کد خبر: 480449
تاریخ انتشار :

مدیرکل هواشناسی ایلام:

گردوغبار نوار مرزی کشور مربوط به کدام کشورهاست؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

یوسف شیخ‌الملوکی اظهار داشت: توده گردوغبار که از عصر روز گذشته وارد استان ایلام شد فضای این استان را تحت تاثیر قرار داد.
به گزارش نامه نیوز، مدیرکل هواشناسی ایلام گفت: بر اساس اعلام کارشناسان هواشناسی استان ایلام سامانه بارشی جدیدی از اواسط هفته جاری استان ایلام را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: ریزگردها عصر دیروز مردم شهر ایلام و برخی دیگر از مناطق ایلام را غافلگیر کرد؛ امروز در هفتمین روز از ماه دوم فصل بهار وزش باد شدید ریزگردها را میهمان استان ایلام کرد.
شیخ‌الملوکی اضافه کرد: با شکل‌گیری طوفان گرد و خاک در شمال عربستان و تقویت این توده در جنوب عراق شهرهای مرزی استان‌های جنوب غربی به ویژه ایلام را تحت تاثیر ریزگردها قرار داده است.
مدیرکل هواشناسی ایلام تصریح کرد: گردوغباری که طی روز گذشته وارد استان ایلام شده به تدریج در حال رقیق شدن بوده و وزش باد نسبتا شدیدی امروز وجود دارد اما فردا و پس فردا به تدریج از سرعت وزش باد کاسته می‌شود.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها