محسنی اژه ای: با همه درخواستهای شنود موافقت نمیکنیم/ افرادی مثل من نیازی به محافظ ندارند/ برخورد قاطع دستگاه قضا با عاملان شایعه در مورد زلزله/ به دنبال بستن فضای مجازی نیستیم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
محسنی اژهای در پاسخ به موضوع اجرای حکم قاتل ستایش قریشی و به تاخیر افتادن اجرای حکم گفت: یک مسأله ای وجود داشت اما رفع شد و باید برای اجرا برنامهریزی کنند. البته الان خاطرم نیست که زمانی تعیین شده است.
به گارش نامه نیوز، سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به اینکه رییس جمهور در همایش حقوق شهروندی از موضوع شنود مکالمات شهروندان گلایه مند بوده است، گفت: من موردی را سراغ ندارم که غیر مجاز شنودی رخ داده باشد و اگر ما هم با این موضوع برخورد کنیم قطعاً جرمی رخ داده و رسیدگی میکنیم.
اژهای تصریح کرد: وزارت اطلاعات یکی از دستگاه های امنیتی است که پیگیر جرایم امنیتی و زیر مجموعه دولت است و درخواست شنود بیشتر از سوی همین وزارتخانه مطرح است، البته ما با همه درخواست های شنود هم موافقت نمیکنیم. البته نیروی انتظامی هم اختیاراتی دارد و میتواند درخواست شنود بدهد اما آن هم باید به نظر قاضی برسد و بعد از موافقت قاضی پرونده این اتفاق بیفتد.
اژه ای گفت: البته سازمان اطلاعات سپاه هم درخواست هایی در چارچوب قواعدش داشته است.
وی در خصوص این موضوع که نظر شما در مورد برچیده شدن حفاظت شخصیتها و اینکه باعث میشود ارتباط مسئولان با مردم بیشتر شود گفت: این موضوع به عهده شورای امنیت کشور و وزارت کشور است که تصمیم میگیرند چه کسانی و در چه سطحی محافظ داشته باشند. اگر شما از من میپرسید من میگویم امثال بنده نیازی به محافظ نداریم و هزینه برای دولت دارد البته شاید خیلی زیاد نباشد اما دو نکته مهم است اولاً اینکه به طور طبیعی انسان با مردم فاصله میگیرد و دوم اینکه اثر منفی روی زندگی فرد دارد.
اژه ای اظهار داشت: برای خود فرد که حفاظت میشود کار دشواری است و سخت است اینکه بخواهیم با محافظان بداخلاقی کنیم چرا از خط ویژه میروید باید با او بداخلاقی کنیم چرا با این آقا بد رفتار کردی و دستش را فشار دادی و دیگری را هل دادی خب این بنده های خدا ناراحت میشوند چون آمده اند مثلاً از ما حفاظت کنند.
وی ادامه داد: من از 78 که محافظ دارم بارها نامه نوشتم تعداد محافظان را کم کنید اما قبول نکرده اند، من نمیخواهم بگویم هیچ کس محافظ نیاز ندارد اما افرادی مثل من قطعا نیازی به محافظ ندارند و میشود بدون محافظ هم باشیم و باید به فکر کم کردن هزینه ها بود.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به برخورد قاطع دستگاه قضا با عاملان شایعه در مورد زلزله گفت: در کرمان چند نفر دستگیر شدند و مشخص شد یک نفرشان عمداً چنین اخبار کذبی را مطرح میکرده است.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس، حجت الاسلام محسنی اژهای درباره شورای حل اختلاف ویژه رسانهها گفت: شوراها در مورد صلح و سازش منعی ندارد و میشود ورود کند اما آنجایی که نیاز به صدور رأی باشد این شوراها محدودیت دارند و باید پرونده به سمت صلح و سازش برود و به نظرم خوب است که موضوعات رسانه ها در این شوراها مطرح و حل و فصل شود.
وی درباره دستگیری یک تعداد قاچاقچی در استان البرز و برخی خبرهای انحرافی درخصوص این افراد و وصل کردن آنها به مسایل حقوق بشری گفت: اولاً که موضوع خیلی مبهم مطرح شد اما اگر کسی به مسایل حقوق بشری واقعه قایل باشد باید از برخورد با قاچاقچی مواد مخدر استقبال کند.
اژه ای درباره شایعه پراکنان در خصوص موضوع زلزله و برخورد دستگاه قضایی گفت: دو جور افراد داریم یک سری آنها که سازمان یافته رفتار میکنند که باید حتما با این ها برخورد شود که آرامش مردم را برهم نزنند، البته این یک مقدمه دارد که باید سازمان های امنیتی آن را رصد کنند و گزارش درستی را ارایه کنند.
معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: دسته دوم کسانی هستند که از روی غفلت یک چیزی به گوششان رسیده و آن را به اشتباه نشر میدهند، البته باید با این افراد برخورد شود اما نحوه برخورد متفاوت است. برای مثال در کرمان چند نفر دستگیر شدند و مشخص شد یک نفرشان عمداً چنین اخبار کذبی را مطرح میکرده است.
وی درباره اظهار نظر دادستان کل کشور در خصوص موضوع آلودگی هوا و اینکه ورود دادستان کل چگونه است، گفت: بازرسی کل کشور هم سال قبل ورود کرده بود این ورود اینگونه است که باید بررسی شود که نهادها و دستگاه هایی که تکالیفی داشته اند آیا به آن تکالیف عمل کرده اند یا خیر؟ دادستانی کل کشور هم همین نحوه ورود میکند و دستگاه ها را بررسی میکند و از آنها میخواهد تا به تکالیفشان عمل کنند.
اژه ای درباره اینکه رییس جمهور گفته است برخی معتقدند چون یک راننده در اتوبان تخلف کرده باید کل اتوبان را بست و این موضوع همان چیزی است که در خصوص فضای مجازی میگویند، کفت: ما اصلا ًنمیخواهیم اتوبان را ببندیم نمیخواهیم فضای مجازی را جمع کنیم بلکه میگوییم به جای نقاب باید افراد در فضای مجازی شفاف شوند و چهره شان مشخص شود. چرا همه جا حرف از شفافیت میزنیم اما به فضای مجازی که میرسیم دیگر ساکت میشویم؟
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید