سردار صفوی: ائتلاف ایران، روسیه، سوریه و حزبالله حلب را آزاد کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، وی با بیان اینکه هنوز علم فرماندهی و کنترل در ایران شناخته شده نیست، گفت: برگزاری کنفرانسهایی مثل کنفرانس امروز با حمایت رسانهها به ویژه صداوسیما کمک میکند تا این علم برای همگان شناخته شود. با توجه به تغییرات پرشتاب فناوری به ویژه در حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات در ابعاد زندگی مردم و با توجه به قدرت فضای مجازی روز به روز به این علم بیشتر احتیاج پیدا میکنیم.
صفوی همچنین خاطرنشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری ما در حال عبور از یک پیچ تاریخی هستیم پس باید درک علمی لازم برای گذر از این تغییرات را داشته باشیم تا بتوانیم منافع ملی را تأمین کنیم و پیشرفتهای کشور را با این تحولات و تغییرات تطبیق دهیم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا ، تصریح کرد: واقعیت این است که منطقه ما پل ارتباطی سه قاره بزرگ جهان با یکدیگر است، ما باید در این میان نقشمان را به خوبی ایفا کنیم.
وی با تبریک آزادسازی حلب، گفت: امروز آمریکاییها به خوبی درک کردهاند که جمهوری اسلامی ایران قدرت اول منطقه است و نسبت به سایر کشورهای این منطقه وزن بیشتری دارد. از سوی دیگر ائتلاف میان ایران، روسیه، سوریه و حزبالله لبنان باعث آزادسازی حلب شد و به زودی نیز موصل را هم آزاد میکنیم.
صفوی ادامه داد: ائتلافی که یک طرفش ایران بود در میان قدرتهای جهان به پیروزی نزدیک شده است و همین موضوع وزن ایران را نمایان میکند. رئیس جمهور جدید آمریکا هم باید به قدرت جمهوری اسلامی ایران توجه کند.
وی در بخش دیگری از این سخنرانی با بیان اینکه فرهنگ، تمدن و اقتصاد ارکان اصلی پیشرفت یک کشور هستند، اظهار کرد: ما فرهنگ و تمدن کافی و لازم را داریم اما با کمبود مدیریت بهرهبرداری از منابع اقتصادی روبرو هستیم. از طریق فرماندهی و کنترل و با بومیسازی این علم میتوانیم کمبودهایمان را جبران کنیم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا همچنین گفت: حادثه 11 سپتامبر یک حادثه تاکتیکی بود که با عوامل عرب ایجاد شد اما دیگران توانستند با استراتژی که ایجاد کردند برنامه اسلامستیزی خود را اجرا کنند. این استراتژی تا اکنون هم ادامه دارد. دقیقاً همین استراتژی باعث شد تا آمریکاییها وارد منطقه شوند و بعد از سالها انگلیسیها به خلیج فارس بازگردند.
در بخش دیگری از این برنامه صفوی با یادآوری دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت که ایران در آن زمان علم فرماندهی کنترل را نداشته اما در عمل به خوبی آن را اجرا کرده است.
وی همچنین افزود: علم فرماندهی کنترل در جنگ بدان معناست که تا خط مقدم هم از تصمیمات فرماندهی باخبر باشد و اطلاعات درست به دستش برسد. هماهنگیها، استفاده از توپخانهها، ادوات جنگی و شنودها همه به کمک فرماندهی کنترل میآیند و تنها هدفشان هم به دست آوردن پیروزی است.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا با اظهار تأسف از حادثه قطار تهران- مشهد، تصریح کرد: چرا ما نمیتوانیم بعد از 37 سال کشورداری جلوی حادثهای همچون حادثه قطار تهران- مشهد را بگیریم. چرا با اینکه صبح این حادثه رخ داد نیروهای امدادگر ما عصر به محل حادثه رسیدند. این اتفاقات برای کشور ما اصلاً خوب نیست.
وی همچنین خاطرنشان کرد که فرماندهی و کنترل یک واژه نظامی نیست و در همه حوزههای کشور قابلیت اجرا شدن دارد.
صفوی در همین رابطه ادامه داد: بدون آنکه مدیران ما به این علم آشنا شوند نمیتوانیم در آن پیشرفت کنیم. بحمدالله دانشگاههای ما در این حوزه پیشرفتهای چشمگیری داشتهاند و این برای ما افتخار بزرگی است. البته می دانیم که ایجاد اشتغال برای این عزیزان یکی از دغدغههای امروز ماست.
وی همچنین افزود: با اینکه نیروهای نظامی و مسلح ما از این علم بیشتر استفاده میکنند اما میتوانیم در سامانههای بانکی، رخدادهای اجتماعی، حوزه صنعت، مبارزه با قاچاق و مواردی مشابه آنها از این علم استفاده قابل توجهی کنیم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا با اشاره به ضرورت اجرایی کردن علم فرماندهی و کنترل در کشور، خاطرنشان کرد: فرماندهی کنترل یعنی اینکه چگونه روستا، شهر، استان و کشورمان را از بارانها دور کنیم. امیدواریم حداقل این علم را در تهران برای ترافیک، آلودگی و بحرانهای طبیعیاش استفاده کنیم.
وی گفت: ما حدود 20 سازمان برای محیط زیست داریم؛ وظیفه دولت است که میان آنها وحدت مدیریت ایجاد کند تا اوضاع محیط زیستمان بهتر شود. باید دعا کرد زلزله نیاید چون اگر 7.5 ریشتر زلزله تهران را بلرزاند تمام سازههای شهری از بین میرود و لولههای گاز منفجر میشود. تعجبم در این است که چگونه پلهای عظیمی را عمود بر روی گسل تهران درست کردهاند.
صفوی در بخش دیگری از این سخنرانی، یادآور شد: رویکردهای توسعه فرماندهی را باید بومیسازی کنیم. ایجاد فرهنگ مشترک از مهمترین بحثهای ما است. اگر این علم را به صنعت ما مانند صنعت پتروشیمی یا نفت تسری دهیم میتوانیم بگوییم دیگر شاهد آتشسوزیها و حوادث نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه میشود از طریق علم فرماندهی و کنترل مردم را به پیشرفت رساند، گفت: آیا کشور ما امروز به صورت علمی هدایت میشود؟ ما میتوانیم از طریق علم و با توجه به منابعی که داریم مردم را به ثروت و پیشرفت برسانیم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا در پایان با اشاره به ضرورت ایجاد راههای ارتباطی از طریق خطوط ریلی، تصریح کرد: آنقدری که پول برای اتوبانسازی دادیم به راهآهن توجه نکردیم. اگر ما راهآهنمان را به کشورهای اطراف همچون افغانستان و عراق متصل کنیم در واقع به یکی از قطبهای اصلی راه و ارتباطات در منطقه تبدیل خواهیم شد.
دیدگاه تان را بنویسید