کد خبر: 749185
تاریخ انتشار :

پرسابقه‌ترین گلر ایران سبز می‌پوشد

علیرضا حقیقی با تجربه تر ین بازیکن حال حاضر در اردوی خیبر محسوب می‌شود.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش “ورزش سه”، تیم خیبر خرم آباد در حالی آماده آخرین بازی سال می‌شود که شاگردان سعید دقیقی امید زیادی دارند تا با پیروزی در این مسابقه از منطقه سقوط دور شوند و با آرامش کامل به تعطیلات بروند. در این بین حضور علیرضا حقیقی در خط دروازه این تیم باعث شده تا  آنها از وضعیت تجربی خوبی برخوردار باشند.

علیرضا حقیقی که در دو بازی نخست خود با این تیم یک کلین‌شیت ثبت کرده، به عنوان باسابقه‌ترین دروازه‌بان حال حاضر لیگ برتر در ترکیب تیم جدیدش بازی خواهد کرد و امیدوار به دومین کلین شیت خواهد بود.

حقیقی اولین بار در لیگ ششم برای پرسپولیس به میدان رفت و در اولین واکنش توانست پنالتی علی دایی را سیو کند. او لیگ هفتم با پرسپولیس قهرمان شد و پس از آن در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت و گلر شماره یک پرسپولیس شد.

حقیقی پس از آن در نساجی، گل‌گهر و هوادار هم بازی کرد اما عمده دوران بازی او در لیگ‌های پرتغال، روسیه، سوئد و… رقم خورد و به تیم ملی هم رسید.

او حالا تجربیات خود را در تیم جدیدش ارائه می‌دهد و تلاش خواهد کرد که با درخشش در خیبر به بقای این تیم در جدول لیگ برتر کمک کند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها