ادعای ارتش رژیم صهیونیستی در سرنگون کردن پهپاد حزب الله لبنان
اوایل ماه جاری میلادی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی سرنگونی سه پهپاد ارسال شده از سوی حزب الله لبنان به سوی آبهای اقتصادی این رژیم بر فراز دریای مدیترانه شده بود.

پایگاه خبری پایگاه خبری نشریه صهیونیستی جروزالم پست به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی مدعی شد ارتش این رژیم یک فروند پهپاد متعلق به حزب الله لبنان را که امروز (دوشنبه) از مرزهای لبنان خارج و وارد سرزمینهای اشغالی شده بود را سرنگون کرده است.
بر پایه این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی با اعلام این ادعا، تأیید کرده است این پهپاد اوایل امروز (دوشنبه) از مرز رد و سرنگون شده است.
همچنین طبق اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، این پهپاد در مدتی که این حادثه رخ داده، در رصد واحدهای نیروی هوایی این رژیم قرار داشته است.
اوایل ماه جاری میلادی نیز ارتش رژیم صهیونیستی مدعی سرنگونی سه پهپاد ارسال شده از سوی حزب الله لبنان به سوی آبهای اقتصادی این رژیم بر فراز دریای مدیترانه شده بود.
دیدگاه تان را بنویسید