کد خبر: 429375
تاریخ انتشار :

میرلوحی : اکثریت اصلاح‌طلبان بر ادامه کار شورا تردیدی ندارد/ فعالیت ۳۰ اتاق فکر در ذیل شورای عالی سیاستگذاری

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سیدمحمود میرلوحی در رابطه با نتایج به دست آمده از بررسی‌های کمیته ارزیابی شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: چکیده ارزیابی‌های کمیته ارزیابی نشان می‌دهد تقریبا در مجموعه فعالان و احزاب درون و بیرون شورای عالی سیاست‌گذاری در جریان اصلاح‌طلبی، تشکیل و تداوم کار شورای سیاست‌گذاری و تاثیرگذاری آن در دو انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ و توانایی در کسب جایگاه در نزد افکارعمومی اصلی پذیرفته شده است.
به گزارش نامه نیوز، وی ادامه داد: براساس آن نتایج، اکثریت فعالان اصلاح‌طلب بر ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تردیدی ندارد و معتقد است که این شورا باید به فعالیت‌های خود ادامه دهد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه به دو دلیل اکثریت اصلاح‌طلبان موافق ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری هستند، اظهار داشت: دلیل نخست، تجربه موفق و نتیجه‌بخش شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در دو انتخابات اخیر است. شورای عالی در دو انتخابات مجلس در سال ۹۴ و ریاست جمهوری و شورای شهر در سال ۹۶ توانست ماموریت خود را تا حد قابل قبولی به سرانجام برساند.
میرلوحی در تشریح دلیل دوم لزوم ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تصریح کرد: منتخبان بسیاری از شهرها در قالب شورای شهر و همچنین مجلس دهم در قالب لیست ائتلاف امید رای آورده‌اند. نامزدان این لیست به مردم وعده‌ها و شعارهایی را دادند که این مسئله موجب می‌شود تا این برند نتواند به همین سادگی خداحافظی کند.
وی افزود: برنامه‌ها، وعده‌ها و تعهدات افراد رای‌آورده موجب می‌شود تا مسئولیت‌هایی متوجه این شورا باشد و بگوییم که مسئولیت‌های این شورا پایان یافته تلقی نشود و تا زمانی که یک نهاد دیگر مسئولیت‌های شورای عالی سیاست‌گذاری را برعهده نگیرد، نمی‌توان گفت کار شورای عالی سیاستگذاری پایان یافته است.
این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران با بیان اینکه می‌توان نوعی اجماع در ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری را در مجموعه اصلاح‌طلبی مشاهده کرد، خاطرنشان کرد: بیشتر مباحث، مسائل و انتقادات مطرح شده مربوط به ساختارها، هیات رئیسه، نرم‌افزارها و آئین‌های درونی، تفویض اختیار به استان‌ها و کارگروه‌های آن است.
میرلوحی درباره مسائل مطرح درونی در جریان اصلاح‌طلب در رابطه با شورای عالی سیاستگذاری ابراز داشت: برخی از مخالفان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان بر این مبناست که چرا افراد غیرحزبی در این شوراها حضور دارند. از طرفی، بسیاری معقتد هستند که جریان اصلاحات تنها محدود به احزاب نیست و باید از شخصیت‌های مطرح و موثر اصلاح‌طلب در شورای عالی سیاستگذاری استفاده کرد. بسیاری هم معقتد هستند که نقش‌آفرینی احزاب اصلاح‌طلب در شورای عالی منوط به وزن‌کشی و تعیین اثرگذاری آنها است.
وی اضافه کرد: درباره این نوع مسائل در حال رایزنی هستیم و امیدوار هستیم تا به ساختاری محکم و مورد اتفاق جریان‌های حزبی و شخصیت‌های موثر اصلاح‌طلب دست پیدا کنیم.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری در پاسخ به این سوال که کمیته ارزیابی با چه افراد و گروه‌هایی گفت‌وگو کرده است؟ بیان کرد: با طیف قابل توجهی از دوستان دانشگاهی، نیروهای موثر و چهره‌های حزبی گفت‌وگو کردیم. در این رابطه، فرم‌های نظرسنجی را با امضای آقای عارف به آن افراد هم در تهران و هم در استان‌ها ارسال کردیم.
میرلوحی در پسخ به این سوال که آیا نیازی به اتاق فکر برای شورای عالی سیاستگذاری در نتیجه این نظرسنجی‌ها وجود دارد؟ یادآور شد: از ۴۰ نفر اعضای شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، ۲۴ نفر از اعضای آن، از دبیران کل احزاب هستند. هر حزب نیز دارای اتاق‌های فکر، دفاتر سیاسی و شورای مرکزی هستند. از سویی برخی از آنها مانند آقای عارف و موسوی لاری دارای شوراهای مشورتی و ساختار هستند.
وی ادامه داد: از سویی، مشاهده می‌کنیم که در ذیل شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان کارگروه‌ها و کمیته‌هایی در حال فعالیت هستند. این مسائل موجب می‌شود تا بگوییم که عملا حدود ۳۰ اتاق فکر در قالب‌های کوچک و بزرگ در ذیل مجموعه شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان فعالیت دارند و پشتیبان ما هستند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در رابطه با تشکیل اتاق فکر برای مجموعه شوراهای اسلامی شهر هم عنوان کرد: یکی از ساختارهایی که برای عملکرد بهتر شوراهای اسلامی شهر پیش‌بینی کرده‌ایم، تشکیل کمیسیون شوراهای اسلامی‌ استان‌ها در ذیل شورای عالی سیاستگذاری است زیرا اصلاح‌طلبان در کلانشهر توانسته‌اند با رای مردم عهده‌دار مدیریت شهری شوند. همچنین من پیشنهاد تشکیل شورای شهرداران امید را داده‌ام تا شهردارانی که از لیست امید انتخاب شده‌اند با یکدیگر هر چند وقت یکبار دیدار کرده و همفکری کنند.
میرلوحی تاکید کرد: بسیاری از کلانشهرها با بحران‌های مشابهی مانند درآمد پایدار، نحوه هزینه‌کرد، اولویت‌بندی مسائل و پروژه‌ها و مشکلات مالی و اعتباری روبه‌رو هستند و همفکری شهرداران و شوراهای اسلامی امید می‌تواند موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت کارها شود.
وی در رابطه با تشکیل مجمع ۵۱ نفره نیز گفت: برای مدیریت بهتر و همفکری بیشتر میان نمایندگان مردم تهران در مجلس و شورای شهر، پیشنهاد تشکیل مجمع ۵۱ را داده‌ایم که ۳۰ عضو آن از نمایندگان مجلس و ۲۱ عضو آن نماینده شورای شهر هستند.
این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه دیدارهایی میان اعضای شورای شهر و نمایندگان شهر تهران داشته‌ایم، اظهار داشت: تشکیل این مجمع نشان از بهترین همکاری میان مجلس و شورای شهر است. در این چارچوب، هر چقدر بتوان تبادل نظر بیشتری را داشته باشیم هزینه‌ها کاهش یافته و سرعت حل مسائل بیشتر می‌شود.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها