وخامت اوضاع در اهواز/ کلافگی مردم از کمبود آب و کرونا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، در حالی که رسانهها، بیلبوردهای سطح شهر و بروشورهای منتشر شده از شستوشوی مکرر دستها طی شبانهروز در راستای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خبر میدهند شهروندان اهوازی و حومه، از بیآبی یا کمآبی رنج میبرند.
گزارشهای مردمی طی روزهای گذشته از قطعی آب و افت فشار در برخی مناطق اهواز و کوتعبدالله خبر میدهد،خبری که نه تنها برای شهروندان اهوازی بلکه حتی برای مسؤولین مربوطه نیز تازگی ندارد اما همزمانی آن با انتشار ویروس کرونا نگرانی را به خانههای مردم کشانده است.
براساس گزارش شهروندان از روز گذشته تاکنون آب شهری شش منطقه اهواز از جمله صد دستگاه ، کوی باهنر ، پردیس ، شیبان ، فرهنگشهر و کوی نبوت دچار قطعی مکرر یا افت فشار شده و در این مرحله حساس با توجه به خود قرنطینگی، ساکنان این محلات با مشکلات فراوانی جهت شستوشو و حفظ بهداشت فردی افراد خانواده روبهرو شدهاند.
فتحالله حاجتی، عضو شورای شهر اهواز نیز با تاکید بر تشدید مشکل قطعی آب در اهواز طی هفتههای اخیر بیان کرد: در برخی نقاط شهر آب شرب تا ۱۲ ساعت در روز قطع است اما مدیران آب و فاضلاب اهواز نه تنها جواب درستی به انتقاد مردم و کوتاهیهای مدیریتی خود نمیدهند بلکه برای پایان دادن به این مسئله از اقدام فوری نیز دریغ میورزند.
وی افزود: آیا اگر قطعی چند روزه آب در مرکز شهر اهواز و مناطق منبع آب، حصیر آباد، کوی رمضان، باهنر و سپیدار را اعلام و واقعیتها را بازگو کردیم جرمی مرتکب شده ایم؟ آیا پسزدگی فاضلاب در خیابانهای شهر با توجه به وجود ویروس کرونا حرفی غیر واقعی میباشد؟
نجات مردم از سؤمدیریت
عضو شورای شهر اهواز گفت: مسؤولان حوزه بهداشت و سلامت به صورت مستمر درخصوص شستوشوی دستها برای مقابله با ویروس کرونا هشدار میدهند اما متاسفانه مردم برخی مناطق حتی در تامین آب شرب نیز دچار مشکل هستند.
وی افزود: از نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز ، استاندار خوزستان و مسؤولان وزارت نیرو درخواست میکنم که به وضعیت اسفبار شرکت آبوفاضلاب اهواز هر چه سریعتر رسیدگی کنند و مردم اهواز را از این شیوه مدیریت نجات دهند.
کلاف سردرگم فاضلاب در روزهای کرونا
کلاف سردرگم فاضلاب اهواز در روزهای کرونایی بیشتر در هم تنیده میشود و کندهکاری خیابانها، سرریز شدن فاضلاب و سامانه ۱۲۲ایی که هیچوقت پاسخگو نیست بیشتر به این معضل دامن میزند و همه اینها در حالی رقم خورده که هنوز قلم خبرنگاران اهوازی از نوشتن وعدههای مدیرعامل آبفا در راستای بهبود وضع این شبکه فرسوده خشک نشده است.
گستره مشکلات آب و فاضلاب اهواز هر اندازه که بود شهروندان به قوت صبوری با آن دست و پنجه نرم کردند و دم برنیاوردند اما همزمانی این بحران با ابربحران کرونا قطعا تیشه به ریشه اصل حفظ سلامت مردمی خواهد زد که اساس شهر هستند و اصولا اجتماعات بشری بی وجود آنها مفهومی نخواهد داشت، حال باید دید مسؤولان شرکت آبفا تا کجا به این نابههنجاریهای اجتماعی دامن خواهند زد؟ آیا زمان یک تجدیدنظر اساسی بر سؤمدیریتهای فعلی فرا نرسیده تا اندکی از رنج این مردم رنجور کاسته شود؟
دیدگاه تان را بنویسید