چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
در روزهای گذشته مقاومت اسلامی بحرین با نام گردانهای الاشتر با انتشار بیانیهای اعلام داشت با حمله پهپادی خود، مقر شرکت حمل و نقل «تراکنت» اسرائیل در بندر ام الرشراش (ایلات) را مورد اصابت قرار داد.
به گزارش مشرق، انتشار بیانیه مقاومت اسلامی بحرین که با عنوان گردانهای الاشتر صادر گردید و در آن به حمله ۲۷ آوریل پهپادهای این گروه به شرکت صهیونیستی تراکنت در بندر ایلات اشاره شده بود، به طور ویژهای در صدر اخبار مربوط به منطقه غرب آسیا قرار گرفت.
این حمله که به طور غیرمستقیم حضور نیرویی جدید در محور مقاومت را نوید داد، بار دیگر باعث غافل گیری محور صهیونیستی و غربی شد.
آغاز فعالیت رزمی نیروی جدید در بحرین برعلیه جنایات اسرائیل، که یکی از ارکان طرح خائنانه عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل به شمار می آید، در شرایطی که با کوچکترین فعالیتها ضداسرائیلی در این کشور برخوردهای شدید صورت میپذیرد، باعث شگفتی تحلیلگران مسائل غرب آسیا شده است.
گفتنی است، بحرین در سال ۲۰۲۰ میلادی درحالی به عنوان اولین کشور عربی حوزه خلیج فارس به توافق موسوم به صلح ابراهیم (عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل) پیوست و روابط دیپلماتیک خود را با این رژیم برقرار ساخت که دیگر کشورهای این حوزه با ترس و شک به مسیرعادی سازی نگاه کرده و در آن مقطع به طرح آمریکایی صلح ابراهیم نپیوستند.
اکنون از بعد نظامی این سوال مطرح است که چرا مقاومت بحرین شرکت حمل و نقل «تراکنت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
علی عبدی کارشناس مسائل فلسطین با اشاره به روابط دوجانبه و متقابل بحرین و رژیم صهیونیستی میگوید: «شرکت تراک نت پس از علنی شدن روابط رژیم آل خلیفه در بحرین با رژیم اشغالگر قدس شریف قرارداد چند میلیارد دلاری برای ایجاد خط تدارکاتی و حمل و نقل از این منطقه به اراضی اشغالی فلسطین منعقد کرده بود»
وی ادامه داد: «شرکت تراک نت همان شرکتی است که پس از اعلام محاصره دریایی اسرائیل از سوی انصارالله یمن مجری فعال کردن مسیر زمینی از امارات-اردن-عربستان به اسرائیل شده بود»
غیرت دینی مقاومت
از بعد ایدوئولوژیک و دینی نیز اعلام موجودیت و انجام عملیات توسط یک گروه مقاومت جدید نکات قابل تاملی را به همراه دارد. تولد و فعالیت یک نیروی ضداسرائیلی دیگر در منطقه غرب آسیا و بالاخص در کشوری همچون بحرین با جمعیت عمدتا شیعی، بار دیگر صحت این گزاره را آشکار ساخت که شیعیان در سرتاسر منطقه،مهم ترین حامی برادران اهل تسنن در فلسطین به شمار میآیند.
شیعیان در ایران، عراق، لبنان، یمن و اکنون بحرین با حمله به مواضع دشمن صهیونیستی، نشان دادند که امت اسلامی زنده است و خواب آشفته اختلاف بین شیعه و سنی در جبهه یکپارچه مسلمین بر ضد ظلم و ستم و استکبار، هیچگاه به واقعیت نمی پیوندد.
بازشدن جبهه جدیدی برعلیه جنایات صهیونیسم، در کشوری که میزبان یکی از بزرگترین پایگاههای نیروی دریایی آمریکا در جهان است، زنگ خطری جدی برای سران اسرائیل و حامیان غربی آن به شمار میآید.
مقاومت اسلامی بحرین طلیعه ای از بیداری امت اسلامی در مکانی است که شاید کمتر کسی انتظار فعالیتهای ضدصهیونیستی در آن را داشت.
پیام روشن به اسرائیل
تجربه هفت ماه گذشته نشانگر این است که جنون جنایت اسرائیل جز با زبان زور متوقف نخواهد شد.
در شرایطی که در هفت ماه گذشته، بسیاری از کشورهای جهان به انحای مختلف سعی در بازداشتن این رژیم از نسل کشی در غزه را داشتند، هیچکدام از این رایزنی ها منجر به توقف جنون نتانیاهو، گالانت و دیگر سران این رژیم نشد.
در هفت ماه گذشته تحت فشار حامیان غربی این رژیم، نهادهای بین المللی در انفعال محض هیچ واکنش قاطعی را بر علیه این رژیم اتخاذ نکردند.
در سایه حمایت غرب اسرائیل تمام خط قرمز ها را رد کرده و جنایت جنگی در نوار غزه را به حد اعلی خود رساند.
بررسی این روند توقف ناپذیر جنایت اسرائیل نشانگر این است که زور و سلاح و قدرت تنها زبانی است که صهیونیست ها آن را درک خواهند کرد.
تولد جبهه جدید مقاومت اسلامی در بحرین نشان داد از این پس اسرائیل باید منتظر حملات و شلیکهای جدید از هر مختصاتی در منطقه باشد.
این رژیم همچنین باید پاسخگوی شعلههای خشمی باشد که از دل نیویورک، بوستون، لس آنجلس، لندن، پاریس، برلین و...زبانه کشیده و نابودگر جنایت گری صهیونیسم است.
دیدگاه تان را بنویسید