کد خبر: 573258
تاریخ انتشار :

چند نفر با وام اشتغال روستایی سر کار رفتند؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اصغر نوراله زاده در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به استقبال متقاضیان، صندوق کارآفرینی امید با بررسی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای به منظور حمایت از کسب و کارها و بهبود اقتصاد و معیشت روستائیان در استان‌هایی که تاکنون موفق به پرداخت ۸۰ درصد اعتبار ابلاغی خود از مرحله سوم و چهارم اشتغال روستایی شده‌اند، ۱۶۷ میلیارد تومان اعتبار مازاد معادل ۲۰ درصد اعتبار ابلاغی اختصاص داده است.

به گفته وی صندوق کارآفرینی امید در مجموع ۱۰درصد مازاد کل اعتبار ابلاغی در مرحله سوم و چهارم از محل بودجه داخلی خود را به ۱۳ استان اختصاص داد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تاکید کرد: این صندوق به عنوان تنها سازمان توسعه‌ای در طرح اشتغال روستایی، بر اساس تجارب موفقی که در اجرای پروژه های اشتغال روستایی داشته با فاصله گرفتن از الگوی بانکداری، برنامه نظام تأمین مالی فراگیر را به شکل مطلوبی پیاده‌سازی و اجرایی کرده است.

کاهش حاشیه‌نشینی با اجرای سه طرح روستایی

وی گفت: ما با مطالعه و بررسی تجارب بین المللی و بررسی ظرفیتهای داخلی، با هدف جلوگیری از مهاجرت روستاییان به کلان‌شهرها،کاهش حاشیه‌نشینی، ماندگار کردن ساکنان روستا و افزایش تولید داخلی و بهره‌وری، حمایت از روستاها را در قالب سه طرح "هر روستا یک محصول"، "روستای بدون بیکار" و "صندوق‌های خرد محلی" در دستور کار داریم.

نوراله زاده ادامه داد: در طرح"هر روستا یک محصول"، صندوق با شناسایی مزیت رقابتی مناطق مختلف، حمایت از تولید یک محصول محوری و شناسایی و حمایت از زنجیره تولید تا فروش محصول را به منظور حمایت از تولید داخلی و رونق اقتصادی روستا دنبال می‏‌کند.

حمایت از ۱۶۰ روستا در طرح "هر روستا یک محصول"

به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در حال حاضر ۱۶۰ روستا در"طرح هر روستا یک محصول" مورد حمایت قرار گرفته که از آن جمله می‌توان روستای برندق (روستای بادام زمینی)، روستای سارمران (روستای کشت گلخانه‌ای خیار)، روستای مافی کندی (روستای هنرمندان مجسمه‌ساز) و روستای قلعه ممکا (دهکده قارچ) را نام برد.

وی مهمترین هدف طرح روستای بدون بیکار را کاهش نرخ بیکاری در جوامع روستایی ذکر کرد و گفت: در راستای چشم انداز ایران ۱۴۰۴ با اجرای طرح روستای بدون بیکار و استفاده از فرصتها و امکانات روستا، به ویژه نیروهای توانمند انسانی به دنبال دستیابی به جامعه‌ای روستایی با صفر درصد بیکاری هستیم.

هدفگذاری برای تاسیس ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی

نوراله زاده همچنین از ایجاد ۱۱۴ روستای بدون بیکار در کشور به همت صندوق کارآفرینی امید خبر داد و گفت: شناسایی کسب و کارهای محلی،توانمندسازی روستاییان و ارتقای سرمایه‌های اجتماعی مهمترین دستاوردهای صندوق در این طرح به شمار می‌رود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه صندوق‌های خرد محلی از جمله منابع تامین سرمایه و اعتبار مورد نیاز تولید کنندگان روستایی هستند،‌افزود: صندوق کارآفرینی امید با هدف رونق بخشیدن به کسب و کارهای کوچک و خانگی،ترویج کارآفرینی، اشتغالزایی و توان افزایی برای زنان روستایی و توسعه اقتصاد خانوارهای روستایی تاکنون علاوه بر راه اندازی ۲۰۰۰ صندوق محلی در استانهای مختلف کشور، درصدد است تا با برنامه‌ای مدون بیش از ۱۰۰۰ صندوق دیگر را راه ‌اندازی کند.

به گزارش ایسنا، طرح روستای بدون بیکار از جمله طرح‌های در دست اجرای صندوق کارآفرینی امید است که از طریق اختصاص وام به مشاغل خرد و کوچک روستایی به اجرا در می‌آید.در حال حاضر روستای مافی‌کندی یکی از روستاهای بدون بیکار و یک خوشه بزرگ کسب و کار به شمار می‌رود که توانسته با اشتغالزایی برای خانوارهای روستایی عنوان روستای بدون بیکار را به خود اختصاص دهد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها