کد خبر: 492315
تاریخ انتشار :

ماجرای املاک مصادره ای بالا گرفت / از #ویلای-لواسان تا # کاخ-خاتمی/ اعتراض کاربران به افشاگری های هدفمند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه نیوز: جنبش عدالت خواه دانشجویی یکی از تشکل های منتقد اصولگرا است و معمولا هم خیلی تند انتقاد می کند. با این وجود افشاگری اخیر این تشکل در مورد ویلای ده هزار متری لواسان حرف و حدیث های بسیاری به همراه داشت. فارغ از اینکه ویلای مذکور چرا در اختیار سرلشکر فیروزآبادی و است و حکم تخلیه آن داده شده یا خیر؟ این سوال به ذهن رسید که افشاگری های از این دست تا کجا پیش خواهد رفت.
پاسخ به این سوال خیلی زود مشخص است و افشاگران از راست گرایان روی چپ گرایان شیف کردند. افشاگری دوم این بود که منزل دو هزار و پانصد متری دکتر اقبال اکنون دفتر سید محمد خاتمی است.
ناگفته نماند که توییت یاشار سلطانی و #مطالبه_کنیم نیز در داغ شدن این مبحث تاثیر گذار بود. یاشار سلطانی با اشاره به منزل علي اكبر ولايتي در سعدآباد از او خواست درباره «منزل وسيع خود كه در حريم امنيتي كاخ سعدآباد قرار دارد» توضيح دهد. قصه ویلای ولایتی مثل ویلای لواسان فیروزآبادی ادامه دار نشد زیرا هم ولایتی خیلی سریع در مورد این ویلای هزار متری توضیح داد و هم پرونده دفتر سیدمحمد خاتمی باز شد.
فضای مجازی اکنون به شدت تحت تاثیر ماجرای املاک مصادره ای است . برخی از کاربران ارزشی پرونده ویلای لواسان را کاملا بسته و همه تمرکز خود را صرف سوال و جواب از رئیس دولت اصلاحات می کنند. گویی که دکتر اقبال شخصا آنان را به عنوان وکیل خود تعیین و خواستار بازپسگیری ملک مذکور است.
در مقابل کاربران اصلاح طلب این افشاگری را اساسا هدفمند دانسته و معتقدند که جوانان اصولگرا در جنبش عدالت خواه از ابتدا نقشه راه را کشیده بودند.
کاربران برانداز اما همین ماجرا را پیراهن عثمان کرده و بر اصلاح طلبان می تازند.
در این میان یک نگاه منطقی نیز موجود است و آن اینکه به جای برخورد موردی با ویلاهای مصادره شده از دوران پهلوی دوم به صورت اصولی با این مساله مواجه شده و فهرست کاملی از این املاک ارائه شود. در مرحله دوم می توان صاحبان امروزی املاک مصادره شده را شناسایی و تکلیف ماجرا را روشن کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها