کد خبر: 408728
تاریخ انتشار :

واکنش علی لاریجانی به زمزمه‌ها برای برکناری مطهری از هیات رئیسه مجلس /عزم جزم پایداری‌ها برای حذف مطهری از کرسی نایب‌رئیسی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت و گو با خبرآنلاین ضمن اشاره به جلسه ای که با علی لاریجانی داشته است برخی صحبت های مطرح شده در این چند روز اخیر را تکذیب کرد. او گفت: برخی عنوان کرده بودند که لاریجانی،حاجی بابایی را به عنوان جایگزین مطهری معرفی کرده است و قول داده تا او به عنوان نائب رئیس تعیین شود که لاریجانی در این جلسه گفت این موضوع صحت ندارد و اساسا انتخاب افراد با صحن است و من چگونه می توانم چنین قولی داده باشم. به گزارش نامه نیوز،‌او درباره این نقل قول از لاریجانی که گفته بوده است بهروز نعمتی نماینده من نیست نیز گفت: در این جلسه آقای لاریجانی مطرح کرد که نعمتی نماینده فراکسیون مستقلین است و نه نماینده من. نائب رئیس فراکسیون مستقلین درباره اینکه این لیست 6 بر 6 منجر به حذف اصلاح طلبان خواهد شد گفت: بهتر است فراکسیون امید و اصلاح طلبان نگاه تمامیت خواه نداشته باشند لذا باید فضا را برای حضور همه تفکرها باز بدانیم. نماینده مردم رشت گفت: در حفظ آرامش هر کسی معادل وزن خود باید تلاش کند و کرسی بگیرد. لذا باید اجازه دهیم همه در صحنه حاضر شوند تا هر کسی وزن خود را بسنجد. او با بیان اینکه هیچ کسی به اندازه من، مطهری را دوست ندارد گفت : ما نباید مغرور شویم و باید اجازه دهیم همه در انتخابات شرکت کنند. قطعا رای مستقلین به سود حذف اصلاح طلبان از جمله علی مطهری و پزشکیان نیست. وی در پاسخ به این سوال که نقوی حسینی گفته است لیست ائتلافی میان مستقلین و اصولگرایان لیست نهایی و قطعی است و همه اعضا موظفند به هر 12 نفر رای دهند گفت: از آنجایی که بدنه فراکسیون مستقلین تحت هیچ عنوانی این موضوع را قبول ندارد به دنبال یک فرمول است تا هر مجموعه ای مستقل وارد شود اما نهایتا ما با لیست امید ائتلاف می کنیم. جعفرزاده بیان کرد: بهتر است تصمیمات احساساتی کنار گذاشته شود و مراقب بود کام شیرین مردم از انتخابات 29 اردیبهشت تلخ نشود. این نماینده مردم رشت انتقاداتی را نیز متوجه فراکسیون امید دانست و گفت لازم است این فراکسیون یک اصلاحی را در امور خود صورت دهد.
عزم جزم پایداری‌ها برای حذف مطهری از هیات رئیسه مجلس

در همین راستا قاسم میرزایی‌نیکو در گفتگو با شرق درباره شرایط فراکسیون امید، از بد‌عهدی برخی نمایندگان و عزم جزم جبهه پایداری برای حذف علی مطهری سخن گفته است.

بخش‌هایی از این گفتگو را در ادامه بخوانید؛

دليل مخالفت با نايب‌رئيسي مطهري چيست، چه کساني پشت اين تلاش‌ها هستند؟

جبهه پايداري‌ها محکم ايستاده‌اند که مطهري نيايد. هنوز جمع‌بندي نهايي صورت نگرفته و بايد ببينم در نهايت تکليف هيئت‌رئيسه چه مي‌شود. به‌هر‌حال تعداد پايداري‌ها هم در اين مجلس کمتر شده است. همان تعداد معدود در حال لابي هستند؟ و به صورت مستقيم اسم آقاي مطهري را برده‌اند؟ بله. در بعضي جاها صحبت کردند و گفته‌اند. البته آنها در مجامع رسمي تکذيب مي‌کنند که چنين چيزي را گفته‌اند و بعضا صورت‌جلسه هم کرده‌اند که آقاي مطهري رأي نياورد و کانديدای ديگري دارند و مي‌خواهند فرد ديگري را بياورند. ولي مجموعه فراکسيون اميد محکم ايستاده است که نگذارد چنين اتفاقي بيفتد. فراکسيون اميد هم بايد محکم بايستد و بگويد که ما اين هستيم و مردم هم توقع خودشان را کم خواهند کرد و براي همه روشن خواهد شد. يکي از نقدهايي که به فراکسيون اميد هست اين است که خيلي دقيق درباره وضعيت درون فراکسيوني حرف نمي‌زنند. متأسفانه مسامحه شد و هيئت‌رئيسه فراکسيون اسامي را تعيين نکرد. بايد يک پالايشي انجام مي‌داد. ما حدود ١٤٠ نماينده داريم که با ليست اميد در شهرستان‌ها رأي آورده‌اند و صحبت اعتدال و تدبير و اميد را مي‌کنند. حداقل حوزه انتخابيه آنها بايد بداند که آنها در مجلس جور ديگري موضع مي‌گيرند، اما در شهرستان که مي‌روند حرف ديگري مي‌زنند. اگر موضع‌ها روشن شود براي مردم هم شفاف‌سازي مي‌شود. از اين تعداد نماينده که مي‌فرماييد، اگر بخواهيم خالص آن را دربياوريم فکر مي‌کنيد چند نفر باشند؟ حدود ٨٠ نفر. مشکل اين افراد چيست، چرا از نام اميد استفاده کرده و بعد به سوي جريان‌هاي سياسي ديگر رفته‌اند؟ چندين مطلب وجود دارد، يکي ترس از رد صلاحيت است، اين‌جوري رايج شده است که هر کس اصلاح‌طلب باشد، در دور بعد رد مي‌شود. خب اين نماينده هم مي‌خواهد نماينده بماند و دوست ندارد رد شود. ديگر اينکه اين نماينده مي‌خواهد متعادل باشد و اين باعث مي‌شود هر دو طرف او را تحويل بگيرند و هم دوست اين طرفي باشد و هم دوست آن طرفي‌ها. مشکل کليدي اين است که به نظرم اينها چارچوب و خط حزبي ندارند. درست است که ما حزب نداريم، اما ساختار فراکسيون اميد شبيه جريان و حزب است. اين جريان خيلي‌ها را در خودش جاي داده است. اما اينها پايبندي لازم را ندارند. توجيه مي‌کنند که آدم‌هاي اين طرف خيلي تندرو هستندو با فتنه‌گران مي‌نشينند. خط مي‌کشند و اين خط‌کشي‌ها را پررنگ مي‌کنند. موضع جبهه پايداري‌ها در صف‌آرايي آرايش سياسي مجلس را چطور مي‌بينيد؟ بعيد مي‌دانم به نتيجه برسند و فکر مي‌کنم مسئله به نفع ما حل شود.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها