کد خبر: 302788
تاریخ انتشار :

انتشار گزارش مستند و دقیق مجلس درباره برنج‌های آلوده، بزودی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

عباس رجایی در خصوص آخرین وضعیت "بررسی برنج‌های تاریخ مصرف گذشته و آلوده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران" اظهار کرد: قرار بر این بوده که گزارش مجلس در این خصوص این هفته آماده شود، اما هنور آماده نشده و به دست بنده نرسیده است.
وی افزود: در این خصوص کارگروهی در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده و تحقیقاتی از سازمان‌های مربوطه از جمله شرکت بازرگانی دولتی انجام داده اما گزارش آنها هنوز نهایی نشده است که بزودی این کار صورت می گیرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پاسخ به این سوال که چه افرادی این کارگروه را تشکیل می‌دهند، ادامه داد: برای این امور ما هیئت بررسی داریم که انتخاب اعضای آن بر اساس تعریف مشخص موجود، تعیین می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: فعالیت‌های ما در این کارگروه جدا و مستقل از گزارش سازمان غذا و دارو است.
رجایی تصریح کرد: گزارش مجلس در این خصوص دقیق و مستند خواهد بود زیرا مسائل مملکتی اگر دقیق نباشد، مشکلات بعدی فراوانی ایجاد خواهد کرد.
این مقام مسئول بخش کشاورزی مجلس در ارتباط با ابهامات مالی موجود در خصوص قرارداد فروش برنج‌های ذخیره استراتژیک به اشخاص حقیقی، گفت: این کارگروه تمام مسائل مربوط به فروش برنج های دولتی را مورد بررسی قرار می‌دهد و احتمال می‌رود این موارد را نیز بررسی کرده باشد.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها