تاسيس «اتاق فكر» اصلاحطلبان /موسوی لاری: شورای سیاستگذاری در حال بررسی نواقص است /صوفی: ساختار فعلی شورا پاسخگو نیست
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
در اين جلسه بعد از بحث و تبادل نظر مقرر شد به منظور هماهنگيهاي بيشتر و انسجامبخشي فعاليتهاي اصلاحطلبان كارگروهي متشكل از برخي اعضاي هيات رييسه شوراي عالي سياستگذاري، تعدادي از اعضاي هيات رييسه فراكسيون اميد و تعدادي از اعضاي اصلاحطلب هيات رييسه شوراي شهر كلانشهرها تشكيل شود و پيشنهادهاي خود را ارايه دهند.
عبدالواحد موسويلاري، نايبرييس شوراي سياستگذاري اصلاحطلبان با بيان اينكه در حال بررسي نواقص و معايب شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان هستيم، گفته است: بنا داريم نواقص و معايب شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان را بررسي كنيم و در قالب همين شورا به ادامه فعاليت بپردازيم.
ژاله فرامرزيان، عضو شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان هم درباره تشكيل اتاق فكر در شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان، گفت: قرار است تا هياترييسه شوراي عالي، هيات رييسه فراكسيون اميد و هيات رييسههاي كلانشهرهايي كه اصلاحطلبان بيشترين كانديداها را در آن شهرها راهي شوراها كردهاند، برنامههاي تعاملي داشته باشند تا به نوعي نقش اين اتاق فكر را ايفا كنند.
فرامرزيان درباره اعضاي اين اتاق فكر، بيان كرد: اعضاي اين اتاق فكر شامل هياترييسههاي كلانشهرها، روساي شوراها يا نماينده آنان، آقاي موسويلاري، يك نفر از كارگروه استانها يعني آقاي مرعشي يا آقاي مبلغ، رييس فراكسيون اميد و يك نفر از اعضاي هياترييسه آن هستند. از سوي ديگر علي صوفي با تاييد خبر فرامرزيان مبني بر راهاندازي دفتر اتاق فكر در شوراي عالي اظهار داشت: ساختار فعلي در شوراي عالي پاسخگو نيست و بايد تغييراتي در اين شورا ايجاد شود.
وي افزود: طبق شنيدههاي بنده قرار است اتاق فكري در شوراي عالي سياستگذاري اصلاحطلبان راهاندازي شود. محمد كيانوشراد از فعالان سياسي اصلاحطلب هم در گفتوگويي در پاسخ به اين سوال كه بعد از انتخابات انتقاداتي به كار شوراي عالي سياستگذاري اصلاح شد از نظر شما مهمترين نقدي كه به اين شورا ميتواند باشد چيست، عنوان كرد: اگر اشكالاتي هم وجود دارد بايد در جهت رفع آن حركت كرد و از ظرفيتهاي موجود استفاده شود.
وي ادامه داد: البته اينكه نحوه انتخاب افراد حقيقي به چه صورتي باشد از جمله مباحثي است كه ميتواند نظرات مختلفي را به همراه داشته باشد. اينكه كدام روش مناسبتر است نياز به تامل بيشتري دارد. وي تاكيد كرد: جريان اصلاحات يا شوراي عالي سياستگذاري هميشه سعي كرده با بررسي تجربيات گذشته و شناخت اشكالات و كاستيهاي حركت اصلاحطلبان، مسير خود را تصحيح كند.
كيانوش راد افزود: اصلاحطلبان با تكيه بر عقلانيت و خردجمعي، مصلحتانديشي و رهبري جبههاي، در انتخاباتهاي اخير نشان داده است كه مسير درستي را انتخاب كرده و همچنان به راه خود با عقلانيت، تدبير، مصلحت و تكيه بر آرمانهاي اصلاحطلبي ادامه خواهد داد.
دیدگاه تان را بنویسید