کد خبر: 373806
تاریخ انتشار :

کواکبیان: گزینه ما فعلا روحانی است

کواکبیان: گزینه ما فعلا روحانی است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، نماینده مردم تهران دبیر کل حزب مردم سالاری ادامه داد: این به مفهوم دادن چک سفید امضا نیست چراکه ما گزینه‌هایی حتی در داخل حزب مردم سالاری وخارج از حزب داریم که می توانند کاندیدا شوند و همه چیز به تصمیم گیری های روزهای آخر بستگی دارد .

عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به نامه حزب مردم سالاری به ریس جمهور برای ملاقات خصوصی با وی گفت: اگر این ملاقات انجام شود ما بحث‌هایمان را در رابطه با انتخابات 96 با ریس جمهور در میان می گذاریم .

عضو فراکسیون امید در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند این امکان وجود دارد که یکی از وزرای دولت در مقابل روحانی کاندیدای انتخابات 96 شود و حتی در این زمینه وزیر بهداشت را مطرح می کنند بیان کرد: خود آقای هاشمی از وزارت بهداشت نیز خسته شده است و چه برسد به ریاست جمهوری که بخواهد کاندیدا شود و بعید می دانم وزیری از وزراء روحانی در مقابل وی برای انتخابات 96 کاندیدا شود.

منبع: عصر ایران

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما