کارشناسی صحنه مشکوک به پنالتی استقلال - الشرطه
دو گل آفساید استقلال و همچنین برخورد مشکوک رامین رضاییان در محوطه جریمه، قضاوت داور بازی با الشرطه را تحت تاثیر خود قرار داد.
به گزارش “ورزش سه”، تیم استقلال در حالی مقابل الشرطه متوقف شد که در نیمه دوم و بعد از دریافت گل تساوی، دو بار دروازه الشرطه را فرو ریخت و تماشاگرانش را خوشحال کرد اما پرچم کمک داور و تایید وی ای آر، این گل را مردود کرد.
در صحنه گل اول، رامین رضاییان پاس اندونگ را با یک ضربه زیبا همراه کرد و تیمش را پیش انداخت و در صحنه گل دوم اما جوئل کوجو توپ را تبدیل به گل کرد.
با این حال جنجالیترین صحنه مسابقه در دقیقه 2+90 رقم خورد. جایی که رامین رضاییان برای عبور از مدافع الشرطه وارد محوطه جریمه شد اما تنه مدافع عراقی به رامین باعث سرنگونی او شد اما داور اعتقادی به اعلام پنالتی نداشت و حتی وی ای آر نیز دستور بازبینی را به داور نداد.
در همین خصوص کارشناسان داوری نظرات خود را ابراز کردند که در ادامه دیدگاه آنها را میخوانید:
دیدگاه تان را بنویسید