کد خبر: 747567
تاریخ انتشار :

انتقاد رو بیو از قطع نامه «خصمانه» سازمان ملل درباره اوکراین

وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به اینکه در مذاکرات این هفته با طرف روسی در ریاض بررسی خواهیم کرد که مسکو حاضر است چه اقداماتی برای توقف مناقشه انجام دهد، افزود: قطع نامه«خصمانه و ضد روسی» سازمان ملل کمکی به حل و فصل بحران اوکراین نمی‌کند.

انتقاد رو بیو از قطع نامه «خصمانه» سازمان ملل درباره اوکراین
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده معتقد است که قطعنامه‌های «خصمانه» در سازمان ملل علیه هر یک از طرف‌های درگیری، کمکی به حل‌وفصل مناقشه اوکراین نمی‌کند. 

وی بامداد امروز در گفت‌وگو با پایگاه خبری Breitbart، از کی‌یف به دلیل پیشبرد پیش‌نویس قطعنامه خود در سازمان ملل انتقاد کرده و افزود: «رئیس‌جمهور دونالد ترامپ می‌خواهد به این جنگ پایان دهد... اگر صادق باشم، ما احساس نکردیم که این [قطعنامه] به رسیدن به این هدف کمک می‌کند، زیرا داشتن سندی در سازمان ملل که علیه هر یک از طرفین مناقشه باشد، نتیجه‌بخش نخواهد بود. ما تلاش می‌کنیم این افراد را پای میز مذاکره بیاوریم. متأسفانه، اوکراین با این مسئله موافق نبود و آن‌ها می‌خواستند قطعنامه خود را به پیش ببرند.»

آمریکا خواهان اطلاع از اقدامات روسیه برای حل مناقشه اوکراین است

وزیر خارجه آمریکا در این مصاحبه همچنین ابراز امیدواری کرد که در دیدار جدید با طرف روسی، بررسی شود که روسیه چه اقداماتی می‌تواند برای توقف مناقشه اوکراین انجام دهد. 

مارکو روبیو توضیح داد: «ما هفته گذشته با روس‌ها دیدار کردیم و سؤال اصلی این بود: "آیا شما علاقه‌مند به پایان دادن به این درگیری هستید یا نه؟" ... آن‌ها پاسخ دادند که در شرایط مناسب به این موضوع علاقه‌مند خواهند بود. اما درباره این شرایط گفت‌وگویی انجام نشد. بنابراین،  در دور جدید مذاکرات گام بعدی این است که در مقطعی مجدداً با آن‌ها دیدار کنیم، با حضور گروهی از مقامات مسئول دو طرف و مشخص کنیم که روسیه حاضر است چه اقداماتی انجام دهد تا جنگ متوقف شود.»

بیشتر بخوانید

تلاش آمریکا برای مسدود کردن قطعنامه ضدروسی اوکراین

مخالفت آمریکا با پیش نویس قطعنامه علیه روسیه در سازمان ملل

روبیو: ترامپ قدرناشناسی زلنسکی را تحمل نخواهد کرد!

شب گذشته، دوشنبه، مجمع عمومی سازمان ملل از قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره اوکراین حمایت کرد. با این‌ حال، متن اصلی این قطعنامه به دلیل اصلاحات کشورهای غربی دستخوش تغییرات قابل توجهی شد و در نتیجه، بی‌طرفی خود را از دست داد. به‌عنوان مثال، بنا به پیشنهاد کشورهای غربی، عبارت «مناقشه بین روسیه و اوکراین» که ایالات متحده پیشنهاد داده بود، به «تهاجم تمام‌عیار روسیه به اوکراین» تغییر یافت. واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل این قطعنامه را «کاغذی ضدروسی» توصیف کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها