کد خبر: 521854
تاریخ انتشار :

از مشکلات قاعدگی و کاهش دردهای پریود تا به تعویق انداختن یائسگی!

از مشکلات قاعدگی و کاهش دردهای پریود تا به تعویق انداختن یائسگی!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

یکی از مشکلاتی که خانم‌ها در تمام طول زندگی‌شان با آن سروکار دارند قاعدگی و دردسرهای آن است. مشکلات قاعدگی از جمله درد و تغییرات هورمونی از همان سنین نوجوانی آغاز می‌شوند و تا میانسالی و بعد از آن به عنوان یائسگی با خانم‌ها هستند.

در این مقاله می‌خواهیم برخی از مشکلات شایع قاعدگی را که با رعایت چند نکته می‌شود آن‌ها را برطرف کرد مرور کنیم و ببینیم که چطور می‌شود یائسگی را تا جای ممکن عقب انداخت.

دردهای قاعدگی و راه کاهش آن‌ها

دردهای قاعدگی معمولاً چند روز قبل از پریود یا همزمان با آن آغاز می‌شوند. در برخی موارد حتی شدت دردها آنقدر زیاد است که کار به بیمارستان یا مصرف مسکن می‌کشد. اما بد نیست بدانید که با رعایت موارد ساده‌ای می‌توانید میزان این دردها را تا حد زیادی کاهش دهید.

برای کاهش درد پریود چه کار کنیم؟

رژیم غذایی مناسب، مصرف جوشانده‌ها و دمنوش‌های طبیعی، مصرف مکمل و تمرین‌های ورزشی از جمله مواردی هستند که کمک می‌کنند قاعدگی بی‌دردی داشته باشید. قبل از اینکه راهکارهای زیر را بخوانید یک نکته مهم را هم لازم است که بدانید.

شما باید برنامه زمانی پریودهای خود را بدانید. این برنامه زمانی نشان دهنده طول هر دوره قاعدگی، روز شروع و پایان، مصرف قرص، حالات درونی شما و ... است. برای این کار می‌توانید از اپلیکیشن‌های موبایل استفاده کنید. برای مثال اپلیکیشین My Calendar تمام این اطلاعات را ثبت می‌کند و بعد از چند ماه اطلاعات کاملاض مفیدی را در اختیارتان قرار می‌دهد. (برای دانلود این اپ به اپ‌استور یا پلی‌استور گوگل مراجعه کنید.)

حالا برویم سر اصل مطلب.

یک هفته از قبل از شروع پریود برنامه غذایی‌تان را اصلاح کنید

در کل بهتر است که قبل از شروع پریود از مواد غذایی که طبع گرم تا معتدل دارند بیشتر استفاده کنید. برای مثال رازیانه، موسیر، هل، نعناع، تره، جعفری، خرما، شیر شنبلیله، گردو، عسل، گوشت مرغ و دارچین طبع گرم و خشک تا معتدل دارند.

علاوه بر پرهیز از غذاهای با طبع سرد، بهتر است که کافئین و نمک و تمام مواد غذایی را که به آن‌ها حساسیت دارید، از برنامه غذایی خود حذف کنید یا حتی‌الامکان میزان مصرف آن‌ها را کاهش دهید.

دمنوش‌های گیاهی ضد درد بنوشید

برخی دمنوش‌ها درست مانند یک مسکن قوی عمل می‌کنند و می‌تواند درد شما را تسکین دهند و از بین ببرند. دمنوش دارچین، زنجبیل و زیره که هر سه طبع گرمی دارند برای دوران قاعدگی توصیه می‌شوند. شما می‌توانید روزانه یا یک روز درمیان از یکی از دمنوش‌ها استفاده کنید.

مکمل منیزیم، راه دیگری برای کاهش درد قاعدگی

دقت کنید که مصرف مکمل‌ها را حتماً زیر نظر پزشک انجام دهید. در هر صورت گاهی دردهای پریود به دلیل کمبود منیزیم در بدن است. به خصوص اگر دردهای زیر شکم زیاد باشد با مصرف مکمل منزیم می‌شود آن را برطرف کرد. در صورتی که دردتان شدید و از کنترل خارج است از پکیج های مخصوص قاعدگی فوراور نیز می‌توانید استفاده کنید. این محصولات تولید شرکت امریکایی فوراور هستند و ضمن تنظیم قاعدگی و مشکلات دیگر آن دردتان را نیز کاهش می‌دهند.

به غیر از مکمل هم می‌توانید از مواد غذایی حاوی منیزیم استفاده کنید که نیاز چندانی به تایید پزشک ندارند. بادام هندی، جوانه گندم، خرما، گردو، موز، بادام زمینی، دانه‌های کنجد و اسفناج پخته منابع بسیار خوبی برای تامین منیزیم مورد نیاز بدن هستند.

ورزش و تمرین‌های سبک را فراموش نکنید

نفس عمیق بکشید، درونتان پر از هوای تازه کنید تا آرامش ذهن و روحتان را به دست آورید. ورزش‌های سبکی مثل یوگا، تای‌چی، پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در کنار این‌که هورمون‌های آرامش و شادی در بدنتان تنظیم می‌کنند به کنترل ذهن نیز کمک زیادی می‌کنند. با انجام این تمرینات یک هفته قبل از شروع پریود بدن و ذهن خود را آماده کنید.

مشکلات قاعدگی و پیشگیری از یائسگی زود هنگام

یائسگی چیست و چه عوارضی دارد؟

با شروع یائسگی در زنان، قاعدگی متوقف می‌شوند و زن‌ها دیگر قادر به بچه‌دار شدن نخواهند بود. سن شروع یائسگی معمولاً از 45 تا 55 سالگی است؛ اما گاهی این اتفاق در سنین زودتر هم رخ می‌دهد که به آن یائسگی زودرس می‌گویند.

از جمله عوارض یائسگی برای بدن می‌توان به پوکی استخوان، گر گرفتگی، مکلات روحی، اختلال خواب، تعریق شبانه، بی‌اختیاری ادرار و کاهش تمایلات جنسی اشاره کرد.

چگونه یائسگی را به تاخیر بیاندازیم؟

یائسگی زودرس بیشتر به دلیل مسائل ژنتیکی رخ می‌دهد؛ اما ژنتیک تمام ماجرا نیست. عوامل دیگری از جمله اضطراب بیش از حد و مصرف بیش از حد برخی داروها نیز در بروز یائسگی زودرس نقش دارند.

برای اینکه یائسگی خود را تا جایی که امکان دارد به تاخیر بیاندازید نکات زیر را به قدت بخوانید.

خوابتان را منظم کنید

برای داشتن یک خواب آرام و راحت از مصرف چای، قهوه و مواد غذایی حاوی کافئین، در پایان روز خودداری کنید. به جای این مواد می‌توانید از دو واحد لبنیات برای افزایش سروتونین مغز و تجربه یک خواب آرام استفاده کنید.

مشکلات قاعدگی و پیشگیری از یائسگی زود هنگام

مواد غذایی سالم و تازه مصرف کنید

فریز کردن مواد غذایی یا منجمد کردن آن‌ها در ظروف پلاستیکی یا نایلون باعث منتقل شدن ماده‌ای به نام فلات در غذا می‌شود. پزشکان دریافته‌اند که فلات‌ها یکی از عوامل ایجاد یائسگی زودرس هستند. پس تا جای ممکن از غذاهای تازه به جای غذاهای فریز شده استفاده کنید و به هیچ وجه غذاها را در ظروف پلاستیکی داخل ماکروویو گرم نکنید.

خوراکی‌های حاوی استروژن بخورید

با مصرف مواد غذایی حاوی استروژن - به خصوص از 30 سالگی به بعد - ضمن آنکه یائسگی را به تعویق می‌اندازید از عوارض آن نیاز می‌کاهید.

از جمله مواد غذایی و منابع حاوی استروژن می‌توان به تخم کتان، شیر سویا، مغز پسته، گردو، بادام زمینی، قیسی، جوانه ماش، لوبیا سبز، لوبیا سفید و هلو اشاره کرد.

مشکلات قاعدگی و پیشگیری از یائسگی زود هنگام

از پکیج‌های مکمل استفاده کنید

گاهی اوقات نمی‌شود تمام مواد مورد نیاز بدن را از طریق خوراکی‌ها تامین کرد. در چنین مواقعی می‌توانید از مکمل‌ها نیز کمک بگیرید. یکی از مکمل‌هایی که برای به تعویق انداختن یائسگی و کاهش عوارض آن در بدن بسیار موثر است پکیج یائسگی فوراور است.

مکمل فوراور حاوی مواد طبیعی و معدنی است و زیر نظر کمپانی فوراور لیوینگ امریکا تولید می‌شود.

جمع‌بندی

در نهایت توصیه‌ای که برای جمع‌بندی این مقاله داریم، اصلاح رژیم غذایی، ورزش و کاهش استرس است. با رعایت این سه مورد نه تنها دردهای پریود و عوارض یائسگی را کاهش می‌دهید، بلکه بدنتان از ابتلا به بیماری‌ها و مشکلات دیگر نیز در امان می‌ماند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها