چهار تهدید داخلی به روایت زاکانی
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت جدید و آقای رئیسی اگر میخواهد برای حل مشکلهای کشور بهموفقیتی برسد، باید بهتوانمندهای داخلی تکیه نموده و مردم را بهعرصه جنگ اقتصادی و فرهنگی وارد کند.
به گزارش نامهنیوز، علیرضا زاکانی در دومین روز از سیزدهمین همایش مدیران هیاتهای برگزیده کشور در مسجد جمکران در قم طی سخنانی اظهار داشت: دولت جدید با موانع داخلی و خارجی مواجه است، ولی تهدیدهای خارجی در مقابل تهدیدهای داخلی خیلی کمرنگ است.
وی با بیان اینک تهدیدهای خارجی آنچنانی نداریم، و اثر تحریمها نیز تنها ۱۰ یا ۱۵ درصد است افزود: از خارج از کشور میتوانند برای ما بلوف بزنند اما تهدید موثری نمیتوانند داشته باشند، منطقه و جهان در یک وضعیت خاصی بهسر میبَرد و از بعد از جنگ جهانی دوم تاکنون، دنیا هیچ وقت برای شکلگیری و پذیرش چنین نظم نوینی آمادگی نداشته است.
وی ادامه داد: در عرصه منطقهای نیز چنین شرایطی نبوده که زمینه حاکمیت اراده ملتها وجود داشته باشد، وقتی صحبت از منطقه و جهان میکنیم، نقش ایران بینظیر است و همه توجهها بهاین کشور معطوف است.
زاکانی همچنین ادامه داد: برای جهان مهم است که رئیس جمهوری ایران چه کسی باشد چون در معادلههای منطقهای و جهانی خیلی تاثیر میگذارد.
این نماینده مجلس با اشاره بهاینکه روی کارآمدن دولت جدید معادلههای قدرت را تغییر خواهد داد، خاطرنشان کرد: دشمن ممکن است بهصورت زبانی تهدید کند، ولی بهفضل الهی سرعت تغییر معادلهها بیشتر خواهد شد.
نماینده قم در ادامه تهدیدهای داخلی را شامل چهار دسته دانست و گفت: نخستین تهدید، حزب اللهیها میباشند و مناسبات داخل حکومت اعم از مجلس، دستگاه قضایی و دولت نیز دومین تهدید بهشمار میآید، سومین تهدید داخل خود دولت است و چهارمین تهدید نیز در متن جامعه است.
زاکانی در ادامه با اشاره بهتهدید حزب اللهیها تصریح کرد: من که نقش حزب اللهی دارم، اگر فکر کنم بعد از پیروزی در انتخابات کار تمام است، این بزرگترین تهدید است، هر حزب اللهی باید فکر کند که تازه کار شروع شده است.
وی اینکه یک حزب اللهی خود را شریک بداند و احساس کند که یک سفرهای پهن شده است را نیز بزرگترین تهدید قلمداد کرد و گفت: یک حزب اللهی باید بفهمد که باید جانفشانی کند، یعنی اگر جانفشانی بود باید بگویید جانفشانی میخواهم بکنم، ولی اگر بهرهمندی بود باید بگوید که آخر صف هستم و تمایل ندارم.
نماینده قم ادامه داد: اینکه منِ حزب اللهی احساس کنم، حالا که رقیب بهلطف الهی با دست مردم از میدان بهدر رفت، الان تسویه حسابهای درونی را شروع کنم، و بهخودمان بپردازم نیز یک تهدید است.
نماینده قم خاطرنشان کرد: ما که اینجا هستیم، بهتعداد خودمان سلایق داریم ولی مبانی فکری ما مشترک است، باید مبانی را مدنظر قرار دهیم، در دوره آقای احمدی نژاد این اشتباه را کردیم و بهجای مبانی بهسلایق مختلف توجه داشتیم.
وی افزود: بچههای انقلاب باید احساس کنند که بیش از هر روزی بهانقلاب و بهنایب امام زمان (عج) و مردم بدهکار هستند، بیایند دست بهدست هم بدهند و بیش از قبل انتخابات انسجام داشته باشند، چون اگر ما نتوانیم با هم کار کنیم و یکدیگر را تحمل نماییم، یک انقلابی نما، محور میشود و تمام میراث امام و شهیدان که با زحمتهای نیرویهای انقلاب و متن مردم، تحت تدابیر رهبر معظم انقلاب منجر بهچنین پیروزی شده را نابود خواهد کرد.
وی با بیان اینکه نیاز است، منظومه فکری و منطق ولی را فهم کنیم و نخستین وظیفه ما بهعنوان یک هیاتی نیز این است که این منطق را بهجامعه تزریق کنیم گفت: دومین وظیفه ما این است که جامعه حزب اللهی را بهسمت آگاهی، انسجام و انگیزه بخشی سوق دهیم، چرا که آنجایی که شور و شعور را میتواند ترکیب کند، هیاتهای مذهبی است.
زاکانی گفت: حزب اللهیها باید بفمند که انسجامی که الان احتیاج داریم ۱۰ برابر قبل از انتخابات است.
وی دومین خطر موجود در کشور را بحث ارتباط بین قوا و پیوستگی در درون حکومت و حاکمیت دانست و تصریح کرد: دولت و مجلس و دستگاههای حاکمیتی باید متوجه شوند که یک تیم هستند، و هرگونه شکاف و ناهماهنگی بین آنها، بهاین پرچمی که بلنده شده آسیب میرساند.
زاکانی در ادامه همچنین تشکیل یک قرارگاه فکری مشترک بین دولت و مجلس و دستگاه قضایی را ضروری خواند.
وی با بیان اینکه مطالبهگری هیاتهای مذهبی در جهت انسجام و یکپارچه شدن عناصر کشور بسیار ضروری است گفت: هیاتها نگذارند که این تیمی که کشور را بهدست گرفته از شعارهای خود خارج، و قلههایی که وعده فتح آنها را داده نیز فراموش کند و درگیر روزمرگی شود.
نماینده قم با تاکید بر اینکه دولت آقای رئیسی یک رسالت تاریخی دارد یادآور شد: امروز در کنار مجلس و دستگاه قضایی، انقلاب در عرصه سیاسی تحول ایجاد کرده و منجر بهنظام اسلامی شده، ولی در عرصه فرهنگی و اجتماعی تحولی توسط انقلاب صورت نگرفته است.
وی گفت: وظیفه هیاتهای مذهبی این است که انقلاب را در عرصه فرهنگ و اجتماع رسوخ دهند و تحول ایجاد کنند و همه دستگاهها حاکمیتی نیز باید دست بهدست هم بدهند، ۴۲ سال است که ما پشتِ درِ دولت اسلامی ایستادیم و منتظر جامعه اسلامی و الگو هستیم، و میگوییم اگر دولت و جامعه اسلامی شکل بگیرد، تکثیر پیدا میکند، تمدن اسلامی رقم میخورد.
زاکانی در ادامه افزود: امروز ما یک تاخیر فاز جدی داریم که قابل جبران نیست، این ادبیات که ادبیات خاستگاه ولی و امام جامعه ما است را هیاتها میتوانند بهاین سیستم منعکس کنند و درخواست انسجام و تحقق این مسیر را داشته باشند، این کار خیلی بزرگی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید از معیشت مردم غافل شویم گفت: کمر مردم در حال خُرد شدن است و حتما دولت باید در ظرف چندماه بهمسیری برود که بار مردم بر دوش آنها سبکتر شود.
وی افزود: تحقق این امر، مقدماتی دارد و باید جامعه را آگاه کنند که کار یک شَبِه انجام نمیشود، کارهای کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت بکنند و نتایج کارهای بلند مدت هم در چهار ساله این دولت و سه ساله این مجلس دیده شود.
زاکانی در ادامه یادآور شد: اگر آقای رئیسی با ۵۰ درصد مشارکت در انتخابات دولت را تحویل گرفت، باید در انتخابات مجلس آینده مشارکت بالا برود و در انتخابات ریاست جمهوری آینده نیز بهبیش از ۷۵ درصد افزایش یابد.
وی گفت: امروز بیش از آنکه از نقطهای کشور تهدید شود، تهدید از منِ مسئول است که دچار غفلت و خواب آلودگی و یا دچار تنزاع و دعوا شویم.
وی تصریح کرد: یک اِشکال بزرگی که در کشور ما وجود دارد این است که در رقابتهای انتخاباتی وعدههایی داده، ولی بعد از آن فراموش میشود، درحالی که این وعدهها در ذهن مردم میماند.
دیدگاه تان را بنویسید