کد خبر: 748514
تاریخ انتشار :

پادشاه اردن در نشست قاهره چه گفت؟

پادشاه اردن در سخنانی در اجلاس سران عرب در قاهره اعلام کرد: ما باید مخالفت شدید خود با اخراج فلسطینی ها و بازسازی غزه در چارچوب یک جدول زمانی را مورد تاکید قرار دهیم.

پادشاه اردن در نشست قاهره چه گفت؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در سخنانی در اجلاس سران عرب در قاهره اعلام کرد: ما باید مخالفت شدید خود با اخراج فلسطینی ها و بازسازی غزه در چارچوب یک جدول زمانی را مورد تاکید قرار دهیم.

وی تصریح کرد: ما باید برنامه و رویکرد روشن و قابل اجرا برای مدیریت غزه و ارتباط آن با کرانه باختری را تدوین کنیم. ما همچنین بر توقف تنش‌های خطرناک در کرانه باختری به ویژه در ماه رمضان تاکید داریم.

پادشاه اردن گفت: راهکار دو دولتی تنها راهکاری است که تاسیس کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی را تضمین می‌کند. ما مخالفت خود با تصمیم اسرائیل برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید می‌کنیم. ما همچنان به حمایت از برادران خود در غزه و نظارت بر اماکن مقدس اسلامی و مسیحی در قدس ادامه می‌دهیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها