واکنش رسانههای خارجی به صف طویل رأیدهندگان ایرانی در ساعات اولیه /روحانی با چالش سختی روبروست /کدام تفکر به پاستور میرود؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، رسانه های خارجی در نخستین ساعات آغاز انتخابات ریاست جمهوری ایران به بازتاب آن پرداختند.
آسوشیتدپرش نوشت: مردم ایران روز جمعه رای دادن در نخستین انتخابات از زمان توافق هسته ای با قدرت های جهانی را آغاز کردند، این در حالی است که حسن روحانی با چالش سختی از سوی مخالفان تندروی خود بر سر رویکردش در قبال غرب مواجه است.
این انتخابات به طور گسترده ای به عنوان رفراندومی برای روحانی سیاستمدار 68 ساله ایران محسوب می شود، کسی که مسیر را برای توافق هسته ای با وجود مخالفت تندروها هموار کرد.
مسائل اقتصادی نیز در ذهن 56 میلیون واجد شرایط ایرانی است که برای رای دادن راهی 63 هزار حوزه رای گیری در سراسر کشور خواهند شد.
رهبر ایران در نخستین دقایق آغاز انتخابات رای خود را به صندوق انداخت و از مردم خواست تا به طور گسترده ای در این انتخابات شرکت کنند. ایشان پس از رای دادن عنوان کردند: انتخابات بسیار مهم است و سرنوشت کشور به دست مردم است.
رویترز: صف های طولانی مردم همزمان با آغاز انتخابات ریاست جمهوری ایران
مردم ایران رای دادن در انتخابات به شدت رقابتی این کشور را آغاز کردند و در صف های طولانی می ایستند تا از میان حسن روحانی رئیس جمهور کنونی که خواستار روابط عادی با غرب است و رقیب پوپولیست وی که از سوی نیروهای قدرتمند امنیتی حمایت می شود یکی را انتخاب کنند.
سی ان ان: رقابت شدید است
انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران آغاز شد و به نظر می رسد که رقابت شدیدی وجود داشته باشد چرا که حسن روحانی رئیس جمهور کنونی ایران به دنبال پیروزی برای یک دوره ریاست جمهوری دیگر در مقابل ابراهیم رئیسی اصوگرای تندرو است.
روحانی یکی از شخصیت های کلیدی توافق هسته ای 2015 با آمریکا اتحادیه اروپا و دیگر شرکا است این انتخابات به عنوان رفراندومی بر سر توافق هسته ای محسوب می شود. توافقی که نتایج اقتصادی متفاوتی برای مردم به همراه داشته است.
مردم ایران صبح جمعه مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری را پس از رقابت شدید میان حسن روحانی و رقیب تندرو اش ابراهیم رئیسی را آغاز کردند.
الحیات چاپ لندن نیز نوشت که مردم ایران امروز باید در انتخابات یکی از دو تفکر را انتخاب کنند. حسن روحانی رئیس جمهور کنونی میانه رو یا ابراهیم رئیسی اصولگرای تندرو.
دیدگاه تان را بنویسید