کد خبر: 425350
تاریخ انتشار :

ناگفته های ضرغامی از مناظرات انتخاباتی سال 88: حصر به هیچ وجه ارتباطی با رهبری نداشت/ احمدی‌نژاد کم‌لطفی کرد /بکاربردن لفظ خس و خاشاک از سوی احمدی‌نژاد در سال ۸۸، فضا را متشنج‌تر کرد /به خانه موسوی و کروبی رفتم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سید عزت‌الله ضرغامی با اشاره به دوران ریاست خود بر سازمان صدا و سیما گفت: برخی اوقات که پشت صحنه ها را در فضای مجازی برای مردم بازگو می کنم، شدیدا استقبال می کنند.
به گزارش نامه نیوز، وی درباره انتصابش برای ریاست سازمان صدا و سیما گفت: علیرغم این‌که در هیچ کدام از گمانه زنی ها برای ریاست صدا و سیما اسم من نبود، اطمینان داشتم رهبر معظم انقلاب با توجه به سوابق، من را انتخاب می کنند. انتظارات رهبری در سطح بالایی بود و با توجه به سوابق من در معاونت سینمایی من را انتخاب کردند.
رییس اسبق صدا و سیما با اشاره به این که رهبر انقلاب کارهای عمیق را دوست دارند و شدیدا ما را از ایجاد کارهای سطحی بر حذر می داشتند، خاطرنشان کرد: مثلا سریال یوسف پیامبر اشکالات فنی داشت؛ اما مقام معظم رهبری فرمودند کار بسیار عمق دارد و مناسب است و نیازی به تغییر نیست.چون من از طرف رهبر انقلاب منصوب شده بودم از این انتصاب خوشحال بودم و هیچ گاه پشیمان نشدم.
ضرغامی با اشاره به نحوه کار مجریان صدا وسیما بیان داشت: مطالب نباید به مجریان دیکته شود و اگر کسی بگوید که مجری با هماهنگی کسی کاری را انجام می دهد، حرف درستی نیست.
وی با اشاره به برنامه نود گفت: این برنامه ماجراها را صادقانه می گوید و رابطه گرمی با مردم دارد و مردم با مجری این برنامه ها ارتباط برقرار می کنند.
سیاست های صدا و سیما در همه برنامه ها اعمال می شود
رئیس پیشین صدا و سیما با بیان اینکه دست تهیه کنندگان برای انتخاب مجری کاملا باز است، اظهار داشت: مردم ما با هوش هستند و اگر احساس کنند که مجری کار خود را بلد نیست و خط می گیرد سریعا وی را کنار می گذارند.
وی افزود: در همه برنامه ها سیاستهای سازمان صدا و سیما اعمال می شد و هیچ برنامه ای خودسر عمل نمی کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص ایجاد شبکه های جدید در دوران ریاست خود گفت: ایجاد شبکه های جدید نیاز جدی مردم بود و می توانست گرایش به ماهواره و برنامه های انفعالی را کم کند، زمانی شبکه های بسیار محدودی در حوزه آنالوگ داشتیم و قدرت مانور کم بود، ما باید برای تمام سلیقه های موجود برنامه سازی کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تکثر شبکه ها مردم را راضی نگه داشته است، گفت: ما در سال تا ۳۰۰ فیلم جدید را می خریدیم و پخش می کردیم مثلا در ایام نوروز تا ۱۰۰ فیلم نیز خریداری می شد.
ضرغامی با بیان اینکه امروز شبکه‌های پرطرفدار ماهواره حدود ۹۰% شان از روی دوبله شده ایرانی پخش می‌شود، اظهار داشت: ما برنامه‌هایی مثل نود می سازیم که هیچ کسی توان ساخت آن را ندارد.
اسکار را تحریم کردیم
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما اظهار داشت: اگر کار خوبی در جایی صورت می گیرد، ایده گرفتن از آن اصلا ایرادی ندارد و حتی خوب هم هست، جایزه اسکاردولتی‌ترین برنامه آمریکاست، اما طوری عمل می کنند که این موضوع را نفی کنند.
وی با تاکید بر اینکه ما مکاتبات بسیاری با برگزار کنندگان اسکار داشتیم، گفت:، اما زمانی که تحریم‌ها اعمال شد ما نیز اسکار را تحریم کردیم.
ضرغامی با تاکید بر اینکه من خودم را جزو پرچمداران بچه حزب اللهی‌ها می دانم، گفت: زمانی که من وارد سینما شدم دیگر شکستن شیشه‌های سینما‌ها پایان یافت و چون من را از خود می دانستند دیگر کار به شیشه‌ها نداشتند.
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه صدا و سیما متعلق به گروه خاصی نیست، گفت: برخی افراد تریبون دارند و به هیچ وجه تلویزیون در مسیر ذائقه افراد خاص نیست.
مردم ما باید فیلم تایتانیک را ببینند
وی با تاکید بر اینکه مردم ما باید فیلم تایتانیک را ببینند، ادامه داد: در زمان من فیلم‌های مارکسیستی پخش می‌شد و چه گوارا که نماد کمونیست بود، روی آنتن رفت.
ضرغامی با اشاره به سریال اغما گفت: این سریال که توسط رهبری تایید شد مورد اعتراض برخی دوستان قرار گرفت و بعد‌ها ثابت شد که مسیر درست بود.
عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم حفظ اصل تعادل در برنامه‌های صدا و سیما گفت: رییس صدا و سیما صندوقچه اسرار است.
وی با بیان اینکه برخی از سخنرانی‌ها از طرف دفتر رهبری اجازه پخش پیدا نمی کند، اظهار داشت: تریبون و سایت وجود دارد و می تواند افراد را به عرش اعلا ببرد و یا زمین بکوبد، من هیچ برنامه‌ای را به اندازه "برنامه راز" نادر طالب زاده حزب اللهی انقلابی و عمیق نمی دانم.
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما با بیان اینکه برخی مدیران فکر می کنند پس از پایان کار حتما باید پستی بالاتر بگیرند؛ گفت: این کار غلط است و می توان کار‌های فرهنگی کرد، سیاسیون کارنامه بسیار سیاه تری نسبت به هنرمندان دارند.
مناظرات سال 88 خوب بود
ضرغامی در خصوص حوادث سال ۸۸ گفت: مناظرات سال ۸۸ بسیار تعیین کننده بود و نقشی اساسی در انتخاب مردم داشت و مناظرات به قدری مهم بود که در سال ۹۲ من تمام افرادی که می خواستند نامزد شوند را قبل از نام نویسی به دفترم دعوت کردم.
وی با بیان اینکه روحانی تاکید کرده بود که مناظرات باید بصورت زنده خاطرنشان کرد: مناظرات سال ۸۸خوب بود، اما اینکه چرا آن اتفاقات افتاد جای بحث دارد.
رییس پیشین سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه آقای احمدی نژاد و آقای موسوی مناظره را شدیدا دو قطبی کردند، بیان داشت: این مناظره به قدری حساس بود که مجری نتوانست آن را اداره کند و بحث به گونه ای پیش رفت که ما باید پاسخگو می بودیم.
توصیه رهبری به احمدی نژاد بسیار مهم بود
وی تصریح کرد: توصیه رهبری به احمدی نژاد که گفتند نامزد نشود بسیار مهم بود که احمدی‌نژاد کم لطفی کرد و شرکت کرد.
ضرغامی افزود: با اشاره به فضایی که صدا وسیما ایجاد کرد بزرگترین مشارکت مردم را در انتخابات بوجود آورد.
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه هیچ دستگاه امنیتی پیش بینی فتنه را نمی کرد، گفت: ما فکر نمی کردیم که موسوی مصاحبه کند و خود را پیروز انتخابات بنامد و مردم را به حضور در خیابان ها دعوت کند.
به وزارت کشور گفتم نتایج آرا را کم کم اعلام کنند
وی با بیان اینکه در ایران صدا وسیما بدلیل داشتن قدرت بسیار، می تواند در قدرت و حاکمیت دست داشته باشد، اظهار داشت: ما شب انتخابات ۸۸ غافلگیر شدیم و من به وزارت کشور اعلام کردم که شمارش آرا را تزریقی و کم کم به مردم اعلام کند.
رئیس پیشین صدا و سیما ادامه داد: در ۲۵ خرداد که درگیری‌ها رخ داد و سی کشته روی دست گذاشت ما باید وارد عمل می شدیم و به همین منظور من هم به خانه موسوی و کروبی رفتم و با هر دو صحبت کردم و گفتم فاصله آرا ۱۲ میلیون است و نمی توان تقلب کرد.
ضرغامی با بیان اینکه اگر در سال ۸۴ جریان اصلاحات تکثر نامزد نداشت، احمدی نژاد به دور دوم نمی رفت و کروبی وارد دور دوم می شد، اظهار داشت: چرا جریان اصلاحات در سال ۸۴ پشت آقای کروبی در نیامد؟
لفظ خس و خاشاک فضا را منتشنج کرد
ضرغامی با بیان اینکه اگر من خاتمی را ببینم به او می گویم که می دانستید که در سال ۸۸ تقلب نشده و چرا نگفتید که تقلب نیست، اظهار داشت: اگر بزرگان اصلاحات می گفتند تقلب نشده اوضاع آرام می شد و از طرفی دیگر جمله خس و خاشاکی که احمدی نژاد در جشن پیروزی گفت فضا را متشنج تر کرد.
وی با بیان اینکه شاید بهتر بود احمدی نژاد از طرفداران میرحسین برای حضور در انتخابات تشکر می کرد، اظهار داشت: در شورشهای اجتماعی، تحریک مردم اوضاع را بدتر می کند.
ضرغامی با بیان اینکه من تشخیص دادم که به آقای موسوی تریبون بدهیم تا تشنج کمی آرامتر شود، خاطر نشان کرد: من به موسوی گفتم حرفهای خود را ضبط کنید و به ما بدهید و موسوی گفت من آنتن زنده می‌خواهم و برنامه ضبطی را قبول ندارم و آنتن زنده، هم طرف مناظره را میخواهد و هم مجری، که موسوی این را قبول نکرد.
وی با تاکید بر اینکه عقل زنده قبول نمیکرد که با این شرایط به موسوی آنتن زنده بدهیم، اظهار داشت: شاید اگر ۱۰ تریبون به موسوی می‌دادیم حرفی برای گفتن نداشت.
رییس پیشین سازمان صدا و سیما کروبی را مهربانترین رییس مجلس با خودش عنوان و تاکید کرد: کروبی احساس کرد که باید در زمین موسوی بازی کند.
خاتمی به دنبال موسوی نمی رفت اینگونه نمی شد
وی در خصوص رییس دولت اصلاحات گفت: اگر خاتمی نقش مستقل خود را بازی می‌کرد و به دنبال موسوی نمی‌رفت اوضاع این گونه نمی‌شد.
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه فتنه برای کشور ما برکاتی هم داشت که کشور را بیمه کرد، اظهار داشت: در مناظره ۹۶ نامزدها هر چه خواستند به هم گفتند ولی پاسخ سوالات داده نمی شد و نامزدها فقط به هم تاختند و کاری به مجری نداشتند.
وی در خصوص توهین به عکس امام راحل گفت: معاونت سیاسی برای نشان دادن عکس پاره شده امام خمینی با من تماس گرفت و گفت که این اتفاق افتاده است.
من گفتم عکس پاره شده امام را نشان بدهید
ضرغامی با بیان اینکه فتنه نشان داد که آنها در مقابل شهدا و امام ایستاده اند، گفت: من خودم گفتم که عکس پاره شده امام را در خبر بیست و سی نشان دهید تا مردم بفهمند که با چه کسانی روبرو شدند و عمده افراد سیاسی هم از این کار من حمایت کردند.
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما با تاکید بر اینکه بعد از ۲۵ خرداد بسیاری از افراد از فتنه گران جدا شدند، گفت:در ماجرای عاشورای ۸۸ من در محل کار بودم و شبکه های ماهواره ای هماهنگ با هم شروع به نشان دادن آتش سوزیهای چهارراه کالج و هل هله کردن فتنه گران کردند که نتیجه عکس داد.
وی افزود: همه مردم از این کار به ستوه آمدند و همه وارد میدان شدند و از آقایان موسوی و کروبی اعلام برائت کردند.
گوگوش و اکبر گنجی با فتنه گران همراه شدند
ضرغامی تصریح کرد: در روز عاشورا ضد انقلاب به میدان وارد شد و هیچ مرزبندی از جانب نامزدهای شکست خورده انجام نشد و گوگوش و اکبر گنجی هم با فتنه گران همراه شدند.
ضرغامی بیان داشت: مصوبه حصر مصوبه شورای عالی امنیت ملی است که بیست ماه بعد از فتنه صورت گرفته و بعد از۹ دی باید همه چیز تمام می‌شد زیرا امنیت مردم بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه همزمان با بیداری اسلامی که حرکتی مقدس بود، طراحی انحرافی برای سوق دادن این حرکت به سوی سوریه و ایران انجام شد، اظهار داشت: آنها برای حضور مردم در خیابانها بیانه دادند که البته آقای خاتمی همراهی شان نکرد و سه، چهار هزار نفر بیشتر به خیابان نیامدند که دو کشته روی دست گذاشت.
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما با اشاره به گفت‌وگوی خود با ناطق نوری اظهار داشت: او به من گفت که علی‌رغم ناراحتی ام از دست احمدی نژاد، حرکت سران فتنه شدیدا محکوم است.
محاکمه سران فتنه به صلاح نیست
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه در جلسه شورای عالی امنیت ملی، حصر بعنوان راه حل مطرح شد نه مجازات، بیان داشت: به نظرم محاکمه سران فتنه در شرایط فعلی اصلا به صلاح نیست، زیرا امنیت کشور به خطر می افتد.
وی در مورد کروبی بیان داشت: اگر دوستان امنیتی حصر را کم کم بردارند آرام آرام نگرانی‌های موجود در مورد آشوب‌ها کم می‌شود.
ضرغامی با بیان اینکه رییس سازمان صدا وسیما عضو شورای امنیت ملی نیست و فقط در جلسات این شورا حضور دارد، گفت: مردم در روز ۹ دی با خروش تاریخی خود فتنه و سران آن را محاکمه کردند.
وی با تاکید بر اینکه ما نباید با برجسته کردن حاشیه ها اصل متن را از بین ببریم، اظهار داشت: امروز موضوع اصلی مردم، اقتصاد است و مردم در قضیه فتنه واقعا مظلوم واقع شدند.
مستند کروبی صد در صد غیرقابل پخش بود
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما با بیان اینکه فتنه ۸۸، فتنه خواص هم بود گفت: رهبر معظم انقلاب هم مظلوم و هم مقتدر است.
ضرغامی با بیان اینکه مستند کروبی صد در صد غیر قابل پخش بود، گفت: تا قبل از فتنه میر حسین موسوی محبوب رهبری بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه رهبری با روسای ستادهای نامزدهای انتخابات ۸۸ جلسه برگزار کردند، خاطر نشان کرد: حصر به هیچ وجه ارتباطی با مقام معظم رهبری نداشت و تصمیم شورای عالی امنیت ملی کشور بود.
عضو شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه موضوع اصلی امروز من مسائل اجتماعی مردم است و حس می‌کنم می‌توانم در این زمینه کمک کنم، اظهار داشت: در این انتخابات از طرف جبهه انقلاب به من پیشنهادات جدی شد که برای رقابت وارد میدان شوم و تصور من از مبارزه به شکل درون رینگ بود، اما بعدها فهمیدم اصل مبارزه در خارج رینگ بوده است.
وی با تاکید بر اینکه ما یا باید به آموزه های دینی پایبند باشیم یا به الگوهای درست جهانی، گفت: مثلا هیلاری اولین فاتح اورست از تمام تجربیات موجود استفاده کرده است، زیرا قواعد بالای ۷۰۰۰ متر بسیار فرق میکند، کسی که مسیر را درست و با قدرت طی می‌کند باید الگو شود.
ضرغامی با بیان اینکه ریاست جمهوری شوخی نیست و رئیس جمهور باید کاردان باشد، اظهار داشت: جریانی که از روحانی حمایت کرد بسیار کاربلد و به روز بود، زیرا توانست مخاطب خود را بشناسد.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها