ماجرای جالب استیوجابز+تصاویر منتشر نشده
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
گروه خواندنی های نامه نیوز - داگ مِنوئِز عکاس و مستندسازی است که در سال ۱۹۸۵ پس از اخراج جابز از اپل و تاسیس کمپانی NeXT، تصاویری را از وی و تیم کاری نِکست، ثبت کرده و در کتابی به قلم خود منتشر کرده است. داگ منوئز با اطلاع از موضوع اخراج استیو جابز از کمپانی اپل و تاسیس کمپانی نِکست، از وی درخواست کرد تا تصاویر فعالیتهای وی و تیم کاری نکست را به تصویر بکشد. جابز با در خواست منوئز موافقت کرد. داگ منوئز موفق شده بود تا موقعیت بسیار خوبی را به دست آورد. وی در طول سه سال، تصاویری را از فعالیتهای جابز و تیم کاری نکست به تصویر کشید که امروز و پس از سیسال این تصاویر در کتابی به قلم منوئز و با عنوان «نابغهی با شهامت: انقلاب دیجیتال در درهی سیلیکون» منتشر شده است.
منوئز هفتهی جاری گزیدهای از تصاویر کتاب خود را به اشتراک گذارده است. وبسایت BusinessInsider با کسب اجازه از این نویسنده شماری از تصاویر را منتشر کرده که در ادامه بههمراه توضیحاتی در مورد وقایع پیرامون، عکس تقدیم شما میکنیم. استیو جابز و کارمندان کمپانی نکست، هر از چندگاهی بههمراه خانوادههای خود راهی سفری کوتاه به مناطق نزدیک میشدند تا در این فاصله به مباحثه و حل مشکلات موجود در کمپانی بپردازند. استیو جابز در این سفرها زمانی را برای سخنرانی و تشریح افقهای دید خود برای سرمایهگذاران و کارکنان اختصاص میداد تا آنها را نیز با حس القا شده در تصور آیندهی کمپانی با نگرش خود، سهیم کند. استیو سعی داشت تا با قراردادن قدرت یک کامپیوتر عظیم الجثهی مینفریم در یک مکعب به ضلع ۳۰ سانتیمتر و قیمت بسیار ارزان، تحول بعدی جهان را با عنوان «تحول آموزش» ایجاد کند. منوئز با مراجعه به استیوجابز معنای سخنان وی را پرسیده و استیو جابز در پاسخ وی چنین گفته است: هدف از اینکار قدرت بخشیدن به دانشجویی در استنفورد است تا قادر به حل مشکل سرطان در اتاق خود باشد. چون استیو جابز به این موضوع اعتقاد داشت و تحقق آن را ممکن
میدانست، تیم وی نیز به این موضوع ایمان پیدا کرده بودند.
اما در ورای این حس انسان دوستی و هدف بسیار مقدس، استیو جابز در پی انتقام از افرادی بود که وی را در جریان یک کودتا در هیئت مدیره از اپل اخراج کرده بودند. بسیاری از کارشناسان همچون جابز معتقد بودند که نکست یک کمپانی موفق با رشد پرشتاب خواهد بود. در حالی که این کمپانی دههای پرتنش و سختی را برای استیو جابز رقم زد. استیو جابز با دعوت از راس پِروت (یکی از شناختهشدهترین سرمایهگذاران آمریکایی که در سال ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ بصورت مستقل در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شرکت کرد) به صرف نهار، هنر خود در متقاعد کردن افراد را به رخ کشید. وی از راسپروت در میان انبار مخروبهای پذیرایی کرد که در نظر داشت تا آن را به کارخانهی تولید نِکست تبدیل کند. وی از برنامههای خود برای ساخت مجهزترین و مدرنترین خط تولید سخن گفت که در آن هیچ نیروی انسانی به کار گرفته نشده و روباتها به ساخت سختافزار مورد نیاز مشغول خواهند بود. همچنین وی پیشبینی کرد که در انتهای سال، نکست ارزشی برابر یک میلیارد دلار خواهد داشت که قادر است هر ماه چندین هزار کامپیوتر به بازار عرضه کند. راس پروت که در آن سالهای به یکی از چهرههای شناخته شده در تغییر
قوانین تحصیلی در ایالات متحده تبدیل شده بود، با شنیدن نظرات و ایدههای جابز به وجد آمده و سرمایهای ۲۰ میلیون دلاری را در اختیار وی قرار داد. وی همچنین یکی از اعضای هیئت مدیرهی نکست شد.
اگرچه استیو جابز شخصیتی تندخو، منتقد و حتی به بیان برخی کینهجو داشت، اما در مقابل با لبخندی بر لب و انرژی مهار نشدنی بسیار دوستداشتنی بود. در اولین روزهای تاسیس کمپانی نکست، وی همیشه تشنهی کار، وارد کمپانی میشد و بسیار سخت میشد جابز را در چنین شمایلی (با خنده) دید. در تصویر فوق جابز بههمراه کارکنان کمپانی در حال بازگشت از محل کارخانهای تازه تاسیس در فریمونت با یک دستگاه اتوبوس نارنجی رنگ مخصوص مدارس است.
دیدگاه تان را بنویسید