کد خبر: 497840
تاریخ انتشار :

مضرترین تهدید کننده قلب

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز دکتر معصومی در خصوص این عمل جراحی دشوار گفت : وقتی این بیمار ۱۹ ساله به ما مراجعه کرد متوجه شدیم که یک رگ قلب اش کاملا مسدود شده ، مقدار زیادی لخته درون قلبش ایجاد و یک طرف دیگر قلبش به صورت کامل تخریب گشته است و در مجموع فقط ۱۵ درصد قلبش کار می کرد.
وی افزود : این شرایط ، یک فاجعه بود که می توانست بیمار را از بین ببرد و ما در واقع برای انجام جراحی با این سوال مواجه بودیم که آیا می توانیم نیمی از قلب را که تخریب شده بود، برداریم یا نه ؟ وقتی دشواری عمل را برای خانواده و والدین این جوان ۱۹ ساله تشریح کردیم متوجه شدیم که این پسر به باشگاه می رفته و از یکسری مواد نیروزا برای ورزیده کردن عضلاتش استفاده می کرده است . به هر صورت نتیجه عمل جراحی این جوان غیر قابل پیش بینی بود و اگر خدایی ناخواسته مشکل پیش می آمد، خیلی سریع همه چیز را گردن جراح می انداختند و به جرات می گویم که اغلب مراکز درمانی به چنین مواردی دست نمی زنند .
وی ادامه داد : با سختی فراوانی عمل جراحی را آغاز کرده و بیش از نیمی از قلب را که تخریب شده بود، جدا کردیم و همچنین مقدار زیادی لخته خون از داخل قلب خارج کردیم و در نهایت عمل پس از ۴ ساعت جراحی ، با موفقیت به پایان رسید و اکنون نیز حال آن جوان ۱۹ ساله که فقط ۱۵ درصد قلبش کار می کرد ، مساعد است .
دکتر معصومی در ادامه این گفتگو تاکید کرد : ما در قبال جوانانمان و سلامتی مردم وظیفه داریم و رسانه ها نیز در همین راستا وظیفه سنگین تری دارند ، می خواهم بدانم آیا این درآمد ناچیز ( فروش مواد نیروزا ) ارزش قربانی کردن جوانان را دارد؟ آیا ما نباید هشدار را به جوانان بدهیم که یکی از اهداف ورزش سلامتی است و آیا می ارزد که برای فربه کردن خود، جانمان را به خطر بیاندازیم .
وی با اشاره به تصاویر برخی جوانها که در قالب بنر در کوچه و خیابان ها نصب می شود و عنوان «حلالم کنید» زیر آنها آمده است ، گفت : اگر نگاهی به این تصاویر کنید می بینید که عموما جوان و ورزیده هستند که غالبا دچار سکته شده اند، لذا احتمال زیادی وجود دارد که اغلب آنها به دلیل استفاده از داروهای نیروزا دچار مشکل قلبی و در نهایت سکته و ایست قلبی شده باشند.
دکتر معصومی تاکید کرد : هیچکدام از داروهای نیروزا اعم از ؛ آمپول ، پودر ، کپسول و مکمل و تحت هر عنوان دیگری قابل اعتماد نیستند و ما چیزی به نام تقویت کننده عضلانی به جز ورزش نمی شناسیم .
منبع: روزنامه باختر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها