کد خبر: 476062
تاریخ انتشار :

سیدحسن نصرالله: تظاهرات غزه سیلی بر صورت «معامله قرن» بود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان در شهر «نبطیه» در جنوب لبنان و در گردهمایی «روز وفاداری به پیروزی» به صورت ویدئوکنفرانس سخنرانی کرد.
به گزارش نامه نيوز، دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدا با خوش‌‌آمدگویی به حاضرین، هدف از این گردهمایی را حمایت از لیست «امید و وفاداری» در انتخابات پارلمانی ماه مه و سخن گفتن از برنامه‌ها و خواسته‌های لیست «امید و وفاداری» دانست.
سیدحسن نصرالله در ادامه به نیابت از مردم لبنان، به مردم غزه که در مرز با سرزمین اشغالی حضور یافته‌اند تبریک گفت و ادامه داد: به شما مردم فداکار و مظلوم و مقاوم در غزه که به مقابله با ارتش اشغالگر شتافته‌اید و ده‌ها شهید و هزاران مجروح داده‌اید، تبریک می‌گویم.
دبیرکل حزب‌الله در ادامه تأکید کرد: به تمامی شهدا و مجروحین و مشارکت‌کنندگان و مسئولان و رهبران گروه‌های مقاومت در غزه که این تصمیم شجاعانه را گرفتند، تبریک می‌گویم. این اقدام سیلی محکمی بر صورت «معامله قرن» بود.
سیدحسن نصرالله در ادامه به موضوع یمن اشاره کرد و گفت: به مناسبت ورود جنگ تجاوزکارانه یمن به سال چهارم و مقاومت اسطوره‌ای در مقابل دشمن سعودی و آمریکایی، به مردمی که با تمام توان در جبهه‌های نبرد و میدان‌ها دفاع می‌کنند و همچنین به رهبر و ارتش و کمیته‌های مردمی تبریک می‌گویم.
وی سپس به موضوع لیست «امید و وفاداری» در انتخابات پارلمانی بازگشت و در این خصوص گفت که نام‌گذاری این لیست بی دلیل نبوده است. نصرالله همچنین مردم لبنان را مردمی مقاوم دانست.
دبیرکل حزب‌الله لبنان در حالی که به بیان ویژگی‌های لیست «امید و وفاداری» می‌پرداخت، از اهمیت مجلس نمایندگان در لبنان سخن گفت و آن را مادر همه مؤسسات حکومتی و دارای اختیارات گسترده دانست؛ به طوری که کمتر مجلسی تا بدین حد اختیارات دارد و می‌تواند انتخاب رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و دادن رأی اعتماد به دولت و تصویب بودجه را با خود داشته باشد.
سید حسن نصرالله همچنین اولین تهدید جنوب لبنان را همچنان تهدیدات رژیم صهیونیستی و جنگ با این دشمن دانست و گفت: ما همچنان در مقابل دشمنی قرار داریم که به تجاوزگری خود ادامه می‌دهد و به سرزمین ما طمع دارد و نسل جدید لبنان باید این را بداند که چه کسانی اشغالگران را از لبنان بیرون راندند. اگر کسی هست که بگوید غیر از مقاومت عامل دیگری برای خروج اشغالگران از لبنان وجود داشت، برای سخن خود دلیل بیاورد.
دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد: مقاومت در سال ۲۰۰۰ به برکت وحدت و تکامل و دوستی میان حزب‌الله و جنبش امل و تلاش‌های مجاهدین توانست لبنان را آزاد کند و از آن زمان آمریکا و اسرائیل و هم‌پیمانانشان فهمیدند که یک قدرت واقعی در لبنان وجود دارد که می‌تواند به دل‌های مردم رسوخ کرده و اسرائیلی‌ها را بدون قید و شرط از لبنان بیرون براند و منطقه را وارد مرحله پیروزی‌های جدید کند و از این رو باید از آن خلاصی یابند.
سیدحسن نصرالله گفت: توطئه علیه مقاومت از سال ۲۰۰۰ آغاز شد و اولین گامی که در این زمینه برداشته شده است، عقب‌نشینی ناگهانی نظامیان اسرائیلی بود که بدون این که به ارتش لبنان و عناصر مزدور ابلاغ کنند، عقب‌نشینی کردند.
وی افزود: در این توطئه، مقاومت این‌گونه جلوه داده شد که وقتی نیروهای آن وارد منطقه می‌‌شوند، مرتکب کشتار می‌شوند و وارد هر جایی که می‌شوند، منازل مسکونی را آتش می‌زنند و اموال و دارایی را غارت می کنند اما نیروهای مقاومت در جنوب لبنان و سایر رزمندگان که با مردم لبنان هستند، این فتنه را خنثی کردند.
سید نصرالله افزود: تلاش دوم ایجابی بود و پس از حوادث ۱۱ سپتامبر، جورج نادر، روزنامه‌نگار آمریکایی- لبنانی که از طرف و به نمایندگی از دیک چنی، معاون بوش آمده بود، به من گفت که آمریکا حاضر است شما در دولت و قدرت لبنان ورود پیدا کنید و ما هم به شما میلیاردها دلار می‌دهیم؛ به شرط این که با آمریکا‌یی‌ها در سطح امنیتی همکاری کرده و از مقاومت در برابر اسرائیل دست بردارید.
دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار کرد: سومین تلاش آن‌ها در سال ۲۰۰۵ بود؛ پس از خروج نیروهای سوری از لبنان، از آمریکا و برخی کشورهای اروپایی آمدند و به ما گفتند که تمامی چیزهایی که یک حزب از قدرت و پول و پروژه‌های بزرگ نیاز دارد را به شما می‌دهیم؛ به شرط این که به پایان مقاومت بیانجامد.
وی افزود: در سال ۲۰۰۶ پس از شکست امکان مذاکره با مقاومت برای تأسیس خاورمیانه بزرگ، جنگ علیه لبنان آغاز شد تا اینکه اتفاقات به سال ۲۰۱۱ و اتفاقات سوریه کشید که یکی از اهداف اصلی آن نابودی مقاومت است.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما