معایب صندل برای پاها
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
دکتر سیدمسعود داودی در اینباره گفت: «بروز این عارضه در کسانی که عادت به پوشیدن صندل ندارند، بیشتر دیده میشود. بهعلاوه ترک خوردن کف پا و ایجاد پینه که در خانمهای چاق شایعتر است، از دیگر عوارض پوشیدن صندل است.»
وی در ادامه توضیح داد: از عوارض پوشیدن صندل میتوان به ترک خوردن پوست و زخمت شدن پوست اشاره کرد. در واقع زمانی که پوست تحت فشار و اصطکاک مداوم قرار گیرد، پینه میبندد و ترک میخورد. وقتی هم که پاشنه در معرض هوا و ضربههای محیط قرار میگیرد، بهمرور پوست دهیدراته میشود و پوست خشک میشود که در نهایت منجر به زمختتر شدن پوست میشود.
دکتر داودی همچنین گفت: «افرادی که برای پیکنیک و پیادهروی در فضاهای باز به صندل به پا دارند، بیشتر از کسانی که کفش به پا میکنند، در معرض آسیبهای محیطی از جمله خراشیدگی، جراحت در اثر برخورد پا با موانعی که سد راه هستند و همچنین گزیدگی حشرات و حیوانات موذی قرار میگیرند. به علاوه، احتمال رگ به رگ شدن و دررفتگی پا و پیچ خوردن مچ پا در کسانی که صندل به پا میکنند، بیشتر است. بنابراین برای پیادهروی در سطوح ناهموار به هیچوجه پوشیدن صندل توصیه نمیشود چراکه احتمال لغزندگی و صدماتی که ناشی از زمین خوردن است، در مقایسه با کفش بیشتر اتفاق میدهد.»
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیها... درنهایت با تاکید بر اینکه پوشیدن صندل در مبتلایان به دیابت اصلا توصیه نمیشود، خاطرنشان کرد: «صندل، پوست را در معرض نورآفتاب برای مدت طولانی قرار می دهد که باعث آفتابسوختگی و تغییررنگ پوست میشود. بهطور کلی در مقایسه با کفش، صندل محافظت و مراقبت ضعیف و نامناسب از پا نسبت به عوامل آسیبرسان دارد. به همین دلیل استفاده از آن توصیه نمی شود به خصوص در مبتلایان به دیابت که تاکید بیشتری به آنها برای محافظت از پا میشود. دیابتیها حتما باید کفشهایی بپوشند که محافظت بیشتری از پا میکند، پنجه کفش باریک نیست و قسمت قدامی پنچه نیز از چرم محکمی تهیه شده باشد تا در اثر ضربه و... آسیب کمتر به پا وارد شود. کفی کفش نیز حتما نرم و راحت باشد تا در پیادهروی طولانی پا صدمه نبیند. به همین دلیل پوشیدن صندل در معابر عمومی، خیابان، اتوبوس و مترو که احتمال آسیب را افزایش میدهد، اصلا توصیه نمیشود.»
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید