کد خبر: 401955
تاریخ انتشار :

در گفت‌وگو با نامه‌نیوز؛

کنایه عضو جامعه روحانیت به قالیباف؛ وعده ایجاد 5 میلیون شغل، یعنی کار اجرایی نمی‌دانید /میرسلیم تا آخر می‌ماند /موضع جبهه پایداری درباره رئیسی هنوز معلوم نیست

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

امید کرمانی‌ها؛ اهل سیاست همچون آحاد جامعه منتظر برگزاری مناظرات انتخابات ریاست جمهوری هستند. مناظراتی که بنا به گفته سیدرضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز، خیلی از مسائل را برای مردم روشن می کند.
این عضو جامعه روحانیت مبارز در صحبت‌های خود کنایه‌ای هم به قالیباف می‌زند و می‌گوید: نامزدی که گفت ظرف 4 سال درآمد کشور را 2.5 برابر و 5 میلیون شغل ایجاد می کند. در واقع نشان می دهد کار اجرایی را نمی داند و مطلب دستش نیست.
در ادامه متن گفت ‌وگوی سیدرضا اکرمی با نامه نیوز را می‌خوانید:
****
رقابت 6 نامزد انتخابات ریاست جمهوری وارد فاز جدی و اصلی خود شده است، شاهد هستیم آقایان رئیسی، قالیباف و میرسلیم طوری صحبت می کنند که گویی کشور در آستانه افتادن داخل پرتگاه است بنابراین الزاما و ضرورتا باید مدیریت اجرایی کشور دستخوش تغییر شود و آنها ناجیانی هستند که آمدند کشور را نجات دهند، ارزیابی شما از واقعیت های کشور چیست؟ اولا در مناظرات تلویزیونی به طور طبیعی سئوالاتی مطرح و جواب هایی داده می شود بنابراین تا حدی صورت مسئله برای مردم روشن می شود پس ما الان نباید عجله کنیم چون در سه مناظره آتی افکار عمومی خیلی از مسائل را در می یابند. ثانیا من هم که گفتار نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را مطالعه کردم به نظرم آمد، برخی از آنها اصلا در جریان مسائل کشور نیستند یا واقعا امکانات و ظرفیت های کشور را نمی دانند که برخی این حرف ها را می زنند. مثلا نامزدی گفته ظرف 4 سال درآمد کشور را 2.5 برابر و 5 میلیون شغل ایجاد می کند. همین ادعا تأمل برانگیز است و نشان می دهد طرف کار اجرایی را نمی داند و مطلب دستش نیست. برای همین قول دادن هایی به این شکل است که مردم آسیب می بینند چون بعد از مدتی می بینند وعده ها تحقق نیافت و عملی هم نمی شود. به مردم توصیه می کنیم. اولا سوابق نامزدها را نگاه کنند. سوابق کاری نشان می دهد اگر نامزدی موفق بوده در آینده هم موفق خواهد بود و اگر در همان تجارب گذشته مدیریتی اش هم مشکلاتی داشته، مدیریت آینده اش هم طبیعتا مشکل زا خواهد بود. ثالثا مردم یک مقایسه ای نسبت به عملکرد آقای روحانی در دوره ریاست جمهوری اش انجام دهند، به این معنا که ببینند سال 92 که رئیس جمهور شد با الان که سال 96 است اگر تفاوت های خوبی به وجود آورده نشانه موفقیت اوست و اگر هیچ موفقیتی نداشته دلیل آن است که در آینده هم موفق نخواهد بود. سال 92 وضعیت دارو و ابزار پزشکی، ارز و تورم چقدر نابسامان بود و الان چه وضعیتی دارند. سال 92 نرخ تورم 45 درصد بود و براساس همان شاخص ها نرخ تورم امروز به 8 درصد رسیده، این اعداد و ارقام بیانگر واقعیت هایی است. تا قبل از روی کارآمد دولت آقای روحانی شاهد بودیم در شورای امنیت سازمان ملل متحد و دیگر مجامع بین المللی هر روز قطعنامه علیه ایران صادر می شد و قدرت های جهانی خطاب به ما می گفتند گزینه نظامی روی میز است اما وقتی برجام اجرایی شد روسیه و چین و اروپا از آن ادبیات فاصله گرفتند دیگر کسی خطاب به ما نمی گوید گزینه نظامی روی میز است. در مجموع مقایسه وضعیت کشور قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 با بعد از آن می تواند خیلی از حقایق را برای مردم روشن کند.
به نظر شما آقای قالیباف و آقای رئیسی تا آخر در صحنه انتخابات خواهند ماند یا آنکه قبل از 29 اردیبهشت یکی به نفع دیگری کنار می رود؟ این طور که از گفته های آنها بر می آید آقایان قالیباف، رئیسی و میرسلیم هر سه تا آخر در صحنه انتخابات خواهند ماند. جدی ترین رقیب آقای روحانی را چه کسی از میان آقایان قالیباف، رئیسی و میرسلیم می دانید؟ الان نمی دانم باید صبر کنیم مناظرات را ببنیم تا بعد قضاوت کنیم. فکر می کنید انتخابات دو مرحله ای می شود یا در همین مرحله نتیجه مشخص خواهد شد؟ امروز یکی از من همین را پرسید گفتم در رمل و اسطرلاب‬‎ چیزی نفهمیدم. یعنی پیش بینی ندارید؟ خیر، الان پیش بینی ندارم. از 6 نامزد موجود در صحنه انتخابات ریاست جمهوری کدام یک از آرای خاکستری بهره بیشتری خواهد برد؟ نمی دانم. سیاست خیلی شناور و سیال شده است مردم هم صبر می کنند حرف ها را می شنوند و ثانیا نام نامزد مطلوب خودشان را بدون آنکه به من و شما بگویند روز 29 اردیبهشت داخل صندوق رأی می اندازند. اینکه جبهه پایداری و جامعه روحانیت نگاه همسویی در حمایت از آقای رئیسی پیدا کردند، این اتفاق را چه طور ارزیابی می کنید؟ نمی دانم جبهه پایداری در چه حالی است. به ما هم ارتباطی ندارد. نزدیک شدن جبهه پایداری به آقای رئیسی برای او افزایش رأی می آورد یا کاهش رأی؟ اول باید جبهه پایداری نظرش را بگوید بعد معلوم می شود. هنوز که اعلام موضعی در این رابطه نداشته است. اما آقای جلیلی که نامزد جبهه پایداری محسوب می شد و تصمیم گرفت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکند با آقای رئیسی دیدار داشت... خیر، جبهه پایداری و آقای جلیلی یکی نیستند. آقای جلیلی خودش است و چنین تصمیمی گرفت. در مجموع موضع جبهه پایداری ربطی به تصمیم جلیلی ندارد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها