کیسههای پلاستیکی دومین پسماند تولیدی تهرانیها
معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان مدیریت پسماند گفت: در انواع پسماندهایی که در شهر تهران تولید میشود، معضل اصلی مربوط به بخش خانگی است که بعد از پسماندهای مواد غذایی، کیسههای پلاستیکی با تولید ۱۰ درصدی دارای رتبه دوم هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از شهر ، محمد کیخا در آیین اختتامیه مسابقه طراحی و دوخت کیسههای پارچهای ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به حاضرین گفت: از علاقهمندان به حوزه محیط زیست به دلیل همکاری و دست یاری دادن به ما تشکر می کنم و امیدوارم این عملکرد برای شهروندان تهرانی مفید واقع شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: روزانه در حدود۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ تن در تهران زباله جمعآوری میکنیم که حدودا به اندازه وزن ۳۵ فروند هواپیمای بویینگ میشود.
وی با بیان اینکه معضل اصلی ما در پسماند در بخش خانگی است، اظهار کرد: متولی اصلی کانون گرم خانواده و تربیت رفتاری در خانه، بانوان هستند و بر همین اساس جامعه هدف و مخاطب اصلی ما در حوزه اجتماعی و فرهنگی طبیعتاً زنان خانهدار هستند.
وی گفت: بعد از پسماندهای مواد غذایی که حدود ۶۴ درصدحجم پسماندهای تولیدی را در شهر تهران دارند ، کیسههای پلاستیکی با تولید ۱۰ درصدی دارای رتبه دوم هستند. روزانه در شهر تهران ۹۷ میلیون قطعه پلاستیک وارد چرخه زباله میشود که بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ سال طول میکشد که تجزیه شده و به طبیعت بازگردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر اینکه موضوع پسماند باید برای مردم مهم و تبدیل به دغدغه شود، عنوان کرد :با همکاری و مشارکت مردم و با آموزش و فرهنگ سازی و ارتباط مستمر دوسویه میتوان گامهای مفید و مثمرثمری برای حل و کم کردن این معضل برداشت.
کیخا بیان کرد: با همین رویکرد، مسابقه طراحی دوخت کیسههای خرید پارچهای برگزار شد و در مجموع ۴۱۱ اثر از ۲۵۰ نفر از شهروندان دریافت و توسط هیأت داوران بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت.
در نهایت آثار برتر و نفرات برگزیده مشخص و مورد تقدیر قرار گرفتند.
دیدگاه تان را بنویسید