جدیدترین روش ترک سیگار؛ استفاده از بلوتوث!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، نحوه فعالیت این پاکت سیگار در نوع خود بسیار جالب و البته عجیب است. طراحان این پاکت، سیگار را به شکلی طراحی کرده اند که فقط به فرمان های آنلاین کاربر پاسخ می دهد .
برنامه هایی که ابتدا روی موبایل کاربر نصب شده اند. درواقع کاربر می تواند از طریق این برنامه ها یک سیستم زمانبندی مشخص طراحی کنند و روی اصول سیگار خود را رفته رفته کم کنند.
ماجرای بلوتوث این پاکت سیگار چیست؟
این پاکت با بلوتوث به نرم افزار موبایلی آن وصل میشود و باتری آن تا سه ماه دوام می آورد.اتصال بلوتوثی را می توان یکی از برترین شیوه های ارتباطی بین محصولات مختلف هوشمند دانست.
این محصول جدید ساخته شده به افرادی که قصد کنترل یا ترک سیگار را دارند کمک میکند و در برنامه موبایلی آن بازیهایی برای گذراندن وقت در نظر گرفته شده است.
روش های رایج ترک سیگار
برای ترک سیگار، باید دارای انگیزه ای قوی باشید. ممکن است شما بخواهید خانواده خود را از دود سیگار محافظت کنید.بهترین دلیل را انتخاب کنید و به خاطر دلیل خود با سیگار کشیدن مبارزه کنید و بدانید که شما موفقترین فرد در ترک سیگار هستید.
۹۵ درصد افراد سیگاری خواهان ترک سیگار، بدون درمان و یا مدیتیشن شکست میخورند. دلیل این امر این است که نیکوتین موجود در سیگار یک ماده اعتیادآور است. به طور کلی، مغز عادت کرده که هر روز مقداری نیکوتین را وارد بدن کند. در اثر فقدان نیکوتین، علائم کمبود آن ظاهر میشود.
ماده جایگزین برای نیکوتین پیدا کنید
هنگامی که تصمیم به ترک سیگار میگیرید، بدن به کمبود نیکوتین پاسخ میدهد. علائم کمبود نیکوتین شامل افسردگی، زودرنجی، ناامیدی و بی قراری میباشد. ماده جایگزین نیکوتین، این علائم را کاهش میدهد.
تحقیقات نشان میدهد که آدامس و قرصهای دارای نیکوتین میتوانند شانس ترک سیگار را تا دو برابر افزایش دهند.
قرصهای نیکوتیندار را بدون تجویز پزشک استفاده نکنید
قرصهایی وجود دارند که با تاثیر مواد شیمیایی بر مغز، به کاهش سیگارکشیدن کمک میکنند. آنها همچنین باعث کاهش رضایتمندی از سیگار کشیدن میشوند.
دیگر داروها، ممکن است به کاهش علائم ناشی از ترک سیگار کمک کنند. ولی تمامی این داروها را باید تحتنظر پزشک مصرف کنید، نه به طور خودسرانه.
سیگار های الکترونیکی
در صرف سیگارهای الکترونیکی افراط نکنید. سیگارهای الترونیکی نیز معایبی دارند .
منبع:کالاسودا
دیدگاه تان را بنویسید