کد خبر: 533607
تاریخ انتشار :

بررسی سیل در مجلس؛

نماینده کرمانشاه: مردم سیل‌زده با قطعی آب، برق و گاز مواجه هستند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، سیدقاسم جاسمی نماینده کرمانشاه در ادامه جلسه علنی امروز - یکشنبه - مجلس درباره سیل کرمانشاه گفت: باران رحمت الهی تبدیل به یک تهدید شد و شرایط بسیار سختی را برای مردم کشور رقم زد که همه تصاویر آن را در صداوسیما و در فضای مجازی شاهد بودیم.
وی افزود: ما بیش از 72 ساعت بارندگی شدید در کشور داشتیم که اولین موج آن وارد کرمانشاه شد، ای کاش در جلسه امروز، رئیس جمهور و وزرا حضور داشتند و حرف نمایندگان را می‌شنیدند که مردم سرپناه ندارند و مشکلات زیادی اعم از قطعی آب، برق، گاز و نبود امکانات رفاهی و بهداشتی وجود دارد.
وی ادامه داد: دولت با عزم و اراده می‌تواند کار کند اما متأسفانه فقط در یک نمونه یعنی ساختمان پلاسکو شاهدیم که بعد از گذشت چند سال از آتش‌سوزی هنوز این ساختمان درست نشده است. من ناامیدم و امیدی به برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت ندارم.
** اعتبارات مصوب حوادث غیرمترقبه در قانون بودجه ناچیز است
در ادامه حسن سلیمانی نماینده کنگاور درباره این سیل گفت: از دستور مقام معظم رهبری برای کمک و همراهی نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی، ارتش و سپاه و رییس‌جمهور و دستگاه‌های اجرایی و امدادی که پای کار آمدند تشکر و قدردانی می‌کنم.
وی با انتقاد از بودجه ناچیز ستاد حوادث مترقبه در قانون بودجه 1398، اظهارداشت: اعتبارات مصوب حوادث غیرمترقبه در قانون بودجه به حدی ناچیز است که نمی‌شود کاری پیش برد. آیا می‌توان کل بودجه کشور را به احیای مناطق سیل‌زده اختصاص داد؟
وی ادامه داد: در استان‌های سیل‌زده به خصوص استان کرمانشاه اراضی کشاورزی و باغات، پل ها، معابر و راه‌های مواصلاتی از بین رفت. از اورامانات، پاوه، جوانرود، گیلانغرب، قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، اسلام‌آباد غرب، صحنه، هرسین، بیستون، کنگاور و دالاهو در ابعاد مختلف دچار آسیب شدند و بیش از 1500 میلیارد تومان از زیربناهای این مناطق از بین رفت.
نماینده مردم کنگاور در مجلس خواستار واقع‌بینی مسؤولان و گرفتن اجازه از رهبر معظم انقلاب برای برداشت از صندوق توسعه ملی و کمک به حل سریعتر مشکلات ناشی از سیل شد.
**ایلام خسارت بارترین سیل را تجربه کرد
در ادامه شادمهر کاظم‌زاده نماینده مردم دهلران در مجلس گفت: خدا را شاکریم که در استان ایلام تلفات جانی ناشی از سیل نداشتیم، جا دارد از اقدامات پیگیرانه ستاد بحران استان و استاندار هم قدردانی کنیم که اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای تخلیه روستاهای در معرض خطر انجام دادند.
وی افزود: ایلام خسارت بارترین سیل را تجربه کرد و نباید استان‌های سیل زده را به استان اصلی و فرعی تقسیم کنیم، بارش 400 میلی‌متر در سه روز در همه جای دنیا یک خسارت است و در هر جای دنیا در عرض 3 ساعت بالای 60 میلی متر بارندگی باشد خطرناک است. میزان خسارت ناشی از سیل در ایلام هم بی سابقه است.
وی اضافه کرد: متأسفانه بی تدبیری در برخی از اقدامات پیشگیرانه و احداث زیر ساخت‌ها روشن بود امیدواریم حقوق شهرستان‌های استان ایلام مثل موضوع مناطق جنگی، تضییع نشود.
کاظم‌زاده گفت: 60 هزار هکتار زمین کشاورزی، چندین هزار هکتار باغات و بیش از هزار کیلومتر از راه‌ها و سیل بندها و کانال‌های شهری دچار خسارت شده‌اند و کشاورزان در شهر تمام مایملک خود را از دست دادند.
نماینده دهلران از هیأت دولت خواست در مصوبات خود برای مناطق سیل زده به ایلام هم توجه لازم را داشته باشد.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما