کد خبر: 243935
تاریخ انتشار :

ناطق نوری: منتظران واقعی باید اعمالشان مورد قبول امام زمان باشد /امام خمینی حاکم بر دل ها بود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری پنجشنبه شب در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت ولی عصر(عج )درخانه فرهنگ ایران در دهلی نو اظهار کرد: معنای واقعی انتظار این است که منتظر به گونه ای عمل و زندگی کند که با ظهور امام زمان، مورد پذیرش آنحضرت قرار گیرد و در جمع یاران آن حضرت قرارگیرد.
وی افزود:آمادگی واقعی برای ظهور باید در روش زندگی، اخلاق، منش و تربیت افراد مشهود باشد به گونه ای که زندگی و فکرمان امام زمان پسند باشد.
رییس اسبق مجلس شوای اسلامی با تبیین ویژگی های عصر ظهور گفت:بر اساس آیات و روایت، تعیین زمان ظهور برای هیچ فردی امکان پذیر نیست، بنابراین کسی نمی تواند ادعا کند که از زمان ظهور اطلاع دارد.
وی در ادامه با گرامیداشت بیست وششمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل (ره ) اظهار کرد:در طول تاریخ کسی نتوانسته است همچون امام خمینی(ره) بر دل ها و قلب ها حکومت کند و امام خمینی حاکم بر دل ها بود زیرا همواره در پی رضای الهی بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با مروری بر حوادث و رویدادهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت:انقلاب اسلامی در سال های پس از پیروزی، با موانع و مشکلات فراوانی مواجه شد،اما با رهبری امام خمینی و پشتیبانی ملت ، انقلاب اسلامی موانع را پشت سر گذاشت.
در ادامه این مراسم که باحضور مسوولان نهادهای ایرانی و جمع زیادی از ایرانیان مقیم هندوستان و دانشجویان ایرانی برگزار شد، مستندی از وقایع پس از پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان 'سیره عملی امام خمینی ره' به نمایش گذاشته شد.
اجرای دکلمه و شعرخوانی توسط دانش آموزان ایرانی مجتمع آموزشی ایرانیان دهلی نو و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقات فرهنگی پیامبر رحمت و جام خلیج فارس از سوی سفیر جمهوری اسلامی ایران در هندوستان، از دیگر بخش های این مراسم بود.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما