معرفی 3 نژاد سگ مناسب آپارتمان در ایران
ویژگی سگ های آپارتمانی چیست؟
سگهای آپارتمانی ویژگیهای خاصی دارند که آنها را برای زندگی در محیطهای مسکونی و محدود مناسب میسازد. شناخت این ویژگی ها به شما کمک میکند تا هوشمندانه انتخاب کنید و درک عمیقی از جزییات انتخابتان داشته باشید. در ادامه ویژگیهای مهم سگهای آپارتمانی را بررسی خواهیم کرد.
- اندازه کوچک یا متوسط: سگهایی با اندازه کوچک یا متوسط برای زندگی در فضاهای کوچکت آپارتمان گزینه بهتری محسوب میشوند. آنها به راحتی میتوانند در آپارتمانها یا منازل با فضای محدود زندگی کنند و تحرک روزانه خوبی را تجربه کنند.
- نیاز به فعالیت محدود: شما باید به صورت روزانه و روتین، نسبت به تخلیه انرژی سگ اقدام کنید. به همین منظور، باید بدانید که نیاز به تخلیه انرژی در سگ های بزرگ و برخی از نژادهای دیگر، بسیار شدید است و باید ساعتها برای پیاده روی و تخلیه انرژی زمان اختصاص دهید. این مدل سگ ها گزینه خوبی برای آپارتمان نیستند. سعی کنید برای انتخاب سگهایی را مدنظر داشته باشید که نیاز به تحرک روزانه محدودی دارند.
- سر و صدا: شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید سگهای آپارتمانی، معمولاً کمتر به صداها واکنش نشان میدهند و سر و صدای محدودی دارند. به این ترتیب سگ های شما در آپارتمان باید کمترین مزاحمت را برای اطرافیان ایجاد نمایند.
- تطابق با سبک زندگی صاحبان: برخی از سگهای آپارتمانی از نظر طبیعت و ویژگیهای زیستی، کمی متفاوت هستند و هر فرد متناسب با سبک زندگی شخصی خودش باید بهترین گزینه را برای سرپرستی انتخاب کند.
- آموزش پذیری: نکته مهمی که در انتخاب نژاد مناسب آپارتمان در ایران باید به آن توجه کنید، آموزش پذیری است. سگ هایی که هوش خوبی دارند و آموزش پذیری در آنها مطلوب است، گزینه بهتری برای خرید یا به سرپرستی گرفتن محسوب میشوند.
نکته: هر سگی، حتی اگر ویژگیهای سگ آپارتمانی را داشته باشد، باز هم نیاز به بررسی دقیقتر وجود دارد. شما باید متناسب با سبک زندگی شخصی خودتان جزییات را بررسی فرمایید. شما باید بنا بر پارامترهای مهم برای زندگی خودتان تصمیم به انتخاب بگیرید.
معرفی 3 نژاد مناسب آپارتمان در ایران
1. سگ نژاد پودل
سگ نژاد پودل یکی از نژادهای محبوب در بین سگ های کوچک و متوسط محسوب میشود. شما میتوانید با انتخاب سگ نژاد پودل، حس و حال بی نظیری را تجربه کنید. در این بخش به بررسی ویژگیهای این نژاد میپردازیم.
- اندازه و وزن پودل:
- پودل به سه نوع مختلف تقسیم میشود: استاندارد، مینیاتوری و عروسکی یا توی پودل.
- پودل استاندارد ارتفاعی بین 45 تا 60 سانتیمتر دارد و وزن آن ممکن است بین 20 تا 32 کیلوگرم باشد.
- پودل مینیاتور ارتفاعی بین 28 تا 35 سانتیمتر دارد و وزن آن بین 7 تا 9 کیلوگرم است.
- پودل تویز کوچکترین نوع است و ارتفاعی زیر 28 سانتیمتر و وزنی تا 7 کیلوگرم دارد.
- عمر متوسط:
- میانگین عمر پودلها بین 12 تا 15 سال است. یادتان باشد که این مدت زمان ممکن است با توجه به شرایط زندگی و مراقبت مناسب، تغییر کند.
- بیماریها و مشکلات سلامتی:
- پودلها از مشکلات دهان و دندان، بیماریهای چشمی، و نقصهای مفصلی رنج میبرند.
- برخی از نژادهای پودل به بیماریهای چشمی مبتلا میشوند.
- نیازهای زندگی:
- پودلها نژادهای بسیار باهوشی هستند. فعالیت روزانه آن ها متوسط است اما باید به شکل روتین فعالیت خوبی را برای ان ها مدنظر قرار دهید. با تمرینات روزانه بسیاری از مشکلات رفتاری در سگها کنترل می شود.
- پودلها به مراقبت مرتب، اصلاح مو، و حمام نیاز دارند. پوست و موی پودل ریزش محدودی دارد پس شانه کشی روزانه یا یک روز درمیان نیز برای این نژاد مطلوب است.
