کد خبر: 709968
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفت‌وگوی «نامه‌نیوز» با نقوی حسینی

ذوالنوری شانس اول ریاست مجلس دوازدهم است

فعال سیاسی اصولگرا گفت: شواهد و قرائن نشان می دهد داریم به سمت تغییر مدیریت مجلس می رویم.

ذوالنوری شانس اول ریاست مجلس دوازدهم است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

 نامه نیوز - انتخابات مجلس دوازدهم همچون زلزله ای آرایش سیاسی کشور را بر هم زد و قالب آن را از «اصولگرایی-اصلاح طلبی» به «چنارهای انقلابی-پاجوش های انقلابی» تغییر داد. پاجوش ها بعد از آنکه در انتخابات اسفندماه خودی نشان دادند حالا می خواهند با گرفتن فرمان ریاست مجلس از قالیباف، روند شگفتی ساز خود را تکمیل کنند.

سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار نامه نیوز درباره سرنوشت کرسی ریاست مجلس دوازدهم گفت: امروز از توقعات جامعه و کسانی که پای صندوق های رأی حاضر شدند آن است که مدیریت و هیأت رئیسه مجلس تغییر کند و تحولی در سبک و شیوه اداره مجلس اتفاق بیفتد.

وی افزود: حالا جریانات مخالف آقای قالیباف توانستند این نگاه را جا بیندازند یا آنکه حاشیه های ایجاد شده برای آقای قالیباف عامل این موضوع شد، این توقع را در مردم به وجود آمده است که دیگر مدیریت فعلی مجلس در مجلس آینده تکرار نشود بنابراین نمایندگان برای پاسخگویی به موکلان خودشان قطعا تلاش می کنند تغییر مدیریت مجلس محقق شد.

فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به نهایی شدن ترکیب مجلس دوازدهم بعد از انتخابات مرحله دوم اظهار کرد: بعد از انتخابات 21 اردیبهشت کفّه نمایندگان حامی تغییر مدیریت در مجلس دوازدهم سنگین تر شد و اغلب منتخبان کسانی هستند که به جریان تغییر نزدیک هستند تا به جریان ثبات. در مجموع شواهد و قرائن نشان می دهد داریم به سمت تغییر مدیریت مجلس می رویم.

وی درباره حضور 140 منتخب مجلس دوازدهم در نشست با قالیباف ادامه داد: منتخبانی که در آن جلسه حضور یافتند، حضورشان به آن معنی نیست که قطعا به ریاست آقای قالیباف رأی بدهند چون حاضران در آن جلسه صحبتی درباره ریاست مجلس آینده نکردند و طبق مصاحبه هایی هم که از آنها منتشر شد هدف جلسه آشنایی با نحوه کار مجلس و همکاری نمایندگان با یکدیگر بود.

این نماینده ادوار مجلس درباره شانس گزینه های مطرح برای تصدی کرسی ریاست مجلس آینده اظهار کرد: امروز در بین منتخبان گرایش بیشتر به سمت ریاست آقای ذوالنوری است و آقای قالیباف و آقای متکی در رتبه های بعدی قرار دارند. اگر آقای ذوالنوری بتواند جریان تغییر را به نحوی مدیریت کند که مصداق تغییر خود او است، شانس رأی آوری بیشتری دارد.

وی درباره پیشنهاد تشکیل فراکسیون واحد اصولگرایی و انتخاب ریاست مجلس آینده از میان آقایان قالیباف، ذوالنوری و متکی افزود: چنین طرحی موفق نمی شود چون جریانات فعلی روی این موضوعات با هم وحدت نمی کنند.

نقوی درباره ائتلاف احتمالی متکی با ذوالنوری گفت: فعلا زمینه ای برای ائتلاف وجود ندارد ولی قطعا آقای ذوالنوری برای رأی آوری نیازمند جلب توجه آقای متکی است. همانطور که گفتم جریان تغییر در مجلس دوازدهم قالب است. یعنی آقای متکی به هیچ وجه نمی تواند با آقای قالیباف ائتلاف کند و رأی به ثبات دهد چون آقای متکی خودش سردمدار تغییر بوده است بنابراین امروز آقای ذوالنوری و آقای متکی در یک جبهه قرار دارند، طبیعتا اگر قرار به ائتلافی باشد باید میان مجموعه آنها اتفاق بیفتد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    اخبار روز سایر رسانه ها

    پر بازدیدها

    دیگر رسانه ها