نگاه تحلیلگر / گفتوگوی «نامهنیوز» با محمدجواد جمالی
حامیان قالیباف و جلیلی دنبال یقهگیری از هم نباشند
فعال سیاسی اصولگرا گفت: در مجلس نمایندگانی طرفدار آقای قالیباف و نمایندگانی طرفدار آقای جلیلی هستند؛ این از بلوغ سیاسی به دور است که آنها بعد از انتخابات بخواهند دعوا کنند.
نامهنیوز - گرچه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اعلام نتایج به پایان رسید اما برای جریانات اصولگرا تازه اول کار است. حامیان جلیلی و حامیان قالیباف از همان لحظه ای که نتایج غیررسمی انتخابات را متوجه شدند برای یکدیگر در حال خط و نشان کشیدن هستند. جلیلی چیها به قالیباف خورده می گیرند که اگر در دور نخست انتخابات کنار می کشید، به واسطه مشارکت 40 درصدی مردم شانس بسیار زیادی برای پیروزی جلیلی به وجود می آمد؛ در مقابل قالیبافی ها با استناد به نظرسنجی ها به جلیلی انتقاد می کنند که چرا برای ماندن اصرار بیهوده کرد با وجودی که می دانست اگر در دوقطبی با پزشکیان قرار بگیرد حتما خواهد باخت اما اگر این دوقطبی بین قالیباف و پزشکیان به وجود می آمد احتمال قوی وجود داشت که قالیباف پیروز میدان شود.
محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفتوگو با خبرنگار نامه نیوز درباره معادلات درون اردوگاهی اصولگرایان بعد از شکست سعید جلیلی گفت: در سالهای اخیر اصولگرایان به شاخه های مختلفی تقسیم شدند و آخرین بار که با هم توافق کردند سال 1400 بود که از آیت الله رئیسی حمایت کردند و بعد از آن دیگر نتوانستند کنار هم قرار بگیرند.
وی با اشاره به تشتت و اختلافات درون اردوگاه اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم افزود: مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم پیام روشنی به جریان اصولگرا داشت و آن اینکه با تفرقه و انشقاق حتما شکست می خورند و قافیه را می بازند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه بعد از هر شکستی باید نشست و دلایل آن را منطقی واکاوی کرد، یادآور شد: متأسفانه در کشورما این اتفاق نمی افتد. ستادهای پیروز و بازنده بعد از انتخابات فعالیت سیاسی خود را تعطیل می کنند و دنبال اهداف خودشان می روند که این غلط است. معتقدم اصولگرایان حتما باید دلایل رقم خوردن این نتیجه در انتخابات ریاست جمهوری را بررسی کنند.
وی با اشاره به اتهام زنی متقابل حامیان جلیلی و حامیان قالیباف به یکدیگر افزود: این اتهام زنی ها و یقهگیری ها برای چند روز می تواند دعوایی را در مملکت ایجاد کند و نهایتا هم هیچ نتیجه ای برای شان رقم نخواهد خورد. اگر بخواهد دعوای اردوگاه آقایان جلیلی و قالیباف ادامه پیدا کند قطعا این دعوا به مجلس نیز کشیده می شود که نتایج سویی برای مردم خواهد داشت.
این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: در مجلس نمایندگانی طرفدار آقای قالیباف و نمایندگانی طرفدار آقای جلیلی هستند؛ این از بلوغ سیاسی به دور است که آنها بعد از انتخابات بخواهند دعوا کنند. دموکراسی الزامات و ابزارهای دارد که باید آن را رعایت کرد.
دیدگاه تان را بنویسید