کد خبر: 747792
تاریخ انتشار :

ابوالغیط: اسرائیل از گذار سیاسی در سوریه سوء استفاده می‌کند

دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد که حملات و اشغالگری رژیم صهیونیستی در سوریه با هدف شعله‌ور کردن آتش تنش در منطقه است.

ابوالغیط: اسرائیل از گذار سیاسی در سوریه سوء استفاده می‌کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش مشرق، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد: رژیم اشغالگر به دنبال شعله‌ور کردن آتش تنش‌ها در منطقه و ایجاد موانعی در مسیر گذار سیاسی در یک سوریه است.

ابوالغیط گفت: اشغالگری اسرائیل در هر بخش از اراضی سوریه نقض قانون بین المللی است.

وی عنوان داشت: تعدی‌های اسرائیل به سوریه یک اقدام تحریک آمیز و تشدید تنشی است که از فرصت گذار سیاسی برای تثبیت یک واقعیت غیرقانونی سوءاستفاده می‌کند.

همزمان با حملات هوایی گسترده جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به پایتخت سوریه، منابع محلی از نفوذ زمینی نظامیان اشغالگر به خاک این کشور خبر دادند.

شبکه «الجزیره» بامداد چهارشنبه به نقل از منابع خود گزارش داد که نظامیان صهیونیست در حال نفوذ به مرزهای استان‌های قنیطره و درعا در جنوب سوریه هستند.

منابع الجزیره توضیح دادند: «نیروهای اسرائیلی به منطقه عین البیضاء در حومه قنیطره و همچنین روستای البکار در ریف درعا، در جنوب سوریه نفوذ کردند».


 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها