توصیه ویژه بادامچیان به احمدینژاد و رئیس دولت اصلاحات
عضو شورای وحدت اصولگرایان گفت: نگاه من این است که اگر من نماینده مجلس شدم نباید بروم به دنبال انتخابات دیگری؛ خوب نیست که آدم میبیند در هیات رئیسه مجلس چند نفر کاندیدا هستند.
اسدالله بادامچیان در گفتوگو با ایلنا در خصوص نامه خود به شورای نگهبان به منظور درخواست ارائه تفسیر «رجل سیاسی» توسط این نهاد و اینکه آیا پاسخی به وی داده شده است یا خیر، گفت: نامهای که برای شورای نگهبان نوشتیم برای پاسخگویی نبود، بلکه اظهارنظر و تحلیل ما به شورای نگهبان بود. در قانون آمده است که شرط اول برای رئیس جمهور شدن رجل سیاسی و مذهبی بودن است و رئیسجمهور دومین مقام کشور بعد از رهبری و رئیس شوراهای عالی مختلف کشور است. در نتیجه باید کسی باشد که همه او را قبول داشته باشند و رجل باشد، نه هرکسی که از گرد راه آمده و تازه رسیده است.
وی افزود: در نتیجه خوب است که تفسیر شورای نگهبان از این عبارت «رجل سیاسی» روشن باشد، منتها نسبت به این که تاکنون اعلام نشده، ما تنها میتوانیم تحلیل و تذکر بدهیم اما اجازه و حق بازخواست نداریم. به عبارت دیگر ما نمیتوانیم بگوییم که چرا این کار را نمیکنید؟ اما میتوانیم بگوییم انجام دادن این کار، بهتر است.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به تعدد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، ابراز داشت: اگر این تفسیر مشخص و اعلام شود؛ تعداد قابل توجهی از کسانی که برای انتخابات مطرح میشوند و فکر میکنم تعدادشان به ۷۰ نفر رسیده است، خود به خود از مسیر کاندیداتوری کنار میروند و کار شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها راحتتر میشود.
این نماینده پیشین تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی پیرامون کاندیداتوری جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه هیات رئیسه مجلس، بیان داشت: این اختیار شخصی است و هرکسی اختیار دارد که کاندیدا بشود یا نشود اما نگاه من این است که وقتی یک نفر برای چهارسال از ملت رای نمایندگی میگیرد، یک قراری با ملت دارد و باید به قرار خود عمل کند.
وی ادامه داد: همانطور که مشی حضرت آقا است و ایشان با ناتمام ماندن دولتها با استعفا یا استیضاح مخالفت میکنند، از این جهت که معتقدند مردم برای چهار سال رای دادهاند و باید این چهار سال را مطالبه کنند.
بادامچیان خطاب به نمایندگانی که قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دارند، گفت: شما در انتخابات به ملت گفتهاید که میخواهید رای بگیرید و چهارسال نماینده مردم باشید؛ اما حالا که رای را گرفتید در میانه راه هوای ریاست جمهوری به سر شما میزند و عزم انتخابات میکنید؟
وی ادامه داد: البته اختیار پای خودشان است، من هیچ اعتراضی ندارم و دخالتی هم نمیکنم اما نگاه من این است که اگر من نماینده مجلس شدم نباید بروم به دنبال انتخابات دیگری. نکته اینکه خوب نیست که آدم میبیند در هیات رئیسه مجلس چند نفر کاندیدا هستند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در خصوص احتمال کاندیداتوری «محمود احمدینژاد» رئیس جمهور سابق ایران، ابراز داشت: احمدینژاد هم مانند دیگران یک شهروند است، اگر خواست میتواند ثبت نام کند، تایید صلاحیت او هم برعهده شورای نگهبان است.
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی پیرامون حمایت جریان متبوع خود از احمدینژادی در سالهای اخیر، بیان کرد: خیر، من در هر زمان به وظایف روز عمل میکنم، آن روز وظیفه من این بود که در مقابل حوادث ۸۸ از احمدی نژاد حمایت جدی کنیم با اینکه از برنامههایش خیلی راضی نبودیم؛ اما پشیمان نشدم و خیلی سرحال هستم که انجام وظیفه کردم. همچنین از اینکه در دور اول هم به احمدینژاد رای ندادم ناراحت نیستم. کسی که تکلیف خودش را انجام دهد پشیمان نخواهد شد.
وی افزود: برای او و هرکسی که اشتباه کند متاثر میشوم، بعد از ریاست جمهوری به آقای خاتمی گفتم اصلاحطلبان اجازه نخواهند داد شما مسیر خوبی را طی کنید، لطفا بهگونهای رفتار کنید که اگر آقا خواستند از شما استفاده کنند، امکانپذیر باشد. مشابه این حرف را به احمدینژاد هم گفتم، چون معتقدم هر کدام یک ظرفیتی برای نظام بودند، اما متاسفانه اینگونه نشد.
عضو شورای وحدت نیروهای اصولگرا در پاسخ به احتمال حضور لاریجانی و حمایت این شورا از وی، ابراز داشت: آقای لاریجانی مانند همه شخصیتهای این کشور یک شهروند هستند و میتوانند کاندیدا شوند اما اینکه میتواند روی حمایت شورای وحدت حساب کند یا خیر، باید ببینیم چهمیشود.
دیدگاه تان را بنویسید