کد خبر: 511728
تاریخ انتشار :

احتمال نابودی جسد خاشقجی با اسید وجود دارد/وزیر دادگستری ترکیه: به‌زودی واقعیت پرونده خاشقجی آشکار می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

خبرنگار ویژه اسکای نیوز در استانبول می‌گوید خبرهایی مبنی بر نابودی جسد خاشقجی با اسید دریافت کرده است.
خبرنگار اسکای نیوز می‌گوید از مقامات تحقیقاتی ترکیه شنیده که یکی از احتمالات جدی در پرونده خاشقجی این است که جسد او به طور کلی با اسید نابود شده تا هیچ ردی از آن پیدا نشود.
این گزارش می‌افزاید: احتمالاً نابودی جسد روزنامه‌گار واشنگتن پست در اسید در منزل شخصی کنسول عربستان در استانبول صورت گرفته است. نکته بعدی، صداهایی است که ترک‌ها به دست آورده‌اند. این صداها مشاجره شدید محمدالعتیبی کنسول عربستان را با خاشقجی به صورت واضح فاش می‌کنند. پس از این مشاجره است که تیم سلاخی عربستان سعودی او را کتک زده و می‌کشند.
عبدالحمید گل، وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد که تحقیقات جامعی در پرونده مفقود شدن جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی در حال انجام است و به‌زودی نتایج آن منتشر می‌شود.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما