علمي، ثابت شده نيست.
منبع خبر: ساتین سلامت
دیدگاه تان را بنویسید