شب درخشان سردار آزمون با کولاک در آسیا
ستاره ایرانی شباب الاهلی با نمایش درخشان تیمش را به جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان رساند.
به گزارش "ورزش سه"، سردار آزمون که پس از سپری کردن یک دوره مصدومیت کوتاه مدت و حضور تعویضی مقابل عجمان در لیگ برتر امارات، در دیدار هفته گذشته در دور رفت لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن بازگشت فوقالعاده به ترکیب شباب الاهلی داشت و هر دو گل پیروزیبخش تیمش را به ثمر رساند، امشب هم چنین کاری را برابر الوحدات اردن انجام داد تا راهی مرحله بعد شوند.
تیم فوتبال شباب الاهلی در حالی که سردار آزمون را در ترکیب و خط حمله و سعید عزتاللهی را روی نیمکت داشت، از ساعت 19:30 امشب در ورزشگاه راشد دبی مقابل الوحدات اردن قرار گرفت تا مسابقه برگشت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را برگزار کند و برای صعود بجنگد.
شباب الاهلی امارات که هفته گذشته بازی رفت مقابل الوحدات اردن را با دبل سردار آزمون و نتیجه دو بر صفر به پایان رسانده بود، امشب هم در استادیوم خانگی با درخشش این مهاجم ایرانی گل اول بازی را در دقیقه 14 به ثمر رساند و خیلی زود پیش افتاد.
ارسال عید النعیمی از روی کرنر سمت چپ زمین را سردار آزمون با ضربه سر تماشایی زد که گلر الوحدات توپ را دفع کرد، اما این ستاره ایرانی از ریباند به بهترین شکل بهره برد و گل اول بازی را به ثمر رساند.
الوحدات توسط سزار در دقیقه 35 کار را به تساوی کشید تا نیمه دوم را امیدوارانهتر شروع کند، اما سردار با درخشش دوبارهاش و نفوذ به محوطه جریمه حریف یک پنالتی در برخورد با گلر گرفت، اما نتوانست آن را تبدیل به گل کند و تعلل و ضربه زمینی او در دقیقه 54 را دروازهبان با شیرجه به سمت چپ مهار کرد تا بازی با تساوی دنبال شود.
الوحدات که در مرحله قبل شگفتیساز شده و بالاتر از سپاهان قرار گرفته بود، پس از این مهار پنالتی روحیه گرفت و با وجود اینکه شباب الاهلی تغییرات دفاعی با اضافه کردن نفراتی مثل سعید عزتاللهی در دقیقه 60 انجام داد، اما نمایش غیرمنتظره ارائه داد و توانسنت ورق بازی را برگرداند و امیدوار به صعود شود.
تیم اردنی که احتمال میرفت پس از شکست در بازی رفت و دریافت گل زودهنگام با باخت سنگین زمین را ترک کند، به یکباره دو گل زد و با نتیجه سه بر یک از شباب الاهلی پیش افتاد تا بازی در مجموع 3 بر 3 شود ولی بازهم درخشش سردار کاری کرد تا اماراتیها شوکه نشوند و مثل حریفشان کامبک بزنند.
شباب الاهلی در دقیقه 80 روی حرکت فدریکو کارتابیا از سمت راست زمین و ارسال این بازیکن که در مسیر دامی سردار آزمون را به همراه داشت، با ضربه تمامکننده گیلهرمه به گل رسید تا دوباره در موقعیت صعود قرار بگیرد.
هنوز یک دقیقه از این گل نگذشته بود که بازیکنان شباب الاهلی با توپگیری موقعیتسازی کردند و پس از اینکه سعید عزتاللهی روی زمین توپ را به سردار آزمون رساند، این بازیکن با پاس در عمق فرصت عالی برای ماتئوسائو ساخت تا این بازیکن گل سوم و تساوی را مقابل الوحدات بزند.
کامبک شباب الاهلی که از دقیقه 80 شروع شده بود، در دقیقه 84 با نمایش فوقالعاده سردار آزمون تکمیل شد و این ستاره ایرانی پاس در عمق گیلهرمه را با شوت پای چپ محکم تبدیل به گل کرد تا چهار بر سه پیش بیفتند.
شباب الاهلی در شبی که دو ملیپوش ایرانیاش موثر کار کردند و سردار آزمون با دو گل، گرفتن یک پنالتی و تاثیرگذاری روی یک گل دیگر استثنایی ظاهر شد، به برتری 4 بر 3 مقابل الوحدات دست یافت تا در مجموع با نتیجه 6 بر 3 از سد حریف اردنی عبور کند، به دور یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برسد و حریف شارجه، دیگر تیم اماراتی شود.
آزمون، ستاره ایرانی شباب الاهلی با دبل در مسابقه امشب مقابل الوحدات تعداد گلهایش در لیگ قهرمانان آسیا را به عدد 8 رساند تا در کنار امیرحسین حسینزاده تبدیل به بهترین گلزن این رقابتها شود؛ البته سردار سه پاس گل هم داده و آمار بهتری از دو پاس گل حسینزاده داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید