کد خبر: 468655
تاریخ انتشار :

جزئیات توافق ورود نیروهای نظام سوریه به حلب

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حمید کنو، عضو دفتر اجرایی بخش شوراهای شهرها در استان حلب در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت که دولت سوریه به توافقی با کردها پیرامون محله‌هایی که تحت کنترل کردها بود، دست یافت.
به گزارش نامه نیوز حمید کنو گفت که کردها بخشی از بافت ملی سوریه و شرکایی در پیروزی و بیرون راندن تروریست‌ها هستند.
وی به اسامی مناطقی که کردها در گذشته آنها را تحت کنترل داشتند، اشاره کرد و گفت، این مناطق الشیخ مقصود، الأشرفیة، بنی زید، الهلک، عین التل، بستان الپاشا، الشیخ فارس، الشیخ خضر و مناطق دیگر هستند. این تفاهم شامل برخی از روستاهایی در حومه شمالی حلب نیز می‌شود.
حمید کنو گفت: به محض اینکه محله‌ها تحت کنترل دولت سوریه قرار گرفت نشستی میان تمامی افراد ذیربط از ادارات و نهادها و شرکت‌ها در حلب برگزار شد و نقشه راهی برای بازگرداندن زیرساخت‌ها طبق آنچه که در گذشته وجود داشت، تدوین شد.
یگان‌های ترکیه‌ای روز پنجشنبه تعدادی از محله‌ها در استان حلب را به ارتش سوریه تحویل دادند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما