یک سوال مهم از «رحیم پورازغدی»: بچه های شما در چه سنی ازدواج کردند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
آرمان: نامش که مطرح میشود باید منتظر ایده جدید یا مواضع خاص او بود و البته دیگر به اظهارات او واکنشی نشان داده نمیشود، چراکه بسیاری میدانند اظهارات او چندان جدی تلقی نمیشود و محل بحث و واکنش ندارد. یکی از احتمالاتی که میتوان درباره چرایی ارائه تزهای غیرقابل اجرا از سوی حسن رحیمپور ازغدی متصور شد، تلاش او برای دیده شدن است. بیتردید سالهاست که ازغدی جایگاهی در میان سیاسیون و حتی نظریه پردازان اصولگرا ندارد و به عبارتی به انزوا رفته است.
تشویق به ازدواج کودکان!
آخرین اظهارنظر او موافقت با ازدواج کودکان است! او که عضو شورای انقلاب فرهنگی است گفته که «اسلام به قدری با مساله رابطه دختر و پسر باز برخورد کرده که میگوید حتی دختر و پسر دبستانی هم میتوانند با هم ازدواج کنند. اصلا حد سنی ندارد؛ نه از این طرف نه از آن طرف.» رحیمپور ازغدی افزود: «زن و مرد صد ساله هم میتوانند با هم ازدواج کنند. یک پسربچه هم مدرسه ابتدایی میرود. اسلام منع نکرده. ممکن است بگوید دختر و پسر فعلا با رابطه عاطفی که هنوز هم رابطه جنسی نشده، میتوانند زن و شوهر باشند.» او گفت: «اصلا اسلام محدودیت و عقده جنسی ایجاد نکرده. هیچ شرط سنی برای ازدواج نگذاشته. فقط گفته اگر بچه است چون حواسش به حقوق و مصلحتش نیست، ولیّ او نظارت کند که سر او کلاه نرود.» ظاهرا رحیمپور ازغدی به موضوع اقتضای زمان که بارها از سوی بزرگان به آن تاکید شده توجهی ندارد. شهید مطهری معتقد بودند: «مقتضیات زمان یعنی مقتضیات محیط و اجتماع و زندگی بشر، به حکم اینکه به نیروی عقل و ابتکار و اختیار مجهز است و تمایل به زندگی بهتر دارد پیوسته افکار و اندیشهها و عوامل و وسایل بهتری برای رفع احتیاجات اقتصادی و اجتماعی و معنوی خود وارد
زندگی میکند. ورود عوامل و وسایل کاملتر و بهتر خود به خود سبب میشود که عوامل کهنه و ناقصتر جای خود را به اینها بدهند و انسان به عوامل جدید و نیازمندیهای خاص آنها وابستگی پیدا کند. وابستگی بشر به یک سلسله احتیاجات مادی و معنوی و تغییر دائمی عوامل و وسائل رفع کننده این احتیاجات و کاملتر و بهتر شدن دائمی آنها که به نوبه خود یک سلسله احتیاجات جدید نیز به وجود میآورد، سبب میشود مقتضیات محیط و اجتماع و زندگی در هر عصری و زمانی تغییر کند و انسان، الزاما خود را با مقتضیات جدید تطبیق دهد». بنابراین باید پذیرفت شرایط کودکان امروز با دهههای گذشته متفاوت است و نمیتوان شرایط کودکان دهههای قبل را به نسل کنونی تحمیل کرد.
فرزندان رحیمپور ازغدی چه سالی ازدواج کردند؟
پس از اظهارات رحیمپور ازغدی سوالی در اذهان شکل گرفت که او دارای چند فرزند است و چرا اطلاعاتی درباره فرزندان خود او منتشر نشده است. سوال بعدی این است که رحیمپور ازغدی اعلام کند فرزندانش در چند سالگی ازدواج کردند تا اگر آنها هم در سنین پایین مزدوج و شرایط خوبی دارند الگویی برای سایرین شود تا توصیههای او را اجرا کنند! البته دخالت و اهانت به خانوادهها از سوی ازغدی سابقه دارد. چنان که در سال 89 هم گفته بود: «هم اکنون برخی خانمها میگویند بچهدار نمیشویم برای اینکه هیکلمون به هم میخوره. ای مردهشور ببره هیکلت رو. مگه هیکلت رو میخوای ببری آخرت؟ تو این هیکل رو میخوای چه کار؟»
اعتراض مراجع هم بلند شد
اظهارات غیرمرسوم رحیم پورازغدی به ازدواج و بارداری محدود نمیشود. چندی پیش او با بیان اینکه حمایت از نظریهپردازی و مناظره در حوزه و دانشگاه یکی از طرحهایی است که بنده از پیشنهاد دهندگان اصلی آن بودهام، اظهار داشت: «از شورای مدیریت حوزهها جواب بخواهید که با این مصوبات چکار کردید؟ مدیریت حوزههای علمیه و دانشگاهها پاسخ بدهند، دهها هزار طلبه با استعداد در اختیار مدیریت حوزههای علمیه و مدرسین حوزههاست، چهل سال از انقلاب میگذرد، شما که نباید حرفهای چهل سال پیش را به ما تحویل دهید، چهل سال قبل همین بهانهها را میآوردید.» پس از آن بود که آیتا... مکارم شیرازی انتقاد تندی را روانه ازغدی کرد و گفت: «در سخنرانی قبل از خطبههای نمازجمعه تهران، ضد حوزههای علمیه صحبت کردند، عجیب است نمازجمعهای که ائمه جمعه فرزندان حوزه هستند، پایگاهی برضد حوزه شود. چطور میشود شما به فردی اجازه دهید ضد حوزه حرف بزند و دروغ بگوید. او خطاب به طلاب حاضر در درس عنوان کرد: شما میدانید که در دروس حوزه، مرتب حرفهای تازه و مطابق نیازهای روز زده میشود، اما این فرد عنوان میکند ۴۰سال است حرفهای تازه در حوزه زده نشده است، اینجا
برخی گمان پیدا کردند که درون نظام هم افرادی بر ضد حوزه هستند.» آیتا... مکارم شیرازی با اشاره به تاسیس اولین حوزه علمیه توسط شیخ طوسی و فراز و نشیبهای آن در طول هزار سال گفت: حوزه نباشد هیچ چیزی نیست؛ اما بدانید خدا و امام زمان حافظ حوزه هستند.
مواضع سیاسی لرزان
البته مواضع رحیمپور ازغدی در موضوعات سیاسی هم ثابت نیست. چنان که در ابتدا حامی سرسخت احمدینژاد بود و تسنیم هم به این موضوع چنین اشاره کرده است: «رحیمپور ازغدی در مقطعی از رویکرد عدالتخواهانه احمدینژاد حمایت میکرد» اما این حمایت دوام نداشت و پس از آن اظهار داشت: «من زمان آقای احمدینژاد از شورای عالی انقلاب فرهنگی استعفا دادم! برای اینکه با روش مدیریتی در شورا موافق نبودم. من زمان روحانی استعفا ندادم. من زمان احمدینژاد استعفا داده بودم. بحث بنده، سیاسی و جناحی نبوده، من با آقای احمدینژاد چند بار در شورا درگیر شدم. بعد هم آمدم بیرون استعفا دادم. بعد هم رهبری تشخیص دادند و دوباره باید باشیم ما به وظیفهمان عمل میکنیم». در نهایت مشخص نشد موضع او درباره احمدینژاد به کدام سمت است.
دیدگاه تان را بنویسید