باشگاه لهستانی: ما یک تفنگ شکاری ایرانی داریم
باشگاه والیبال اسکرابلخاتوف تعریف خاصی از ستاره ایرانی خود انجام داده است.
به گزارش "ورزش سه"، تیم اسکرابلخاتوف که با شروع نیم فصل دوم نتایج بدی را گرفته بود و حتی زمزمههای اخراج پیش از موعد سرمربی تیم به گوش میرسید در چند بازی قبلی توانست با پیروزی های سه امتیازی، وضعیت خود را در جدول پلاس لیگا لهستان بهبود ببخشد.
یکی از دلایل این نتایج خوب، بدون شک امین اسماعیلنژاد قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران و این باشگاه است. اسماعیلنژاد در آخرین بازی اسکرابلخاتوف توانست ۲۳ امتیاز به دست بیاورد و یک تنه تیمش را مقابل استال نیسا به برتری برساند.
به همین دلیل، صفحه باشگاه اسکرابلخاتوف در ایکس(توییتر سابق) توییتی ویژه برای او گذاشت و نوشت:
"امین اسماعیلنژاد اسلحه شکاری ایرانی تیم ما، در بازی با استال نیسا توانست از عدد جادویی ۴۰۰ فراتر برود.
امین اسماعیلنژاد پس از ۲۳ بازی برای تیم:
۴۱۷ امتیاز در لیگ
سومین امتیاز آور پلاس لیگا
پنج باز عنوان ارزشمندترین بازیکن میدان یا MVP"
و در آخر نیز در جملهای کوتاه نوشت: "ما منتظر چیزهای بیشتری از او هستیم."
باید دید این ستاره والیبال ایران با عملکردش چه رتبهای را در پایان فصل برای این تیم به ارمغان خواهد آورد. آیا آنها بازهم به سهمیه اروپایی خواهند رسید یا خیر.
دیدگاه تان را بنویسید