- خصوصیات رفتاری:
- پودلها معمولاً دوست دارند با صاحبانشان وقت زیادی را بگذرانند. آن ها با کودکان ارتباط خوبی دارند و سگهایی حساس و مراقب محسوب میشوند. هوش بالای آموزش و فرمان پذیری این نژاد موجب شده است تا بتوانید هوشمندانه این نژاد را برای روزهای خوش زندگی در کنار خودتان انتخاب کنید.
2. سگ نژاد شیتزو
سگ نژاد شیتزو یکی از نژادهای بسیار جذاب و دوست داشتنی است! شما به راحتی میتوانید این نژاد بامزه که اصالتی چینی دارد، برای زندگی در آپارتمان انتخاب کنید. شیتزوها بسیار باهوش هستند و فرمان پذیری خوبی از خودشان بروز میدهند. پس بدون نگرانی یک تجربه هیجان انگیز از زندگی با این نژاد کسب کنید.
- سن و عمر:
- شیتزوها معمولاً تا حدود 12 الی 16 سال عمر میکنند. اما باید بدانید که مثل هر نژاد دیگری عوامل تاثیرگذار در کیفیت زندگی آنها میتواند این میزان طول عمر را افزایش دهد.
- ابعاد:
- ابعاد شیتزو متغیر بوده و بستگی به ابعاد پدر و مادر او دارد. اما به صورت میانگین میتوان گفت که متوسط ارتفاع قد این نژاد حدود 18-28 سانتیمتر است و وزن او بین 4 تا 7 کیلوگرم است.
- بیماریها:
- شیتزوها به طور عمومی سگهای سالم و مقاومی هستند. اما برخی از بیماریها در ژنتیک آنها بیشتر از سایرین بروز میکند. مشکلات و بیماریهای چشمی، بیماریهای مرتبط با مفاصل و دیسپلازی در کنار بیماری های دهان و دندان در این نژاد بسیار رایج است.
- تغذیه:
- شیتزوها نیاز به تغذیه مناسب دارند. غذاهای با کیفیت با توجه به اندازه، وزن و فعالیتهای روزانه آنها مهم است. تغذیه متعادل از تمام مواد مغذی اصلیترین چیزی است که این نژاد به آن احتیاج دارد.
- نیازهای روزمره:
- شیتزوها به عنوان سگهای کوچک، نیازمند فعالیت محدودتری هستند، به این ترتیب برای زندگی در خانه و آپارتمان به شدت مناسب هستند. آن ها در رفتار با سایر اعضای خانواده و کودکان نیز انعطاف پذیر هستند. پس بدیهی است که با توجه به تمام این فاکتورها میتوان این نژاد را به عنوان یکی از جذابترین نژادهای قابل سکونت در آپارتمان معرفی کرد.
3. سگ نژاد پاگ
سگ نژاد پاگ، یکی دیگر از جذابترین نژادهای مناسب آپارتمان در ایران است. این نژاد بامزه و دوست داشتنی، کمترین میزان فعالیت روزمره را میطلبد. به این ترتیب میتوانید با خیال آسوده در خانه از او مراقبت کنید و لذت ببرید. این نژاد میتواند ساعتها در کنار شما نشسته و نوازش بگیرد.این نژاد با صورتی چروکیده و دست و پاهای کوتاه گزینه خوبی برای افرادی است که سگ پشمالو انتخاب نمیکنند! این مدل سگها ریسک بروز حساسیت کمتری دارند و قطعا میتوانند همراه خوبی برای شما باشند.
- سن و طول عمر:
- سگ های پاگ معمولا بین 12 الی 15 سال عمر میکنند. هرچند این طول عمر گاهی بیشتر و گاهی کمتر میشود که متناسب با سبک زندگی سگ میتواند متغیر باشد.
- ابعاد و وزن:
- ابعاد: میانگین قد پاگ بین 25 تا 30 سانتیمتر است.
- وزن: در بیشتر نژادهای پاگ، وزن آن ها بین 6 تا 8 کیلوگرم است.
- ساختار صورت:
- چهرهی پهن و زیباییهای سلیقه ای این نژاد با چشم های بیرون زده گرد میتواند حس و حال جذابی را نمایش دهد که قطعا از آن لذت میبرید.
- بیماریها:
- سگ های نژاد پاک به دلیل ساختار صورت چروکیده، بیشتر از سایر نژادها به مشکلات تنفسی مبتلا میشوند. برخی سگها ممکن است به آب زیادی نیاز داشته باشند و در هواهای گرم دچار مشکل شوند. آسیب پذیر بودن پوست این نژاد یکی دیگر از مشکلات رایجی است که با آن مواجه میشوند. ابتلا به آلرژی نیز به همین شکل پاگ را درگیر می کند. چشم این نژاد به دلیل بیرون زده بودن، در معرض آسیب و بیماری های زیادتری است. اضافه وزن یکی دیگر از مشکلاتی است که این نژاد به دلیل فعالیت محدود با آن درگیر میشود.
منبع: (marketpr.ir
دیدگاه تان را بنویسید