ویلیام هیگ: بحران مهاجرت عظیمتری در انتظار اروپا است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، ویلیام هیگ، وزیر خارجه پیشین انگلیس در یادداشتی که نشریه دیلیتلگراف آن را منتشر کرد نوشت: رهبران اروپا امروز برای بررسی بحران مهاجران در مالت جمع شدهاند، البته تنها در صورتی میتوانند تصمیمات عقلانی در این مورد اتخاذ کنند که به یک حوزه از پیشبینیهای مطرح در این باره توجه کنند - رشد و کاهش جمعیت. اگر آنها به چنین نکتهای توجه نکنند، خطر تکرار برخی اشتباهات جدی که پیشتر مرتکب شدهاند همچنان وجود خواهد داشت. وی با اشاره به دادههای جمعیتی نوشت: رشد عظیم جمعیت در آفریقا و آسیا موجب ضرورت کنترل مرزها از سوی اتحادیه اروپا میشود. امری که میتواند موجب تقویت ثبات در خارج از اتحادیه اروپا نیز شود. وی در ادامه گفت که آمارهای سازمان ملل نشان میدهد که طی 35 سال آتی بیش از نیمی از رشد جمعیت جهان در آفریقا رخ خواهد دارد، این جمعیت عمدتا فقیر خواهد بود و در کشورهای بیثبات زندگی خواهند کرد، پدیدهای که در کنار سرزمینهای جنگ زده خاورمیانه همچون یمن و عراق قرار خواهد گرفت. افزایش جمعیت به گونهای است که انتظار میرود طی دهههای پیش رو، روزانه 110 هزار نفر به جمعیت این نقاط (آفریقا و غرب آسیا)
افزوده خواهد شد. این آمار را باید از این جنبه در نظر گرفت که میتواند باعث بحران مهاجرتی شود که در آن روزانه چندین هزار نفر وارد اروپا میشوند. آنچه که طی ماههای اخیر شاهد آن بودیم تنها نشانهای ضمنی و کوچک از آن چیزی است که در آینده رخ خواهد داد. هیگ در ادامه نوشت: دلالتهای این وضعیت برای اروپا روشن است. یکم، مبرهن است که هر رویکردی که بیانگر سیاستهای درهای باز به سوی مهاجران باشد، همچون رویکرد آلمان طی ماههای اخیر، ناپایدار خواهد بود. این به معنای این است که بهتر است چنین نشانههایی را ارسال نکنیم. ضرورت دارد که تعداد مهاجران (ورودی) را از هماکنون به سختی محدود نگه داریم. دوم، منطقه شنگتن تنها در شرایطی میتواند دوام بیاورد که مرزهای خارجی اتحادیه اروپا به سختی کنترل شوند، در غیر این صورت، کشورها یکی پس از دیگری مرزهای خود را خواهند بست، آنهم نه برای چند روز بلکه برای همیشه. سوم. اروپایی برای بهبود ثبات و حفظ دولتهای وامانده همچنین تغییر جهت موج مهاجرات به سوی دیگر نقاط آفریقا و خاورمیانه باید تلاش زیادی بکنند. این به معنای کنارهگیری از مداخله در خارج نیست، بلکه به معنای مداخله مؤثرتر است. ما
باید کاری را همانند آنچه در سومالی انجام شد پیگیری کنیم؛ که شامل ایجاد یک نیروی نظامی آفریقایی برای مبارزه با تروریسم - و عدم ضرورت حضور زمینی ما - همچنین ایجاد یک دولت مشروع مورد حمایت سازمان ملل و پشتیبانی دیپلماتیک و مالی از آن است. البته این وضعیت ممکن است که نیازمند حشور یک نیروی مسلح با قابلیت تحرک بالا باشد، همچون واحدهای ویژه نظامی فرانسوی که مانع از سقوط کشورهای مالی و آفریقای مرکزی شدند.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید