کد خبر: 644240
تاریخ انتشار :

در گفتگوی گسترش نیوز با کارشناس سئو مطرح شد؛

چگونه قوانین سخت یوتیوب را برای کسب درآمد دور بزنیم؟

ترابی کارشناس سئو مدعی است، قوانین یوتیوب برای ناشرین در ابتدا به نفع یوتیوب است. در مرحله بعد به نفع ناشر محتوا خواهد بود. چرا که تمامی زحمت تولید محتوا، سناریونویسی و حتی انتشار به عهده ناشر محتوا است.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
  چگونه قوانین سخت یوتیوب را برای کسب درآمد دور بزنیم؟
 

کسب درآمد از طریق اینترنت رویا نیست. همه ما به فکر این کار افتاده‌ایم. یوتیوب یکی از پلتفرم‌های کسب درآمد است. البته نباید فراموش کنید که یوتیوب یکی از سخت‌گیرانه‌ترین قوانین کپی رایت تولید و انتشار محتوا در جهان را دارد. شاید ما خیلی از این قوانین را دست و پا گیر بدانیم اما قوانین یوتیوب با دو هدف حفظ حق و حقوق معنوی مالک محتوا ایجاد شده‌اند. در ادامه همراه ما باشید تا این قوانین را با یکی از متخصصین سئو بررسی کنیم.

جلال ترابی کارشناس سئو در گفتگو با گسترش نیوز گفت: اگر ودیوهای موجود در یوتیوب را ترجمه کنیم، کپی رایت محسوب می‌شود؛ یعنی از سوی یوتیوب کار شما تخلف به حساب می‌آید. سیستم کسب درآمد یوتیوب به ناشرین اهمیت می‌دهد.

 

ترابی

 

ترابی اظهار کرد: طبق قانون استفاده منصفانه یوتیوب، بخشی از ویدئوهای منتشرشده را می‌توان منتشر کرد. البته ویدیویی امکان انتشار دارد که در داخل آن یک سری توضیحات باشد. یا حداقل همراه با ری اکشن باشد. اگر یک نفر درباره ویدئو نظر بدهد و درکنارش ویدئو پخش شود، در آن صورت مشکلی پیش نمی‌آید؛ اما بازهم بعضی استثنائات وجود دارد. مثلاً موزیک یا بخش‌هایی از ویدئو افراد معروف کپی رایت محسوب می‌شود و باعث حذف ویدیو شما می‌شود.

وی افزود: ترکیب و مونتاژ چند ویدئو، به گونه‌ای که یک ویدیوی متفاوت خلق شود؛ جزو تولید محتوا به حساب می‌آید و در خصوص قانون کپی رایت مشکلی پیش نمی‌آید.

این کارشناس سئو تأکید کرد: استفاده از یک ویدیو با ذکر منبع تخلف نیست. البته نباید کل ویدئو مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال اگر می‌خواهید ویدئو رونمایی از یک گوشی که توسط کمپانی سازنده در یوتیوب پخش شده است را در ویدئو خود قرار بدهید، باید گوشه‌ای از آن را به همراه ترکیبی از صدای یا ویدئو خود منتشر کنید. منبع می‌تواند به شکل ایدی یوتیوب یا اسم کانال یوتیوب یا حتی @sample جای source: @sample اسم سایت منبع باشد. درآمد این ویدئو به حساب شخص دوم یعنی بازنشر کننده می‌رود.

قوانینی که به نفع یوتیوب است

ترابی خاطرنشان کرد: قانون‌هایی که یوتیوب برای ناشرین محتوا دارد، دو منظوره است. گزینه اول قانون‌هایی که خود یوتیوب برحسب زمان و تجربه آنها را به دست آورده است. قانون‌های دوم برحسب رگلاتوری امریکا برای شرکت‌های فناوری و غول‌های تکنولوژی تصویب شده است. شرکت‌ها باید به آنها پایبند باشد، مثل قانون مالیات بر درآمد و...

وی افزود: به نظر من قوانینی که یوتیوب برای ناشرین محتوا در نظر می‌گیرد، اول از همه به نفع خود یوتیوب است. در مرحله بعد به نفع ناشر محتوا خواهد بود. چرا که تمامی زحمت تولید محتوا، سناریونویسی و حتی انتشار به عهده ناشر محتوا است. در نهایت ناشر محتواست که باید برای اشتراک (subscribe) اقدام کند.

ترابی در پایان گفت: یوتیوب به خاطر الگوریتم‌ها و سیستم نمایشی که برای ویدئو دارد، شانس نمایش محتوای مشابه و سرچ شده را افزایش می‌دهد. این امر منجر به تلاش بیشتر ناشران و تولیدکننده‌های محتوا می‌شود. درنهایت به خاطر درصد قابل توجهی که به تولیدکننده محتوا می‌رسد، افراد حاضر هستند با محدودیت‌ها و قوانین سخت‌گیرانه کنار بیایند. جامعه یوتیوب فارسی رشد چشمگیری در زمینه‌های مختلف مثل تکنولوژی، دیجیتال مارکتینگ، ترس، تجربه و ... داشته است و در حال ساختن ویدئوهای هدفمند هستند.

۵ هشدار مهم درباره فعالیت یوتیوب

برای فعالیت در یوتیوب باید قوانین زیادی را رعایت کنید اما ۵ قانون مهم را در پایان این گزارش برای شما آماده کرده‌ایم. قانون اول می‌گوید، شما اجازه استفاده از فیلم و عکس دیگران را ندارید. بر اساس قانون دوم شما اجازه استفاده از موسیقی دیگران چه شخصیت معروف چه افراد غیر معروف را ندارید. در قانون سوم باید بگوییم، شما اجازه ندارید؛ از بینندگان خود بخواهید که بر روی تبلیغات موجود در کانال شما کلیک کنند. قانون چهارم می‌گوید، خودتان هم نباید بر روی تبلیغات ویدئوهای خودتان کلیک کنید. آخرین و مهم‌ترین قانون هم پیرامون خریدن لایک، سابسکرایبر و بیننده است. youtube به راحتی متوجه این کار می‌شود و کانال شما برای همیشه بسته خواهد شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها